برنامه ای بنویسید که اعداد اول بین 1 تا 100 را چاپ کند
این به چه صورت هست ؟
برنامه ای بنویسید که اعداد اول بین 1 تا 100 را چاپ کند
این به چه صورت هست ؟
سلام باید تا نصف اون عدد یا مجذور اون عدد(مجذور رو مطمئن نیستم ولی تا نصفش حتما درسته) بررسی بشه که به هیچ کدوم بخشپذیر نباشه. برنامه ی ساده ای هست.
دوستان سلام.
یه solution دارم که توش دوتا پروژه هست.
یکی به صورت static library با نام BC هست و اون یکی به صورت EXE با نام Test هست که از BC استفاده می کنه.
حالا می خوام از یه پروژه کامپایل شده در BC استفاده کنم که به صورت Lib هستش.کاراشو انجام دادم و می تونم از Header ها و nameSpace های این فایل در BC استفاده کنم.ولی وقتی برنامه کامپایل می شه موقع اجرا پیغامی می ده به این صورت :
the program can't start because Assimp32.dll is missing from your computer.
من فایل Assimp32.dll رو هم دارم و وقتی اونو به فولدر Test کپی می کنم درست می شه.
حالا می خوام بدونم نمی شه بدون کپی کردن این فایل تو هر پروژه ای که می خواد از BC استفاده کنه برنامه رو کامپایل کرد؟
اگه یه توضیحی هم درباره تفاوت بین فایل های Lib و DLL بدید ممنون می شم.
درون فایل DLL توابعی وجود داره که شما دارید ازشون استفاده میکنید
اگه کدای درونشو داشته باشید میتونید توی برنامتون استفاده کنید اما اگه ندارید ناچارید DLL رو همراه با برنامه داشته باشید
برای تفاوت هم اینجارو بخونید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس در واقع فایل اصلی همین فایل Assimp32.DLL هست.
فایل Lib درست متوجه نشدم دقیقا چه کاری انجام میده.
ایا فایل Lib که همراه فایل DLL هست برای شناساندن توابع درون فایل DLL به برنامه و در نتیجه استفاده از این توابع درون برنامه هست؟
یعنی - معرفی کردن Lib به عنوان additional dependencies - در نتیجه می توان از توابع درون برنامه استفاده کرد - در هنگام اجرا فایل DLL به عنوان مرجع توابع مورد استفاده باید لود بشه
سلام
سوال من اینه که ایا با c++ میشه در یک فایل متنی یک خط رو با پاک کرد و بعد با اطلاعات دیگه ای جایگزین کرد؟
و دوم اینکه برای یک فایل متنی حجیم در حدود 5GB از همون توابع معمولی میشه استفاده کرد یا باید توابع خاصی استفاده کرد؟( ظاهرا استفاده از توابع معمولی باعث ارور میشه در فایل هایی با این حجم)
سلام
جواب سوال اول شما بله است در صورتی که شما سطح دسترسی به اون فایل رو داشته باشید مثلا شما نمی توانید فایلی که جزء فایل های سیستم و در حال اجرا است رو تغییر بدهید
برای کار با فایل ها باید به کتابخانه ان مراجعه کرد فرقی نداره کدام زبان باشه
بحث حجم فایل مربوط میشه به الگوریتم و سیستم کاری شما که مثلا در این سیستم به چه صورتی متن نوشته ، حذف ، ویرایش و سرچ انجام میشود
اما در کل توابع خاصی نداریم که بگوییم فلان تابع رو اجرا کن در همه شرایط جوابگو است
دوستان کسی می تونه این سوال و برای من حل کنه؟
کمی برای من سخته
سوال: مثلث خیام پاسکال را به زبان ++C بنویسید
ممنون
سلام من یه بازی x-o نوشتم
ولی واسه ی شرط اخرش که بفهمه طرفه مقابل برده یا باخته نمی دونم چی کار کنم
صفحه 6*6 از آرایه 2بعدی هیچی نمیدونم
حذف شود......
![]()
Last edited by amir200812; 20-04-2012 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)