آزرا تو این قیمت واقعا خوبه و مناسبه suv تو این قیمت هیوندای سانتافه هستش و کیا سورنتو که سانتافه بهتره البته پرادو کار کرده هم میتونی پیدا کنی که واقعا عالیه
آزرا تو این قیمت واقعا خوبه و مناسبه suv تو این قیمت هیوندای سانتافه هستش و کیا سورنتو که سانتافه بهتره البته پرادو کار کرده هم میتونی پیدا کنی که واقعا عالیه
بهترین گزینه هیوندا آزرا
دقیقا آپشنهای مرسدس S 350 رو داره و سواری خیلی عالی داره
اگه میتونی بیشتر بدی لکسوس هم ماشین عالی و بی دردسری هست 500 هزار کیلومتر گارانتی داره
همونطور که تقریبا همه دوستان گفتن بهترین گزینه هیوندای آزراست.
و به قول مجید جان این خودرو آپشنی در حد مرسدس بنز s350 داره
در این رنج قیمت از اکثر زوایا از بقیه بهتره.
آدرس پست و تاپیک اصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاملا موافقم
ولي حالا چرا بعد از 3500 كيلومتر
من مجردم و ماشينو ميخوام زيباش كنم
راستي گل يادم رفت
آقا ما اونارو كنار گذاشتيم
پس از بين اينا طبق ملاكهاي اول تاپيك ؟:
1.گل
2.l90 كه بخوايم خوشتيپش كنم
3. پژو 206
بازم ممنون
توی تندر این نمایشگر سفر دیگه چیه؟
می شه یکی بگه چیکار می کنه؟
در ضمن یه سری عکس از داخل ماشین تندر می شه بذارید ببینیم چی به چیه
چون میگن توی خود دفترچش نوشته بعد از 3000 کیلومتر کارکرد کاملا آب بندی میشه.
و من هم معتقدم در حالت آب بندی شده باید سراغ این حرفا بریم.
206 منظورت همون تیپ 5 هست که گفتی؟
بین این 3 خودرو انتخاب یکم سخته. البته گل رو راحت میشه کنار زد.
ولی بین 206 تیپ 5 و تندر 90 یکم انتخاب سخته . از لحاظ فنی و کیفیت بقیه چیزا (البته به جز فضای داخلی و صندوق) 206 سر تره. ولی 4-5 میلیون ارزونتر بودن تندر 90 هم قابل چشم پوشی نیست.
206 اسپرتش ریخته توی خیابونا. ولی تندر 90 نه.
انتخاب با خودتونه
14.500 بدید و تندر 90 تیپ E2 رو وردارید و 4-5 تومن خرجش کنید تا از لحاظ قیافه واقعا بیاد روی فرم و یه خودروی جدید تیون زده باشید. (که واسه خانواده هم بهتره)
18-19 تومن بدید و یه 206 تیپ 5 وردارید و مزایای خاص خودش. اگه هم بخوایید تیون بزنید مطمئنا باید پول بیشتری بدید.
لازم به ذکر هست مصرف 206 تیپ 5 و 6 از تندر 90 بالاتره.(البته اینو کاملا مطمئن نیستم ولی شواهد عینی اینو نشون داده)
مرسی از توجهتون
مدل چی؟
قیمتش چنده؟
پرادو با این قیمت ارزش خریدن داره یا ماشین کار کشیده شده ایه؟
پرادو صفر که نمیتونی بگیری باید دسته دو بگیری که نگیری بهتره دسته دو . ولی من بودم سانتافه میگرفتم ماشین خوبیه چیزی از آزرا هم کم نداره به نظر من بهترم هست سواری خوبیم داره و نکته مهم اینه که ساشی بلنده , البته آزرا هم خوبه بدک نیست ولی اینجوری که دوستان ازش تعریف میکنن مثل یک رویا اینانه در حد همه ماشین های هم کلاس خودشه .
Last edited by Bracket; 26-07-2008 at 03:52.
سانتافه ماشین خوشگلی هست و بازار فروش خوبی داره ولی داخل اتاقش از قطعات پلاستیکی زیادی استفاده شده
من به شخصه لند کروز کار کرده رو بهتر میپسندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)