فکر کن منظور من رو نفهمیدید.
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید. الان من می خوام یه کار کنم که همین حالت رو روی یه تاپیک که خوندم پیاده کنم. (به دلایلی)![]()
فکر کن منظور من رو نفهمیدید.
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید. الان من می خوام یه کار کنم که همین حالت رو روی یه تاپیک که خوندم پیاده کنم. (به دلایلی)![]()
سلام
من تازه عضو شدم و این اولین تجربه منه برای بحث ها از اینکه شما رو انتخاب کردم ببخشید
میشه در مورد این انجمن توضیح بدید من بیشتر اشنا بشوم
ممنون
![]()
تنها راهش همونه ؟
توضيح ؟!!
شرمنده نميشه در مورد انجمني با
تاپيک ها: 142,723,
کاربران: 132,504
تو چند خط توضيح داد !!
بايد خودتون به گشت و گذار در تالارها بپردازيد
اگه سئوالي بود در خدمتيم
من 7-8 ماه پیش اینجا عضو شدم. ولی خیلی زود پسوردم یادم رفت (حافظـــــه!!!!!)
ولی هر بار تو قسمت ریکاوری ایمیلم و زدم هیچی برام نیومد
اخیرا اومدم اینجا و دیدم آنلاینم. البته پسوردمو یادم اومد بالاخره، ولی میشه این قسمتو درست کنین؟؟؟
(شاید دوباره یادم رفت)
سلام
درسته من همين مشكل رو داشتم
من شهريور پارسال عضو شدم
اما آواخر ارديبهشت امسال پسووردم يادم اومد
اصلاً اون راهی که شما گفتید ربطی به سوال من نداشت!!!
سلام
SuB عزیز ، منظور حمید این بود که :
آیا تنها راه رسیدن به خواسته تون ، همونه ؟
یا حق
![]()
ببخشید.
من اصلاً به علامت سوال ایشون توجه نکردم.
من این امکان رو برای این می خوام: بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده.
البته شاید این راهش نباشه. اما فکر کنم Mark az UnRead کردن تاپیک ها یکی از امکانات vBulletin باشه و در این صورت باید این امکان توی انجمن فعال باشه.
SuB
سلام.منظورتون bold بودن عنوان تاپیکهاست.این ربطی به خوانده نشدن یه تاپیک نداره و فکر میکنم مربوط به مدیران انجمن است.شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید.
.بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده
شما خیلی راحت میتونید اون تاپیک رو به اشتراک در بیارید تا بعد از گذشت زمان هم خیلی راحت پیداش کنید.
آهان پس بگو
SuB جان شما نمي دونستي مي تونيد تاپيك ها رو به اشتراكات اضافه كنيد كه
تاپيك رو دنبال كنيد
اينجا كامل آموزشش داده شده
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1399127#post1399127
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)