منبع خبر سایت گل روزنامه های اسپانیایی هستند که به زرد بودن معروفند ! مخصوصا آس اسپانیا !
آ اس یه چیزی تو مایه های خبرگزاری فارسه !
با 80 میلیون منچستر میتونه 11 تا رونالدوی دیگه به جهان معرفی کنه.
هر چند بعیده به 6 تایی ها بپیونده !
منبع خبر سایت گل روزنامه های اسپانیایی هستند که به زرد بودن معروفند ! مخصوصا آس اسپانیا !
آ اس یه چیزی تو مایه های خبرگزاری فارسه !
با 80 میلیون منچستر میتونه 11 تا رونالدوی دیگه به جهان معرفی کنه.
هر چند بعیده به 6 تایی ها بپیونده !
اصلا افت داره برای بازیکنی مثل رونالدو که توی سطح اول اروپا بازی میکنه به تیمی بره که چند ساله جز 8 تا تیم برتر اروپا نمیشه و جز تیم های رده دوم به حساب میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو خوب اومدی واقعا![]()
ذخیره های طلایی
فدریکو ماکدا، گل دقیقه 90+2 برابر آستون ویلا او را به اوج شهرت برد، ماکدا 17 سال بیش ندارد.
====
سولشایر بعد از گلی که در فینال بعد از تعویضش به بایرن زد، یک رکورد طلایی دیگر هم دارد 4 گل تنها در 19 دقیقه حضور برابر ناتینگهام
خداییش شرینگهام و سولشایر فوق العاده بودن هر موقع به زمین میومدن نتیجه بازی عوض میشد
اشمایکل هم خودش بمب روحیه بود!!!!!!!!!!
وحید اینجا دکمه تشکر که ازت برای هر پستت تشکر کنیم واقعا مطالب عالی میزاری
مخلصتم داش سعید.
انجام وظیفس![]()
منچستر اگه بازشو ببره. از 2 بازی آینده فقط یک امتیاز می خواد. ولی فعلا 1-0 عقبه !! از ویگان. تا دقیقه 36
ترکيب که همه هستنVan der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Evra; Carrick, Scholes, Anderson; Ronaldo, Berbatov, Rooney.
جاي تعجبه يه نيمه يک هيچ باختيم !!!!!!!!!
میگم شما ها هم بیکارین که مدام در مورد رفتن رونالدو صحبت میکنین
آخه میخوام بدونم دلیل رفتن رونالدو به رئال چیه؟ آخه رئال چی داره که منچستر نداره؟
کدوم بازیکن از منچستر به رئال رفته و پیشرفت کرده ؟در همون سطح که بودن موندن اونم زمانی که رئال معروف به کهکشانی ها بود نه الان که دارن 6 اونم تو خونه خودشون از بارسا میخورن!
آخ یاد اونشب بخیر 12 13 سال بیشتر نداشتم با چند تا از عموها و پسر عمه ها که طرفدار منچستر نبودن نشسته بودیم بازی رو میدیدم(منچستر-بایرن)دقیقه 88 89 که شد خوابم اومد رفتم خونه .اینقدر گریه کردم چون پیتر اشمایکل و ... عشق من بودن فرداش که شنیدم منچسترغوغا کرده اینقدر خوشحال شدم که فورا پیراهن منچستر رو رفتم خریدم . گل های اونشب کیا زدن من یادم رفته ؟ ولی اون تعویض ها واسه من یه خاطره هم داره (مجال تعریف نیست)که هنوز هم وقتی یاد اون خاطره میفتم خندم میگیره
دم همتون گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)