تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 949 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من غرب تهران هستم ، سرعت خط من 2 برابر شده !!!!! ایول !
    512 بود شده 1 مگ !
    اینم مدرک اثبات ! : دی
    حدودا یک هفته ای میشه !

تبریک میگم!

برای من هم چند ماهی هست که 1 مگ شده! خوبیش اینه که شب ها هم همون 1 مگ هستش!

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

9

سلام از كجا شنيدي شايعه هست
    نه شوخي كردم از شب پنجشنبه 21 افت سرعت داريم تا سحرگاه 26 بهمن ماه نگران نباشيد و به گيرنده هاتون دست نزنيد مشكل از فرستنده هست
    سلام یار قدیمی
    چطوری افشین جان ؟خوبی ؟

آقا این افت سرعتها رو که انقدر تجربه کردیم پوست هممون مثل کرگدن شده
    ولی یه چیزی من رو شدیداً نگران و ناراحت کرده ، و به صورت خیلی شدید فعالیت کاری من رو تحت تأثر قرار داده !
    چیزی که من فهمیدم اینه که ازهمون دور و بر 22 بهمن ... جلوی لود شدن تمام فایلهای فلش (swf) از سرورهای خارجی گرفته شده .... آیا حدسم درسته ؟ و مهم تر از اون این که این مشکل موفقتی هست یا نه ؟ رو همه isp ها همینجوریه ؟ مثل بقیه موارد دستور از بالاست ؟

الان 9 روز از 22 بهمن گذشته ولی هنوز این مشکل حل نشده ... اینه که منو نگران میکنه ... من نگرانم که نکنه یه وقت این مشکل رو به صورت دائمی ایجاد کرده باشند !!!!!

به دوستانی که گفتند نمیتونن سایتهای سنجش سرعت رو باز کنند بگم که علت مشکل اونا هم همینه متأسفانه ... چون همه اون سایتها با فلش نوشته شدند و اجازه لود فلش رو ما نداریم تو ایران !!!

یه سوال تخصصی هم داشتم .... چقدر میشه به چیز پی ان اعتماد کرد ؟ یعنی من مثلاً برم یه چیز پی ان با آی پی اختصاصی و قیمت حدود 10 تومن در ماه بگیرم آیا بهش اعتباری هست ؟ میشه روش تو این مشکلات و این قضایای 22 بهمن و ... حساب کرد یا نه اینم مثل بقیه میبندن ؟

چه انتظاری داریما.... نه ؟
    اینا وقتی با بانکهایی که مال خودشونه هیمن کار رو میکنند (کارهایی مثل بستن پروتکل https) اونوقت ما انتظار داریم که به فکر ما باشند ؟

راستی ملت گرامی ... تحویل بگرید ....
    اینم از نمایندگانی که انتخاب کردید تا برای شما بهترینها رو فراهم کنند و از حقوق مسلمتون دفاع کنند ...
    قرار نیست سرعت اینترنت اضافه بشه ... بلکه سرعت ایترانتتون اضافه میشه که هیچ ربطی به اینترنت نداره ... یعنی هیچ سایت خارجی رو نمیشه باهاش باز کرد و جهانی نیست ... بلکه فقط داخلیه ... مثلاً میتونید با سرعت چندمگ بر ثانیه نوحه ، مداحی و ... دانلود کنید و لذت ببرید .

متن کامل تر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام یار قدیمی
    چطوری افشین جان ؟خوبی ؟

آقا این افت سرعتها رو که انقدر تجربه کردیم پوست هممون مثل کرگدن شده
    ولی یه چیزی من رو شدیداً نگران و ناراحت کرده ، و به صورت خیلی شدید فعالیت کاری من رو تحت تأثر قرار داده !
    چیزی که من فهمیدم اینه که ازهمون دور و بر 22 بهمن ... جلوی لود شدن تمام فایلهای فلش (swf) از سرورهای خارجی گرفته شده .... آیا حدسم درسته ؟ و مهم تر از اون این که این مشکل موفقتی هست یا نه ؟ رو همه isp ها همینجوریه ؟ مثل بقیه موارد دستور از بالاست ؟

الان 9 روز از 22 بهمن گذشته ولی هنوز این مشکل حل نشده ... اینه که منو نگران میکنه ... من نگرانم که نکنه یه وقت این مشکل رو به صورت دائمی ایجاد کرده باشند !!!!!

به دوستانی که گفتند نمیتونن سایتهای سنجش سرعت رو باز کنند بگم که علت مشکل اونا هم همینه متأسفانه ... چون همه اون سایتها با فلش نوشته شدند و اجازه لود فلش رو ما نداریم تو ایران !!!

یه سوال تخصصی هم داشتم .... چقدر میشه به چیز پی ان اعتماد کرد ؟ یعنی من مثلاً برم یه چیز پی ان با آی پی اختصاصی و قیمت حدود 10 تومن در ماه بگیرم آیا بهش اعتباری هست ؟ میشه روش تو این مشکلات و این قضایای 22 بهمن و ... حساب کرد یا نه اینم مثل بقیه میبندن ؟

چه انتظاری داریما.... نه ؟
    اینا وقتی با بانکهایی که مال خودشونه هیمن کار رو میکنند (کارهایی مثل بستن پروتکل https) اونوقت ما انتظار داریم که به فکر ما باشند ؟

راستی ملت گرامی ... تحویل بگرید ....
    اینم از نمایندگانی که انتخاب کردید تا برای شما بهترینها رو فراهم کنند و از حقوق مسلمتون دفاع کنند ...
    قرار نیست سرعت اینترنت اضافه بشه ... بلکه سرعت ایترانتتون اضافه میشه که هیچ ربطی به اینترنت نداره ... یعنی هیچ سایت خارجی رو نمیشه باهاش باز کرد و جهانی نیست ... بلکه فقط داخلیه ... مثلاً میتونید با سرعت چندمگ بر ثانیه نوحه ، مداحی و ... دانلود کنید و لذت ببرید .

متن کامل تر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه منم اینطوری شده، فایل های فلش رو لود نمیکنه و بلاک شده انگار.

یه سوال داشتم من:

من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
    مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

9

من 128 دارم سرعت دانلد شبانه بین 5 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی روزانه تا 60 هم میره ! یعنی ما شبا دایل بزنیم انگار بهتره .

در آغاز فعالیت karl Marx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به دوستان

من چند سالی است که از شرکتهای مختلفی اینترنت A DSL گرفته ام ولی می توانم به طور قطع بگویم
    دزد تر از شرکت داده پردازیفن آوا ندیده ام
    بارها کمتر از حجم خریداری شده به من داده اند که با کلی دعوا و شکایت از آنها به حقم رسیدم
    کارمندان این شرکت محترم! با مشتریان مانند سگ برخورد می کنند و هیچگاه حق را به مشتری نمی دهند .آنقدر شما را پاسگاری می کنند تا یا از حق خودتان بگذرید یا با داد و فریاد و شکایت بتوانید حق مسلم خودتان را بگیرید.

در یک کلام اگر برای خودتان احترام قائلید و حاضر نیستید مثل سگ با شما رفتار شود از این شرکت دزد و کلاهبردار فن آوا پرهیز کنید.

داره خودمونی میشه vaghean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دزد گفتی بس من سرعت 1mb گرفتم تا حالا به 80 نرسیده فقط یه بار به 80 رسید دیگه همش دوروبر 20 30 می گرده کاشکی فقط همین بود همش هم وصل هست اما دتا ردوبدل نمی کنه من که از صبح سر کارم تا 4 بعدشم که میام صفحه گوگل هم باز نمی کنه الان هم به همین صورت و من دارم از یه اینترنت دیگه استفاده می کنم گندترین اینترنتی هست که به عمرم دیدم و بزرگترین اشتباه من کردم که نیومدم تو این سایت تحقیق کنم از ما گفتن بود لااقل شما اشتباه نکنید

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

هنوزم فایلهای فلش و flv لود نمیشه

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

هنوزم فایلهای فلش و flv لود نمیشه
    واسه من که درست شده.

کســـــــی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟
    من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
    مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مشکل تنظمیات PPPoE داخل مودم

سلام به دوستان عزیز

من به تازگی از شرکت داده پردازی فن آوا اشتراک ADSL 256 گرفتم. ولی یه کمی با تنظیماتش دچار مشکل هستم. وقتی تو مودم، رو حالت Bridge تنظیم می‌کنم و تو ویندوز یه کانکشن براش درست می‌کنم که توش یوزرنیم و پسورد رو می‌دم اتصال برقرار می‌شه و مشکلی برای استفاده از اینترنت ندارم.

اما من می‌خوام از طریق PPPoE و دادن یوزرنیم و پسورد داخل تنظیمات مودم اتصالم به اینترنت برقرار بشه. متأسفانه این کار رو هر چی تلاش کردم نتونستم انجامش بدم. همه‌اش با DNS مشکل پیدا می‌کنه. ظاهراً در این حالت، Gateway اتوماتیکی که مودم می‌گیره 1.1.1.1 هست. اما این دروازه یه جورایی مشکل داره و DNS رو نمی‌ده.

کسی از دوستان تنظیم دقیق PPPoE اینترنت ADSL فن‌آوا رو می‌تونه به من بگه!

پ.ن: من قبلاً از سپنتا اینترنت داشتم که باهاش این مشکل رو نداشتم.

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

دوستان از سرعت اینترنتتون راضی هستین......؟؟؟
    یکی میتونه تست سرعت سرویس 512 شو اینجا بزاره.....!!
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •