سلام
لطفا لنزهای مرتبط با دوربین 450 دی کانن رو معرفی کنید
سلام
لطفا لنزهای مرتبط با دوربین 450 دی کانن رو معرفی کنید
سلام دوست عزیز تو 20.30 صفحه قبل راجع به این دوربینا حسابی صحبت شده من که با توجه به اینا fz28 خریدم
سلام دوست عزیز لنزهای ef و ef-s کنان قابل نصب روی این دوربین هستند.
اگر گیر آوردی به من هم بگو
من خودم دیروز یه ترنسند SDHC CLASS6 که4GB هست 10 تومن خریم. منتها الان یک شیمون شدم چون نمیدونم حداکثر سرعتش چیه؟ حداقلش 40 ایکس هست ;6 مگابات بر ثانیه آست.
حالا سوالم اینه که sd 133x برم بگیرم بهتره یا نه همین SDHC باشه چون هنوز بازش نکردم و ممکنه طرف پس بگیره؟
اگر کسی میدونه sd با sdhc چه فرق دارهبه من بگم.
اول باید ببینی دوربینی که میخوای اینو بذاری توش sdhc ساپرت میکنه یا نه. چون اگه ساپرت نکنه نمیتونی استفاده کنی.
تفاوت عمده ی sdhc با sd اینه که شما وقتی میخوای یه data رو وارد sd کنین سرعتش از صفر شروع میشه و حداکثر به مثلا 6 مگ در ثانیه میرسه. ولی sdhc وقتی نوشته کلاس 6 یعنی حداقل سرعتش 6 مگ در ثانیه است و میره بالا.
یه تفاوت دیگه تو ظرفیته. ظرفیت sdhc از 4 گیگ شروع میشه. و تا اونجایی که من میدونم sd ظرفیت بالا نداره.
یه خبر جالب این که مموری های sdxc دارن میان با حداقل ظرفیت 32 گیگ و حداکثر ظرفیت 2 ترابایت
سرعتشون هم میتونه در آینده ای نه چندان دور به 300 مگ در ثانیه برسه.
سلام
دوستان اگر کسی با نویز دوربینش مشکل داره میتونه از این پلاگین که برای فتوشاب است استفاده کنه :
Noiseware_4.1.1.0_Professionaکار با این برنامه خیلی راحته می شه به راحتی نویز را برطرف کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر تکمیل عرایض این دوست عزیز نویز این دوربین در ایزو 400 تقریبا برابر ایزو 800 دوربین های فوجی که کلا به کم نویزی معروفند میباشد.
ولی کلا خیلی مسئله حادی نیست چون اختلاف خیلی فاحش نیست و در نهایت با این گونه نر افزارها برطرف می شود.قیمتشم خیلی عالی شده . تا 390 هم به فروش می رسه
عجب آواتار باحالی داره pedram_hen جون
در ضمن من آخرش متوجه نشدم که sdhc »اکزمیم سرعتش تا چه مقدار است؟ مثلا ترنسندی که من گرفتم کلاس 6 هست از 6 مگ شروع میشه به چقدر میرسه. و اینکه دوربینم کنون a590 هستش ,sdhc رو ساورت میکنه. خب ولی راستش هنوز ترنسندی که خریدم رو باز نکردم منتظرم که مطمعن شم ببینم sd 133xبهتره یا این چون مدل دیگهای راستش رو بخاین گیر نیاوردم!!!!!!
البته یک چیز دیگه هم مهمه اینکه سرعت نوشتن خود دوربین روی مموری ماکزیممش چقدره؟ جای هست که داشته باشه تو دفترچش که چیزی گیر نیاوردم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)