تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 164 از 1174 اولاول ... 641141541601611621631641651661671681742142646641164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

7 مورينيو: به مربيگري در انگليس فكر نمي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق چلسي در واكنش به ادعاي برخي روزنامه‌هاي انگليسي تاكيد كرد: فقط در اسپانيا و ايتاليا مربيگري خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوسه مورينيو گفت : ديگر در انگليس مربيگري نمي كنم و به احتمال فراوان از ميان چند باشگاه اسپانيايي و ايتاليايي يكي را براي فصل آينده انتخاب خواهم كرد.
    مورينيو افزود: اگر قرار باشد با رئال مادريد مذاكره كنم مطمئن باشيد سويا را به اين تيم ترجيح مي دهم. رئال با روش من سازگار نيست و بايد به گزينه هاي ديگر فكر كنم.
    به درك! از خدات هم باشه!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

جدول گلزنان..........

فابیانو 19 گل 1 پنالتی
    میلیتو 14 گل 4 پنالتی
    رائول 13 گل 3 پنالتی
    لیورنت 13 گل 0 پنالتی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

5 رائول: صعود در ليگ قهرمانان حق رئال مادريد نبود

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد در پي شكست خانگي مقابل رم ايتاليا از هواداران عذرخواهي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: بي ترديد صعود حق ما نبود. رئال مادريد نبايد به مرحله بعدي وارد مي شد.
    بازيكن شماره 7 رئال مادريد اظهار داشت: ليگ قهرمانان اروپا جاي تيم‌هاي ضعيف نيست. مقابل رم بسيار ضعيف بوديم.
    رائول گونسالس گفت‌: از تمام هواداران عذرخواهي مي كنم. اميدوارم با قهرماني در لاليگا، خشم آنها فروكش كند.
    رئال مادريد در هفته بيست و هفتم لاليگا ميزبان اسپانيول است و مي كوشد تا فاصله 5 امتيازي خود را با بارسلونا حفظ كرده يا افزايش بدهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مورينيو افزود: اگر قرار باشد با رئال مادريد مذاكره كنم مطمئن باشيد سويا را به اين تيم ترجيح مي دهم. رئال با روش من سازگار نيست و بايد به گزينه هاي ديگر فكر كنم.
    داره بازار گرمی میکنه.......در واقع بطور غیر مستقیم میگه میخوام برم رئال........
    آقا من دیگه رفتم.......الانه که وحید بیوفته دنبالمون........
    تا فردا.......
    بای...

به امید قهرمانی رئال.................

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ممدجون دستت درد نكنه
    آره بابا قهرماني اسپانيا ديگه فكر كنم مال ماست همه چيز به بازي امشب بستگي داره
    حالا ببينيم چي ميشه اگه بارسا نتونه ببره كار تمومه
    در ضمن مديريت محترم نگفت كه پست نديد يعني اجباري نيست
    اينجا يه فضاي آزاد و دوستانه است
    اينجا تاپيك اخبار ورزشي و جزو متفرقه هاست و شمارش گر نداره اما جدا از دادن پست هاي بيهوده منظورم پست هاييه كه اصلا ربطي به موضوع بحث ما نداره اجتناب كنيد
    پيشاپيش از همه تون ممنونم

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

واقعا یکی از بهترین بازیکنای بازی دیشب رئال په په بود...واقعا عالی بازی کرد...
    دیارا هم یکی از خوب های بازی دیشب بود...
    نبود گاگو هم به تیم کمک کرد....

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

نبود گاگو هم به تیم کمک کرد....
    موافقم
    اگر جلو رم اینو و باپتیستا رو میشوندن و 9 نفره هم بازی میکردن بهتر نتیجه میگرفتن...

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان احیانآ اگه پست از من تو تاپیک منچستر دیدید خدای ناکرده مزید بر این نشه که من خائن هست.
    نه بابا خائن چیه
    من از تیمهای ایتالیایی میلان و رم رو دوست دارم(البته همین رم رئال رو حذف کرد باید تجدید نظر کنم)
    تو انگلیس هم لیورپول رو شدیدا دوست دارم ولی رئال یه چیز دیگست وقتی رئال هست تیم دیگه ای به چشم نمیاد.
    میشه من یه چیزی در مورد فردوسی پور بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بگو.
    بابا کی گفته فردوسی پور ضد رئاله و مزدک طرفدار رئال؟؟؟
    مزدک تو بازی رئال و رم همش از رئال بد می گفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام....
    دوستان باید بگم که دلیل قفل شدن تاپیک تعداد پست ها نبود....بلکه توهین های ما بود.........در واقع اینجا محلی برای بحث در مورد رئاله.....که ما هیچ وقت از این موضوع خارج نشدیم.....حالا شاید یه جاهایی زیاده روی کردیم....مثل انتخاب اسم مستعار.......ولی در هر حال من فکر نمیکنم صحبت در مورد رئال در این تاپیک جرم باشه..............
    دوست عزیز جناب taghi444 اگر مجدد این کارو تکرار کنید به مدیران اطلاع میدیم........خیلی تلاش کردم چیزی بهت نگم..............

چند خبر:

شوستر:

شوستر در مصاحبه با ای اف اف گفت:هدف ما بازگشت به بازی پس از دریافت گل بود.مهمترین مشکل به خصوص بعد از بازی با رم مسائل روحی تیم بود. ما باید به شرایط عادی برمی گشتیم و ما شخصیت خود را نشان دادیم. تیم بازی را اداره کرد.این بازی برای لذت بردن تماشاگران نبود.اگر چه در این موقعیت این مهم ترین چیز نیست.پنالتی هم به نظر من کاملا درست بود و داور هم خیلی خوب وظیفه اش را انجام داد.هنگامی که از او در مورد تعویض روبینیو میپرسند.
    او میگوید:در بازی با رکرتیو او بعد از ۳ هفته ۱۵ دقیقه بازی کرد و در برابر رم هم کامل بازی کرد.من فکر کردم که بهتر است او را تعویض کنم تا قادر به بازی دادن اشنایدر هم باشم.
    نیستلروی مصدوم است و این دلهره ی شوستر است.او میگوید:نیستلروی یکی از بهترین های اروپا است.
    ما خوش شانس هستیم که رائول را داریم.اگر نیستلروی برای بیش از یک بازی غایب باشد جای خالی او در خط حمله احساس خواهد شد.
    دیارا خسته بود.گاگو هم همینطور.من مجبور بودم بین این دو یکی را انتخاب کنم و انتخاب من دیارا بود.
    همچنین وی شخصیت تیمش را بعد از بازگشت به بازی پس از عقب افتادن از اسپانیول،تحسین کرد.رئال در یک هفته ی سخت ابتدا با گل والدو از حریف عقب افتاد ولی توانست بازی را باگلهای هیگوین و رائول ببرد.شوستر گفت:این برای ما هم خیلی سخت بود،ما یک گل از روی ضربه ی کرنر دریافت کردیم.و قبل از بازی هم بزگترین مسئله ما مسائل روحی بود.اما ما سخت جنگیدیم و به بازی برگشتیم.این بازی فقط جبران حذف از چمپیونز لیگ بود.ما هنوز میتوانیم لالیگا را ببریم ما در این جام خیلی خوب کار کردیم.
    او در آخر اضافه گرد:وضعیت من در باشگاه اهمیتی ندارد من به باشگاه اعتقاد کامل دارم.

سولدادو:

به نقل از گل سولدادو که از این که وقت بیشتری به او نمی دهند گفت : من سهم بیشتری می خواهم .
    وی که دیشب نمایش ضعیفی داشت گفت : در حقیقت جایگاهی که من دارم هیچ بازیکنی ندارد . اما زبباست که هواداران علیرغم این که کم بازی کردم اما هنوز مرا به یاد دارند . این تشویق ها برای جنگیدن به من امید می دهد تا پیشرفت کنم . بیشتر از آن که تو بازی کنی این که پیشرفت کنی مهم است . اگر بیشتر بازی کنم خودم را بهتر می کنم . می خواهم گل بزنم و تا امروز موفق به این کار نشده ام . اعتقاد داریم که همه در ناکامی ام در گل زدن همه سهم دارند . کمترین چیزی که می توانم نشان مدیر دهم این است که مشتاقم . من می توانم از وقتم به خوبی استفاده کنم و می خواهم تاثیری هر چند کوچک بر تیم داشته باشم .
    وی افزود : در بین بازیکنان جو خوبی وجود دارد که این برای کسانی که بازی می کنند بسیار مثبت است و آسودگی را برایش توامان می کند . شوستر با من صحبت کرد مانند یک هم قطار . او به من روحیه داد بعضی سخنانش عال بودند . مرا نصحبت کرد که از وقت اندکم استفاده کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

باز هم سلام -سلامی به اندازه این چند روز و سلامی به اندازه بازی زیبای دیشب گوتی و رائول و سلامی به اندازه دلتنگی و سلامی به اندازه دوری وووو سلام به اندازه رئال مادرید:
    اما بعد باید بگم که خدمت گاگو جان و همینطور کاسیاس خودمون که خیلی دلم واسشون تنگ شده بود و برد دیشب رو تبریک میگم و البت دست پر امدم و با چند خبر توپ :
    البته اول یک سوال داشتم:کسی میدونه چرا دیشب کانوارو نبود؟
    اول باید بگم که احتمالآ همانطور که دیدید رائول تامودو بهترین بازیکن حال حاضر اسپانیول به علت اعتراض شدید به داور در دقیقه 94 و بعد از سوت اتمام بازی کارت زرد دوم رو گرفت و اخراج شد و احتمالآ شبیه دروازبانشان که به علت توهین در راهرو به داور محروم خواهد شد این بازیکن نیز محروم گردد.
    خبر دیگر اینست که رائول گنزالز بلانکو با گلزنی در بازی دیشب دویستمین گل خود را زد که کم کم داره به یک فوق فوق ستاره تبدیل میشه و همانطور که فردوسی پور دیشب گفت با این سن و سال رائول فوق العاده است.
    و در اخر باید بگم که لطفآ برای اینکه تاپیک بسته نشه و به مشکل نخوریم فقط و فقط درباره تیم خودمون حرف میزنیم و از اظهار نظر درباره تیمهای دیگر هم خودداری میکنیم.
    با تشکر احمد (رووبی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •