بله همونه .....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله همونه .....
آقا 2 روز پیش زنگ زدن گفتم که خطت رانژه شده.اما وصل کردن سیم تلفونو دیدم چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه بعد الارم روشن میشه.
تماس گرفتم فهمیدم که اسپلیتر رو درست وصل نکردم.ایندفه با خودم گفتم دیگه درست میشه.اما با به همون شکل بود!
دوباره تماس گرفتم، گفتن که ممکنه جایی از سیم تلفنت لخت باشه
اما من با دایل آپ مشکلی ندارم.تلفن رو هم وصل میکنم اصلا صدای نویز و اینا ندارم.اصلا اینا ممکنه؟
امکان دیگه ای برای چشمک زدن مودم هست؟ دیگه چی رو چک کنم؟
درست صحبت کنید حرفی که زدند کاملا صحیح است.وقتی سرویس 128 میخرید یعنی فقط 16کیلوبایت درثانیه میتوانید دانلود کنید و256 یعنی 32کیلوبایت درثانیه میتونید دان کنید اینکه چندماه سرعتتون150 بود دلیلش یه چیزهای دیگست پس ارث پدرتون رو از شرکتها نخواهید
پست قبلی رو بخون عزیز سرعتتون باید 16باشه الان که 20 هست شکر هم بکن
مدتیه که پارس آنلاین سرعتش رو برگرونده به حالت استاندارد و دیگه از سرعت های زیاد خبری نیست
من نمیگم که افت سرعت داریم ولی کار پارس آنلاین هم درست نیست
نمیشه شما یه چند روز یا یه ساعات خاصی سرعت رو ببرید بالا بعد مجددا به حداقل استاندارد برسونید
اینجوری آدم نمیدونه کی سرعتش زیاد و کی کم هستش تا براساس سرعتش دانلودهاش رو تنظیم کنه
بجه ها امروز یک اتفاق جدید برام افتاد. لاگین که کردم دیدم هر سایتی که میزنم صفحه crm اندیشه باز میشه. توی صفجه نوشته بود اکانت شما تمام شده. اگه می خواهید می تونید آن لاین تمدید کنید. منم تو crm لاگین کردم. می خواستم برم تمدید کنم که دیدم یک گزینه اونجا اضافه شده به اسم "تمدید موقت". نمی دونستم چیه. بهر حال آنلاین تمدید کردم. بعدش زنگ زدم پشتیبانی اندیشه. گفتم تمدید موقت چیه؟ گفتن اگه اکانتت تموم شه دیگه مثل قبل قطع نمیشی. میتونی خودت اکانتتو برای 3 روز حداکثر 300 مگ تمدید کنی! راستش خیلی حال کردم. دیگه نگران تموم شدن ناگهانی اکانتم نیستم.![]()
Last edited by mailer; 03-12-2009 at 21:56.
برای من که خدارو شکر جز یه شب که مثل اینکه قطعی کلی بود همیشه در همین حده که تو عکس میبینید.
![]()
سلام مگه می شه من همیشه تو اون سایته می رم الانم رفتم اینی که گفتی رو ندیدم میشه دقیقا بگی از کجا و چه جوری برم خوب از همین الان سه روز اضافه می کنم چه حالی میده![]()
چرا هست. برو تو wizard. بعد شماره تلفنتو انتخاب کن. یکی از گزینه هایی که میاد "تمدید موقت" هست. الان غیر فعاله. ولی وقتی اکانتت تموم میشه فعال میشه. دیروز که اکانتم تموم شده بود فعال بود اما الان که اکانتمو تمدید کردم غیر فعاله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)