خبر تکراری ...
خبر تکراری ...
این خبر آخر چقدر شبیه بالاییشه !
شوخی کردم.
مرسی.![]()
بارسا بیشترین بازیکن رو در تیم منتخب سال داره.
پویول - ژاوی - مسی
از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي فوتبال
رونالدو مرد سال فوتبال جهان شد
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از سوي اتحاديه بازيكنان حرفه اي بعنوان بازيكن برتر جهان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل منابع خبري انگليس، 57 هزار عضو اين اتحاديه در راي گيري صورت گرفته، كريستانو رونالدو را براي اين منظور برگزيدند.
رونالدو در اين خصوص اظهار داشت: خوشحالم كه صاحب افتخار مهمي شدم. از تمام هم تيمي ها، مربيان، دوستان و خانواده ام تشكر مي كنم.
اين اتحاديه در كنار انتخاب بهترين بازيكن يك سال اخير، براساس آراي بدست آمده تيم منتخب بهترين ستارگان يك سال اخير را نيز برگزيد كه در اين ميان بيشترين سهم به بازيكنان تيم بارسلونا اسپانيا رسيد.
تيم برتر سال:
دروازه بان: ايكر كاسياس(رئال مادريد)
خط دفاع: سرجيو راموس (رئال مادريد)، جان تري (چلسي)، كارلوس پويول (بارسلونا)، ريوفرديناند(منچستريونايتد)
خط مياني: استيون جرارد (ليورپول)، ژاوي (بارسلونا)، كاكا (آ.ث.ميلان)
خط حمله: ليونل مسي (بارسلونا)، فرناندو تورس (ليورپول)، كريستانو رونالدو (منچستريونايتد)
سرمربی بارسلونا، جوزپ گواردیولا، می خواهد تا از تمام تركیبش استفاده كند و همانطور كه اخیرا از او شنیده می شود، او گفته كه هر بازی كه پیش رو دارد را با چهارده بازیكن در نظر می گیرد، نه با آن یازده نفری كه در زمین هستند.
در هر بازی ای كه این فصل بارسا انجام داده، گواردیولا از حق استفاده تمام سه تعویض خود بهره برده و معمولا هم دو بازیكن را در فرصت مناسبی برای انجام ایده هایشان در پانزده دقیقه پایانی به بازی فرستاده است. استثنائاتی هم بوده، به مانند بازی با ساپورتینگ لیسبون، كه سیلوینیو در دقیقه 88 به میدان آمد و بازی با ویسلا كراكو كه شاهد حضور گلب، در دقیقه 84 بازی بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتماد
در اغلب بای ها شاهد هستیم كه تعویض اول در بیش از نیم ساعت مانده به پایان وقت قانونی بازی صورت گرفته است، تعویض دوم بالای بیست دقیقه مانده، و تعویض سوم در حدود 15 دقیقه پایانی بازی صورت می گیرد. این روال بر بازی با آلمریا هم حاكم بود؛ جایی كه گواردیولا، توره را در دقیقه 57 ام از زمین بیرون كشید، آنری در دقیقه 64 میدان را ترك كرد و آلوز هم دقیقه 72 ام پایان بازی اش در این دیدار را بر روی تابلوی تعویض داور دید. سیاست تعویض های گواردیولا نمایش دیگری از اعتماد به نفسی است که او در میان تمامی بازیكنان ایجاد کرده است.
تقریبا همه از ابتدا در تركیب بوده اند
گواردیولا تا به اینجای فصل و در این دوازده بازی رسمی كه در پرونده داشته است، تمام بازیكنانش را - به جز دروازبانان، خوزه مانوئل پینتو و آلبرت خوركرا و گابی میلیتوی مصدوم - برای حداقل یك بازی هم كه شده، از ابتدا در تركیب یازده نفره قرار داده است.
لاماسیا نمره گذاری می كند
با نگاهی سریع به آمار زمانی بازی برای بازیكنان، متوجه اهمیت آکادمی بارسا برای تیم گواردیولا می شویم كه ده تا از بازیكنان ثابت تیم به طور میانگین 51.6% از زمان مسابقات را بازی كرده اند. این بازیكنان همچنین به طور میانگین شانزده بار به دروازه حریفان راه پیدا كرده اند تا جایی كه نصف گل های تیم تا به اینجای فصل هم از آنشان است.
در پيروزي برابر بنيدروم
گوارديولا: كركيچ بازيكن تاثيرگذار من است
خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا از بازي مهاجم جوان خود بسيار راضي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا گفت: از ديد من كركيچ بسيار خوب بازي كرد. او مهره كليدي و تاثيرگذار تيم من است و اين كه روي نيمكت مي نشيند ربطي به كم توجهي من به او ندارد.
وي افزود: تاكتيك من به نوعي است كه نمي شود كركيچ را از ابتدا وارد تركيب اصلي كرد.
گوارديولا در ادامه افزود: نگاه من به تمام بازيكنان يكسان است. اين خود بازيكنان هستند كه با نشان داد
يك هشتم نهايي جام پادشاهي اسپانيا
بارسلونا با تيم دوم خود پيروز شد
خبرگزاري فارس: شاگردان گوارديولا با تك گل بوخان كركيچ برابر تيم دسته سومي بنيدروم از ايالت والنسيا به برتري دست يافتند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا ، در تك ديدار برگزار شده از مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي اسپانيا موسوم به جام پادشاهي اين كشور، تيم فوتبال بارسلونا كه جدا از توره، پويول، اتوئو، آلوس، كركيچ و آبيدال از بازيكنان تيم دوم خود استفاده مي كرد موفق شد با گل دقيقه 54 بوخان كركيچ جوان اسپانيايي خود به برتري در بازي رفت دست پيدا كند.
بوخان كركيچ تك گل بارسلونا با شوت سنگين خود از خارج از محوطه جريمه حريف در زاويه بسته به ثمر رساند.
پس از پيروزي در يك هشتم نهايي كوپا دل ري
لاپورتا: به انديشه هاي گوارديولا اعتقاد دارم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: تيم بسيار كامل و خوبي داريم و هواداران به زودي شاهد اقتدار ما در لاليگا و ليگ قهرمانان خواهند بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا گفت: به انديشه هاي گوارديولا اعتقاد دارم. او نشان داده كه مربي كوچكي نيست.
وي ادامه داد: پپ در سخت ترين شرايط خونسردي خود را حفظ مي كند و به ما روحيه مي دهد. گاهي چنان بازيكنان را سرشار از انگيزه مي كند كه من به عنوان مدير باشگاه احساس شرمندگي مي كنم.
وي افزود: با داشتن گوارديولا و اين بازيكنان بزرگ و خوب اطمينان دارم كه به زودي صدر جدول لاليگا را تصاحب كرده و در ليگ قهرمانان اروپا نيز موفق عمل مي كنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)