دست همه درست حالا یه سوال دیگه
فکر کنم آخرین غول که نرو جان به دانته جان میگه تو بیخیال شو من میکشمشبعد اون یارو گنده هه که هی با مشت میزنه رو چه جوری بکشم ... یه دستش رو میزنم وقتی اون یکی دستش رو میاره چی کار کنم فقط میتونم ردش کنم تا کتک نخورم
![]()
دست همه درست حالا یه سوال دیگه
فکر کنم آخرین غول که نرو جان به دانته جان میگه تو بیخیال شو من میکشمشبعد اون یارو گنده هه که هی با مشت میزنه رو چه جوری بکشم ... یه دستش رو میزنم وقتی اون یکی دستش رو میاره چی کار کنم فقط میتونم ردش کنم تا کتک نخورم
![]()
اگه منظورت اون مجسمه بزرگه است شما فقط بايد ضربات دستش رو مهار كنيد اونم به وسيله دست نرو . يعني قبل از اينكه اون مجسمه بهت ضربه بزنه شما بايد مچشو تو هوا بگيريد.
سلام خدمت دوست عزیز
اونجا که گفتی خیلی کار سختی پیش رو نداری فقط کافی دست اول رو جای خالی بدی و با دست قدرتمند نیرو اونو پس بزنی بعد قبل از اینکه دست دوم بهت برخورد کنه دوباره اونو با دست نیرو پس بزنی و در پایان باید دوباره از دست استفاده کنید و صورت اون سیویر مسخره رو بگیری و نابودش کنی .
یه توصیه بهت میکنم که بعد از اون حتما به طور کامل فیلم نمایشی بعد از اونو نگاه کن و بعد از اون وقتی شروع میکنه به نوشتن عوامل سازنده بازی چند تا دلقک بهت حمله میکنن که اگه اونارو قبل از اینکه به نامزد نیرو حمله کنن نابود کنی یه فیلم جدید هم بهت نشون میده که در حالت عادی اونو نمیبینی.
موفق باشی.
كسي چنين موقعيتي براش پيش اومده يا نه؟
نه
یه میزاری
اگه همچین چیزی بوده تا برم دوباره بازی کنم
دوست عزیز من هم این چیزی رو که شما میفرمائید از همون روز اول دیدم ولی چه طور میشه نمیدونم .
من فعلا دارم (دانته ماست دای) رو بازی میکنم و تا حالا هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده . حالا اگه خدا روزی کنه (هیون اور هل ) رو هم میرم ببینم چی میشه.
راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.
نه دوست عزيز اون اخرين فيلم يا دمو هستش. در ضمن من تمام تكه orb ها رو بدست اوردم .با كدومشون مشكل داري بگو تا شايد بتونم راهنماييت كنم.راستی من آخرین فیلمی که توی این بازی دیدم همونی هستش که توی دفتر کار دانته هست و ماری برای اونا پول میاره. کسی فیلم دیگه ای هم به غیر از این فیلم دیده؟ اگه دیدید ما رو هم خبر کنید.
راستی کسی راهنمایی جامعی برای انجام ماموریت های مخفی و گرفتن تکه های بلو اوربز ها داره ؟ چون من با چند تاش مشکل دارم.
سلام
سلیمان جان من نتونستم مرحله مخفی 11 پیدا کنم
در ضمن یکی از میشن ها این بود که با استیلیش ردش کنم و attack ندم
این دوتارو توضیح بدی ممنون میشم
اگه اشتباه نکنم باید تو یه زمان مشخصی از کسی ضربه نخوری .
حالا دقیق نمیدونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)