تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 229 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لاپورتا و وحشت از حضور كاكا در رئال مادريد

رئيس باشگاه بارسلونا به هيچ وجه مايل به ديدن كاكا با پيراهن رقيب ديرينه يعنى رئال مادريد نيست. خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا كه از شايعه هاى فراوان پيرامون پيوستن كاكا به رئال مادريد براى فصل آينده با خبر است فاش كرد كه از بابت باقى ماندن اين بازيكن در باشگاه فعلى اش خوشحال تر خواهد شد. لاپورتا در گفت وگو با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت ايتاليا اظهار داشت: اگر كاكا در ميلان بماند من خوشحال تر مى شوم. او يك بازيكن در سطح جهانى است و توصيه من به او عدم جدايى از ميلان خواهد بود. در همين حال، گزارش ها در ايتاليا از علاقه سران باشگاه ميلان به جذب فرانك ريكارد سرمربى پيشين بارسلونا به عنوان جانشين كارلو آ نچلوتى خبر مى دهند. لاپورتا در اين باره گفت: فرانك يكى از بهترين مربيان جهان است. او در هر باشگاهى فوق العاده ظاهر مى شود به ويژه در ميلان كه قبلا بازيكن اين تيم بوده است. لاپورتا خاطرنشان كرد: تصميم من مبنى بر بركنارى او دشوارترين تصميمى بود كه تا كنون در طول دوره رياست خود گرفته ام و زمانى كه ما با يكديگر خداحافظى مى كرديم چيزى نمانده بود كه اشك هاى من جارى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو: ژانويه بدى را پشت سر گذاشتم!

پاتو پس از حضور در ميلان پيشرفت زيادى داشته است و اميد دارد حاميان او همچنان در كنارش بمانند، تا او آنچنان خوب بماند كه بتواند همه عنوان ها را ببرد. .مهاجم جوان و برزيلى روسونرى مى گويد قصد دارد به همه افتخارهاى ممكن در فوتبال دست پيدا كند.آدريانو گاليانى با بيرون كشيدن كارلو آنچلوتى، سرمربى و كاكا ستاره گلزن ميلان از بازار جابجايى ها در فوتبال خيال پاتو را راحت كرد و به تمام هراس و نگرانى هاى اين بازيكن جوان پايان داد.اين بازيكن در اين باره گفت: در ژانويه همه چيز تن من را مى لرزاند. همه چيزهايى كه در روزنامه ها مى خواندم، نگران كننده بودند. اين كه احتمال دارد كاكا از ميلان برود. او با ماندنش در ميلان كار خوبى كرد چرا كه اينجا خانه اوست. با بودن او در كنارم مى توانم چيزهاى بسيارى را فرا بگيرم، تا بازيكن بزرگى همانند او بشوم. دوست دارم آنچلوتى هم بماند. او چه در مسابقه ها و چه در تمرين همواره به من كمك مى كند. بودن او همه را خوشحال خواهد كرد اگرچه پاتو از ميلان به تيم ملى برزيل راه يافت اما كارلوس دونگا سرمربى تيم ملى برزيل روبينيو و لوئيز فابيانو را به او ترجيح مى دهد. او در اين باره هم گفت: از بودن با تيم بسيار خوشحال هستم و براى قرار گرفتن در تركيب اصلى كار و تلاش خواهم كرد. به همه آنهايى كه پيشاپيش من هستند احترام مى گذارم اما تا جام جهانى يك سال و نيم ديگر زمان باقى مانده است و ايمان دارم كه در ميلان بهترين عملكردم را بروز خواهم داد تا راهى آفريقاى جنوبى بشوم. مى خواهم همه چيز را ببرم. عنوان ها هم براى بازيكنان هستند و هم براى تيم ها.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوسو: ميلان قربانى «مصدوميت» شد

گنارو گتوسو، هافبك جنگنده ميلان معتقد است مصدوميت هاى پياپى بازيكنان تأثيرگذار روسونرى باعث شده تا اين تيم از صدر جدول فاصله بگيرد و اميد خود را براى رسيدن به عنوان قهرمانى از دست بدهد. گتوسو در گفت وگويى با شبكه ميلان اظهار داشت: «در حال حاضر شرايط به گونه اى است كه اينتر و يوونتوس ۲ شانس كسب عنوان قهرمانى به حساب مى آيند. متأسفانه ما در مقطعى از فصل ضعيف ظاهر شديم و اين باعث شد تا از صدر جدول فاصله بگيريم و بدموقعى مشكل مصدوميت گريبانگير تيم ما شد. ميلان اگر در طول فصل مى توانست با نفرات اصلى خود به ميدان برود، مطمئناً شرايط در جدول تغيير مى كرد. اميدوارم در رقابت هاى فصل آينده سرى a و ليگ قهرمانان بدون مشكل مصدوميت ظاهر شويم تا بتوانيم فصل خوب و موفقى را پشت سر بگذاريم. ميلان با اين بازيكنان بايد در هر ليگ و جامى، يك مدعى جدى براى كسب عنوان قهرمانى باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دلم وا3 گتوزو تنگ شدهو هنوز مصدومه؟

برد امروز رو هم تبریک می گم.با گل سیدورف.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم برد رو تبریک میگم
    بازی سختی بود...کیوو هم خیلی خوب بازی کرد

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

صحنه های حساس بازی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه پاس گلی داد اینزاگی !!! اصلا ازش انتظار نداشتم
    Last edited by RONN!E; 12-04-2009 at 12:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

هترين بازيكن فوتبال جهان در سال 2007 وعده داد كه به زودي به دوران اوج خود بازمي‌گردد.

به گزارش ايسنا، كاكا هافبك بازي‌ساز ميلان در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني اين باشگاه تاكيد كرد كه سعي در بهبود بخشيدن به وضعيت خود و بازگشت به شرايط آرماني است.

كاكا گفت: «تمرين‌هاي خوبي را پشت سر مي‌گذارم و زمان زيادي طول نمي‌كشد تا به شرايط آمادگي برسم.»

وي افزود: «مي‌خواهم به دوران اوج خود برگردم تا به ميلان براي رسيدن به اهداف حال و آينده اين تيم كمك كنم.»

هافبك برزيلي ميلان كه به تازگي شاهد زلزله آبروزو در ايتاليا بوده است در اين باره نيز گفت: «براي كمك به حادثه ديدگان برنامه‌هايي داريم كه به زودي اعلام خواهد شد. ما براي كمك به آنها اقدام خواهيم كرد و سعي مي‌كنيم راه درست را براي انجام اين كار پيدا كنيم.»

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

12

چند تا والپیپر زیبا از پاتو

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا ممنون....خیلی قشنگ بودن
    دمت گرم
    Last edited by B3HZ@D; 13-04-2009 at 07:18.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

بروبچ یه سری عکس هم از شوا و کاکا بزارید ....تنکس..!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •