کلید طلسم روی شکمش چی کار می کنه.ناراتو می تونه کامل خودشو به 9 دم تبدیل کنه یا می تونه کاملا چاکراهای نه دم رو کنترل کنه.می شه یکم توضیح بدید
کلید طلسم روی شکمش چی کار می کنه.ناراتو می تونه کامل خودشو به 9 دم تبدیل کنه یا می تونه کاملا چاکراهای نه دم رو کنترل کنه.می شه یکم توضیح بدید
Last edited by mohsen_frn; 08-04-2010 at 14:05.
لینک دانلود 489 فارسی
لینک دانلود 490 انگلیسی (فارسیش اومد میزارمش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پرانتز : یه مدت نمیتونستم تو فروم پست بدم.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها توی تابوت چی می تونه باشه که مادورا نگران شد ازش؟!؟!؟!؟!؟ این همه قول بود ککش نگزید ولی اخری رو دید نظرش عوض شد![]()
من ام دقیقا نفهمیدم اگه کسی فهمیده توضیح بده لطفا
راستی zed2جان شما فارسیشو می خونید.مانگارا می گم.من چند تا می خواستم پیدا نکردم.می تونی برام اپلود کنی
Last edited by mohsen_frn; 14-04-2010 at 09:07.
فقط دو نفر هستن که در گذشته حریف پین شدن یکی هوکاگه اول و یکی هوکاگه چهارم حالا کدوم یکی است؟
البته باز ممکنه کس دیگری هم باشه......
نه.... من اینگلیسی رو از سایت های انلاین می خونم فارسی ندارم
پوزش![]()
می گم جالب ناراتو و پدرش شاگردهای جیرایا حریف پین شدن ولی جیرایا نشد.راستی تو این مانگا یه جاش ناراتو به میناتو می گه dad تو خاطره اش مثل اینکه.پس الان ناراتو می دونه پدرش هوکاگه چهارم بوده
پدرش پین رو کجا دیده؟......
راستش من این مورد رو خودم هنوز کشف نکردم چون ندیدم جایی بعد از نبرد پین بگه پدرم هوکاگه بوده یا در موردش حرف زده باشن ( شایدم زدن و من متوجه نشدم)
هوکاگه چهارم دیگه.می شه پدر ناراتو.خودت گفتی دیگه
I never back of my word,This is my way of ninja
عجب سوتی ای دادم
مادورا رو نوشتم پین...منظورم مادروا بود پین که تو مانگا خیلی وقته مرده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)