آهنگه توپیه من که حال کردم
just yeganeh
آهنگه توپیه من که حال کردم
just yeganeh
سلام
متاسفانه این سبک خوندن برای یگانه جالب نیست!
میخواد با سبک جدید بخونه اما داره افت میکنه ... یگانه هم یگانه ی قدیم...
البته این نظر من بود..چ
مرسی
خوبه این سبکو بیشتر دوست دارم
آهنگ بدی نیست در کل
رفقای ما که حال کردن وقتی آهنگو براشون گذاشتم. بعدم بهشون دادمش
کلا به نظر منم این سبک آهنگا به محسن بیشتر میاد
بر خلاف دوستان من از آهنگ خوشم نیومد آهنگسازیش بد نبود ولی واقعاً تنظیم ضعیفی داشت. مثل کارهای دوران دانشجوییش بود. از اینا که اولش اسمش رو می گفت!!
این آهنگ آخری خیلی نسبت به کارای قبلیش بد بود...
کاملا با شما موافقم.اصلا قشنگ نبود.میخواد با سبک جدید بخونه ولی شدیدا داره افت میکنه.اگه همون یگانه ی قبلی برگرده خیلی قشنگ تر و با احساس تر میخونه و همون سبک قدیمیش
از نظر من از آلبوم حباب به بعد داره بیشتر افت میکنه
اولش خوب ولی اون تیکه ها که دیگه تند تند میخونه خوشم نیومد ! انگار داره رپ میخونه ! ولی جاهای دیگش خوبه
محسن یگانه:
اهل خودنمایی نیستم و به اندازه کافی دیده شدهام!
نداسیجانی: تب انتظار طرفداران محسن یگانه بالاخره در روزهای پایانی سال ۹۱ با انتشارآلبوم پرطرفدار «حباب» فروکش کرد؛ اما این خواننده مطرح موسیقی پاپ گویا فعلا قصدی برای انتشار آلبوم جدید ندارد و بر همین اساس در فواصل زمانی مختلف تک آهنگهایی در فضای مجازی منتشر کرده است. گفتگوی شبکه ایران با محسن یگانه را در این خصوص میخوانید:
- آقای یگانه از کارهای جدید چه خبر. آیا بعد از انتخابات کار جدیدی آماده انتشار دارید؟
انتشار تک آهنگ فعلا مشخص نیست اما قطعا اگر کار خوبی تولید شود نمیگذارم مشمول زمان شود.
- برنامه کنسرت چطور؟
برنامه کنسرت هم فعلا مشخص نیست چون احساس میکنم هم خودم هم گروه یک مقدار نیاز به استراحت وریکاوری دارند تا کارها چفت و بست شود. شاید این وقفه باعث اتفاقات بهتر هم شود.
- جناب یگانه چرا در تیتراژسریالهای تلویزیونی حضور ندارید؟
قبلا این کار را انجام میدادم اما چون یکی – دو سال است رابطه خوبی با تلویزیون ندارم واقعا حوصله این ماجراها را هم ندارم. به نظر من قواعد تلویزیون اشتباه است البته امیدوارم تصور بنده اشتباه باشد اما چون فکر میکنم تصور غلطی ندارم این تصمیم را گرفتم. به نظرمن اهل فن با تلویزیون کار نمیکنند.
- اما تیتراژها در آشنایی مردم با چهرههای موسیقی و سبک کاریشان بسیار اثر گذار است؟
بله. اما متاسفانه در حال حاضر کمتر افرادی با رزومه بالا در تلویزیون فعالیت دارند و در کل نیمه خالی لیوان بیشتر است. با اتفاقاتی که این روزها بر سر موسیقی آمده منطقی، عادلانه و بدون هیچ غرض ورزی میگویم موسیقی دارد به قهقرا میرود.
- اینکه شما تمامی کارهای آلبومتان (اعم از ترانه سرایی، آهنگسازی و تنظیم) را شخصا انجام میدهید در کیفیت کار تاثیر نمیگذارد؟
قسمت عمده کار من آهنگسازی است. البته برای چهرهها زیاد کار نمیکنم چون چهرهها وقت و حوصله ندارند به همین دلیل با افرادی کار میکنم که وقت و حوصله بیشتری داشته باشند. بر عکس بقیه دوستان چون ملودی کارهایم را خودم میسازم و بعد بر روی آن شعر میگویم ترجیح میدهم واسطهای در میان نباشد. البته این سبک کارکردن تا زمانی است که تشخیص دهم میتوانم این کاررا انجام بدهم.
- به نظر شما این روش تمرکز و کیفیت را پایین نمیآورد؟
خیر اعتقادی به این موضوع ندارم. چون این کارها را در زمانهای مختلف انجام میدهم و با هم در گیر نمیشوند. بطور مثال اول شعر و ملودیام را کامل میکنم و بعد تنظیم کار را انجام میدهم. در واقع برای هر کدام زمان مستقلی صرف میشود که مشکلی پیش نمیآید. البته ممکن است من هم دراین زمینه اشتباه کنم ولی فعلا درست جواب داده است چون همه این کارها را با انگیزه و انرژی بیشتری انجام میدهم که شاید بیشتر از همه خودم را به ذوق میآورد. اما اگر زمانی باورم کنم اشکالی در این کار وجود دارد شک نکنید که اصرار بر این رویکرد برایم اهمیتی ندارد چرا که اهل خود نمایی نیستم. من یک خوانندهام و خدا رو شکر به اندازه کافی دیده شدهام و بازهم دیده میشوم و نیازی ندارم به اینکه به عنوان یک ترانه سرا، تنظیم کننده ویا آهنگسازدیده شوم.
- حالا بر عکس این اتفاقات به نظر شما یکسری از ترانه سراها، آهنگسازان و تنظیم کنندهها که این روزها خواننده شدهاند دراین کار موفق هستند؟
بله در جمع این دوستان هم خوانندههای خوب پیدا میشود ولی به نظر من این دوستان خیلی بهتر از افرادی هستند که نه میدانند ترانه چیست، نه آهنگسازی و نه تنظیم بلد هستند و فقط میآیند خواننده میشوند. با اطمینان میشود گفت این دوستان حداقل با این فعالیت هنری آشنایی دارند و به قول معروف ز این رشته سر در میآورند. مثل شهاب اکبری، امیرارجینی، بهروز صفاریان حسین صفا یا حتی سیروان خسروی که هیچگاه فکر نمیکرد خواننده شود ولی الان یک خواننده موفق و پرطرفدار است و به نظر من هم منطقی است و اشتباهی در این انتخاب وجود ندارد.
- رمز موفقیت محسن یگانه چیست؟
فکر میکنم معرفت و دلسوزی است البته نه دلسوزی که از سر ترحم باشد بلکه دل سوزاندن برای کار. یعنی اینکه اینقدر این قضیه برای شما تازگی داشته باشد که با کلی امکانات رفاهی بعد از ۶-۵ سال هنوز هم به مانند روزهای اول برای کارت دل بسوزانی، ایراد کارهایت را از دیگران بپرسی، تحت تاثیر جمع قرار نگیری و انتقاد پذیر باشی با این کارفاصلهها کم میشود و جو همیشه سرحال و طرفدرانت سر ذوق هستند.
- چه وقت منتظر ترک جدیدتان باشیم؟
یک کار برای تابستان آماده انتشاردارم که فوق العاده است و به قول خودمان خوش حال خوش حال (با خنده)!
منبع:
شبکه ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)