سلام .
مدت evaluation انتی ویروس تموم شده و الان سریال میخواد تا الان هم هر چی key توی این جا معرفی شده رو وارد کردم ولی میگه : The license selected is invalid and will not be installed
چطور میشه یه key معتبر پیدا کرد ؟
سلام .
مدت evaluation انتی ویروس تموم شده و الان سریال میخواد تا الان هم هر چی key توی این جا معرفی شده رو وارد کردم ولی میگه : The license selected is invalid and will not be installed
چطور میشه یه key معتبر پیدا کرد ؟
سلام
دوستان من آنتي ويروط آويرا رو خريدم ولی تو نصب کردنش مشکل دارم
تو قسمتي که مربوط به تنظيمات تو بايوس هست نميتونم وارد شم کليد 2 رو که ميزنم وارد ويندوز ميشه و تنظيماتش نمياد
اين راهنمای نصبش هست ولي من چيزی ازش نفهميدم مخصوصا قسمتي که گذاشتم ...ممنون ميشم براي نصب کاملش توضيح بدين ..
![]()
این چیز مهمی نیست
مربوط به خواص ویندوز 7 هه
با کلیک روی dont show برای همیشه غیر فعالش کنید
نوع نسخه ی مورد استفاده رو اعلام کنید.
مورد خاصی نداره. فقط دقت کنید ورژن که استاده می کنید سازگار با ویندوزتون باشه. پس آخرین ورزن رو از سایت avira دانلود کنید. به سادگی نصب کنید و key ای سریال خریداری شده رو در موقع نصب بهش بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين ورژن قبلا نصب بود يعني فروشنده لج تاچ نصب کردش...ولي الان که ميخوام نصبش کنم set up رو نميدونم چه جوري بيارمش بايد وارد بايوس بشم بعد يه تنظيماتي داره که من ازش سر در نميارم ...
رو جعبش که نوشته new version10 ورژن جديد تد داره ؟
آخرين ورژن رو از سايت بگيرم براي نصبش اين مراحل رو ديگه نميخواد؟
از رو cd کسي نصب کرده ؟
سلام
کسی برای Avire Premium Security Suite نسخه 2010 ، key داره ؟ سایتی که قبلاً می رفتم ، دیگه کار نمی کنه .
فایل رو دانلود کنید توی محیط ویندوز اجرا کنید. کاره دیگه ای نباید انجام بدین.
اون تنظیمات بایوس برای دیسک نجات هست نه نصب برنامه.
91 روزه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا با همون code ديگه نميتونم رجيستر کنم ؟ يعني همو ورژني که قبلا نصب بود ..الان از acount که تو سايت avira برام ساخته
شده بود جديديترين ورژن رو دانلود کردم که avira permiun 1ساله و avira permun security 30روزه هست ... يه License no هم
داده...يعني رجيستر شدنشون هميشگي نيست؟ هميشه بايد با کد جديد فعال کنم؟....![]()
ممنون دوست عزیز ولی من ویندوز آیکس پی دارم و می خوام بدونم که با این پیغام چی می خواد به من بگه ؟
می تونین راهنماییم کنیم ؟
اویرا این پیغام را میده گاهی اوقات :
The adapter " Broad connctioin " is ICMP flooded
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)