تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 1126 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

به همهدوستان پيشنهاد ميكنم كه عوض اينكه اينجا مشكل هاردشونو بگن هاردو وردارن ببرن بهمتخصص نشون بدن چون اينجا هرچقدرم كاربراي حرفهاي اينكاره داشتهباشميم ازراهدور كهنميتونن بگن هارد چشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب می خوای در این تاپیک و تخته کنیم؟

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آموزش تعمیر بوت سکتور هارد دیسک بزارین

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هاردمو بردم نشون دادم یارو بهم گفت چیپ هادت خرابه اینجام گیرت نمیاد میخواستم بدونم اصلا هست یا نه؟خودش میگفت یه هارد دیگه عین همین(maxtor stm31000340as 1tb )پیدا کنی میشه اطلاعاتو توش برداری!تو رو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 1 ترابایت خریدم یه 5 ماهی هست.اینو بهنوان هارد دوم وصل کردم و هارد اول من که 250 هست ویندوز رو داره.
    دیشب می خواستم یه هارد دیگه رو پارتیشن بندی کنم با پارتیشن مجیک.کابل هارد 2 رو کشیدم و به هارد دوستم وصل کردم و خلاصه کارا انجام شد.
    اما حالا هارد خودم رفته و فقط یه درایو که حالت خام داره نمایش میده.
    پارتیشن مجیک هم این ارور رو میده و اصلا باز نمیشه

با برنامه Paragon Partition Manager 8.5 Professional هم یه هارد خام نشون میده
    چیکار کنم خیلی اطلاعات مهمی توش دارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by rw280s; 27-10-2009 at 14:21.

در آغاز فعالیت rhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا سلام خدا به شما سلامتی بده انشاء الله خیر ببینی من می خواستم ببینم که بردی که با اون هارد های 500 و یک ترا را تعمیر می کنند دارید یا چطور می تونم تهیه کنم من در زمینه تعمیرات هارد و مادربرد و پاور کمی اطلاعات دارم در خدمت گذارس حاظرم با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال The_matrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بام نفتی ایران

پيش فرض چشمک زدن چراغ هارد هنگام نصب ویندوز

سلام دوستان
    من وقتی می خوام ویندوز عوض کنم
    توی قسمت installing device تا نصفه میره بعد چراغ هارد شورو میکنه به چشمک زدن
    سی دی ویندوز هم مشکلی نداره و عوضش کردم

در آغاز فعالیت alisk5321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض اصلاح

هارد من مارك DIAMONDMAX 22 Maxtor 320 هست و اول مشكل سيستم 32 را اعلام كرد و ويندوز اورجينال را خواست كه در سي دي رام گذاشتم ولي بالا نيامد والان ديتك ميشه و ظرفيت هارد را 4141 مگابايت نشان ميدهد وروي هارد Maxtor STM3320614AS نوشته ولي موقع ديتكت Maxtor STM3320613AS ميشناخت كه پس از فرمت كردن با ويندوز اين اتفاق افتاد والان ديتك ميشه و ظرفيت هارد را 4141 مگابايت نشان ميدهد و مدل هارد را STM13FQBL نشان ميدهد و بقيه ظرفيت هارد را هم نشان نميدهد كلي هم اطلاعات داشتم كه معلوم نيست چه بلاي سرشون اومده اگه ميشه راهنماي كنيد ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كمئئئئئئئئئك
    Last edited by alisk5321; 01-11-2009 at 14:10. دليل: اصلاح اورجينال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عالم و آگاه
    من يه هارد اكسترنال ماكستور one touch 160 گيگ دارم كه تا ديشب كار ميكرد و مشكلي هم باهاش نداشتم امروز صبح اونو با يه پورت تازه در جلوي كيس به پي سي وصل كردم كه دتكت نشد و از اون به بعد در پورت هاي پشت كيس و حتي در دو پي سي ديگه كه قبلا باهاشون كار كرده بودم هم شناخته نمي شود . در حال حاضر چراغ آبي رنگ جلوي هارد روشن ميشه و چشمك هم نميزنه ولي توسط هيچ كامپيوتري شناخته نميشود .اطلاعات مهم و كلي عكس از مسافرت هاي خودم توش بود و همچنين كلي كار پايان نامه كه حاصل يه سال دوندگي بود خواهشا از دوستان هر كي ميتونه راهنماي براي بازيابي يا تعمير و تصحيح اون بفرماد . ضمنا پيشاپيش ازتون سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه chista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان گرامی و اساتید عزیز
    دوستان من یه دونه هارد اکسترنال one tuch maxtor دارم که از پریشب به صورت ناگهانی شروع کرده به قرقر کردن زمانی که دارم باهاش کار میکنم یعنی هارد داره روی دور بالا میچرخه صدای معمولی هارد دیسک ها رو میده ولی وقتی رو حالت استند بای هستش یعنی با دور پایین میچرخه قرقر .... صدا میکنه امروز جعبه هارد رو باز کردم و خود هارد دیسک رو جدا کردم و با تعجب دیدم که توی جعبه مکستور یه هارد 500 سی گیت معمولی هست من فکر کردم چون هارد به صورت ایستاده هست قر قر میکنه در نتیجه اونو با پورت ساتا داخل کیس به صورت افقی نصب کردم و لی هنوز وقتی رو دور پایین میچرخه قرقر میکنه !!! اساتید گرامی مشکل از کجاست ؟ ممکن هست که این هارد به زودی خراب بشه؟
    کمک کنید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •