ممنون دوست عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم وارد سایت بشم لطفا چند تا مود برام بزار ممنون
طریقه استفاده اش رو هم نمیدونم
ممنون دوست عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم وارد سایت بشم لطفا چند تا مود برام بزار ممنون
طریقه استفاده اش رو هم نمیدونم
آقایون هیچکس سریال این بازی رو نداره ؟![]()
;کرک سالم بازی jack keaneرو می خواستم.اگه بزارید ممنون میشم.
سلام
اگر مي شود كرك اين بازي ها را لطف كنيد .
farm frenzy
wedding dash
fashion dash
jewelleria
پا ورقي:
بازي اول از همه مهم تره
نه داداش اینم نشد؟!؟!؟؟؟؟
سلام دوستان کرک بازی 3d villa رو میخواستم ...ممنون میشم!
میبخشید یه بار اینجا درخواست پچ 1.2 stronghold crusader رو کرده بودم لینکاش خراب بود لطفا اگه میشه لینک درستش رو بذارین.
كرك بازي WW2 Pacific Heroes رو بديد البته يكيش رو تو صفحه 105 داده بوديد كه كار نميكرد
با تشكر
سلام . ببخشید کرک یا کیجن یا سریال نامبر Hyper space Invader رو میخواستم . ورژنشو دیگه نمیدونم
Last edited by asextor1; 03-08-2008 at 21:20. دليل: asdasd
شرمنده! من گشتم. براي Need For Speed نداره. خيلي عجيبه. من مطمئن بودم كه داره براي همين به شما گفتم. به هر حال اين Patchها رو برات پيدا كردم ببين چه طوره؟
Need For Speed Underground 2
Need for Speed Underground 2 v1.1 (US) Patch >> 4.28 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Need for Speed Underground 2 v1.1 (UK) Patch >> 4.68 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Need for Speed Underground 2 US v1.2 Patch >> 8.22 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Need for Speed Underground 2 UK v1.2 Patch >> 8.22 Mbاينم چند تا Modification براي اين بازي. البته نميدونم چي كار ميكنن. توضيحي ننوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Scene 17 >> 4.6 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++Recta Peñuelas >> 5.73
^ به نظر مياد ايتاليايي باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** ****************************************
بفرما:
The Settlers VI: Rise Of An Empire
Serial
************************************************** ****************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
Jack KeaneJACK KEANE v1.0 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE
JACK KEANE v1.0.1 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Jack Keane v1.0 [SPANISH] No-DVD/Fixed EXE
Jack Keane v1.01 [GERMAN] No-DVD/Fixed EXE
Jack Keane v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
Jack Keane [GERMAN] No-DVD/Fixed Image #3
Jack Keane [GERMAN] No-DVD/Fixed Image #2
Jack Keane [GERMAN] No-DVD/Fixed Image #1************************************************** ****************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Stronghold Crusader
بفرما:
Stronghold 1.2 >> 8.96 Mb^ روي Mirror 1 يا Mirror 2 كليك كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
************************************************** ****************************************
بفرما:
Hyperspace Invader
Hyperspace Invader v1.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Alawar Hyperspace Invader v2.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++
Hyperspace Invader v2.01ايمان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)