تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 164 از 2403 اولاول ... 641141541601611621631641651661671681742142646641164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میدونم مودمش tp-link هست ولی همین tp-link چند مدل داره که یکیش tp-link 8811 هست . میخوام بدونم این اونه؟؟
    بله همونه .....

2. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا 2 روز پیش زنگ زدن گفتم که خطت رانژه شده.اما وصل کردن سیم تلفونو دیدم چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه بعد الارم روشن میشه.
    تماس گرفتم فهمیدم که اسپلیتر رو درست وصل نکردم.ایندفه با خودم گفتم دیگه درست میشه.اما با به همون شکل بود!
    دوباره تماس گرفتم، گفتن که ممکنه جایی از سیم تلفنت لخت باشه
    اما من با دایل آپ مشکلی ندارم.تلفن رو هم وصل میکنم اصلا صدای نویز و اینا ندارم.اصلا اینا ممکنه؟
    امکان دیگه ای برای چشمک زدن مودم هست؟ دیگه چی رو چک کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ISP ها از شهریور امسال به بعد قاط زدن. من خودم پارس وی دارم. تابستون 256 20GB داشتم. شبانه هارو همه dl میکردم. یه روز رفتم تو سایت دیدم 6GB خوردن ... البته قبلا هم سابقه داشتن. پول تلفن بیشتر از پول اشتراک شد اینقد زنگ زدم... آخر هم ندادن ... 2 روز بعد دیدم هرچی dl میکنم کم نمیشه . 2 روز بعد سرعت 48 شد 148 .

آقا همون شد که سریال Heroes رو dl کردم. 70GB .

مهر ماه تا الان 128 5GB دارم و با همون سرعت اما دیگه ترافیک free خبری نیست...

تا 1 هفته پیش که همه چی بهم خورد... سرعت شد 38 هر سایتی میخواست لود بشه 10 ثانیه طول میداد... زنگ زدم پارس وی دختره گفت کابل هارو دارن عوض میکنن و اینترنت هم قطع بود... من که حرفشونو باور نکردم و تا امروز هم که 8 آذره سرعت مثل قبل نشده.... زنگ زدم پارس آنلاین تهران مشکلو گفتم گفت: نه دوست عزیز. شما سرعتت تازه 2 برابر سرعت معمولیه شما باید با 12 dl کنی. تو دلم گفتم آخه من ننتو تو تاکسی دیدم، من 3 ماهه دارم با 150 dl میکنم اونوقت تو ... اینم یه تصویر از ضد حال اساسی پارس وی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست صحبت کنید حرفی که زدند کاملا صحیح است.وقتی سرویس 128 میخرید یعنی فقط 16کیلوبایت درثانیه میتوانید دانلود کنید و256 یعنی 32کیلوبایت درثانیه میتونید دان کنید اینکه چندماه سرعتتون150 بود دلیلش یه چیزهای دیگست پس ارث پدرتون رو از شرکتها نخواهید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پیش شماره ما 776 سرویسم 128 ولی سرعت دانلود شده 20 نزدیک 2 هفته است کسی می دونه کی دوباره درست می شه
    ماه قبل که سرویس 512 20 g داشتم سرعت دانلود تا 230 -250 هم می رفت
    پست قبلی رو بخون عزیز سرعتتون باید 16باشه الان که 20 هست شکر هم بکن

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مدتیه که پارس آنلاین سرعتش رو برگرونده به حالت استاندارد و دیگه از سرعت های زیاد خبری نیست
    من نمیگم که افت سرعت داریم ولی کار پارس آنلاین هم درست نیست 
    نمیشه شما یه چند روز یا یه ساعات خاصی سرعت رو ببرید بالا بعد مجددا به حداقل استاندارد برسونید
    اینجوری آدم نمیدونه کی سرعتش زیاد و کی کم هستش تا براساس سرعتش دانلودهاش رو تنظیم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بجه ها امروز یک اتفاق جدید برام افتاد. لاگین که کردم دیدم هر سایتی که میزنم صفحه crm اندیشه باز میشه. توی صفجه نوشته بود اکانت شما تمام شده. اگه می خواهید می تونید آن لاین تمدید کنید. منم تو crm لاگین کردم. می خواستم برم تمدید کنم که دیدم یک گزینه اونجا اضافه شده به اسم "تمدید موقت". نمی دونستم چیه. بهر حال آنلاین تمدید کردم. بعدش زنگ زدم پشتیبانی اندیشه. گفتم تمدید موقت چیه؟ گفتن اگه اکانتت تموم شه دیگه مثل قبل قطع نمیشی. میتونی خودت اکانتتو برای 3 روز حداکثر 300 مگ تمدید کنی! راستش خیلی حال کردم. دیگه نگران تموم شدن ناگهانی اکانتم نیستم.
    Last edited by mailer; 03-12-2009 at 21:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مدتیه که پارس آنلاین سرعتش رو برگرونده به حالت استاندارد و دیگه از سرعت های زیاد خبری نیست
    من نمیگم که افت سرعت داریم ولی کار پارس آنلاین هم درست نیست 
    نمیشه شما یه چند روز یا یه ساعات خاصی سرعت رو ببرید بالا بعد مجددا به حداقل استاندارد برسونید
    اینجوری آدم نمیدونه کی سرعتش زیاد و کی کم هستش تا براساس سرعتش دانلودهاش رو تنظیم کنه

برای من که خدارو شکر جز یه شب که مثل اینکه قطعی کلی بود همیشه در همین حده که تو عکس میبینید.

9. این کاربر از !ME77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بجه ها امروز یک اتفاق جدید برام افتاد. لاگین که کردم دیدم هر سایتی که میزنم صفحه crm اندیشه باز میشه. توی صفجه نوشته بود اکانت شما تمام شده. اگه می خواهید می تونید آن لاین تمدید کنید. منم تو crm لاگین کردم. می خواستم برم تمدید کنم که دیدم یک گزینه اونجا اضافه شده به اسم "تمدید موقت". نمی دونستم چیه. بهر حال آنلاین تمدید کردم. بعدش زنگ زدم پشتیبانی اندیشه. گفتم تمدید موقت چیه؟ گفتن اگه اکانتت تموم شه دیگه مثل قبل قطع نمیشی. میتونی خودت اکانتتو برای 3 روز حداکثر 300 مگ تمدید کنی! راستش خیلی حال کردم. دیگه نگران تموم شدن ناگهانی اکانتم نیستم.
    سلام مگه می شه من همیشه تو اون سایته می رم الانم رفتم اینی که گفتی رو ندیدم میشه دقیقا بگی از کجا و چه جوری برم خوب از همین الان سه روز اضافه می کنم چه حالی میده

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مگه می شه من همیشه تو اون سایته می رم الانم رفتم اینی که گفتی رو ندیدم میشه دقیقا بگی از کجا و چه جوری برم خوب از همین الان سه روز اضافه می کنم چه حالی میده
    چرا هست. برو تو wizard. بعد شماره تلفنتو انتخاب کن. یکی از گزینه هایی که میاد "تمدید موقت" هست. الان غیر فعاله. ولی وقتی اکانتت تموم میشه فعال میشه. دیروز که اکانتم تموم شده بود فعال بود اما الان که اکانتمو تمدید کردم غیر فعاله.

12. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مركز 722 گلسار كه پارس آنلاين كولاكه هنوز!!!

14. این کاربر از behnam.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •