بله تا سال دیگه...
از دوستان خواهش میکنم مباحث مربوط به دانشگاه آزاد رو در تاپیک دانشگاه آزاد بزارن
ممنون
بله تا سال دیگه...
از دوستان خواهش میکنم مباحث مربوط به دانشگاه آزاد رو در تاپیک دانشگاه آزاد بزارن
ممنون
اینم از من :
آزمون غیر انتفاعی و دولتی کی هستش؟ کی دفترچه اش میاد ؟
2 تا سوال:
1-
حالا که قبول شدیم باید چیکار کنیم؟ منتظر اطلاعیه ای چیزی بمونیم؟
2-
به کسانی که رتبه اول تا سوم رو آوردن، دانشگاه تخفیفی میده برای ثبت نام وشهریه؟
ممنون میشم جواب بدین.
آقا یه چند تا سوال دارم هرکی لطف کنه جواب بده لطف بزرگی کرده...
1 - سوال رفیق قبلیمونه که حالا که قبول شدیم باید چه کار کنیم
2 - من علی آباد کتول قبول شدم ، اولا اگه کسی از سطح دانشگاه خبر داره ممنون میشم کمک کنه و دیگه اینکه ، اگه من الان برم دانشگاه علی آباد کتول و سال دیگه همین موقع که در واقع ترم 2 کارشناسی میشه ، میتونم دوباره کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و اگه یه جای بهتر قبول شدم واحدامو منتقل کنم اونجا؟
3 - به صورت عامیانه مدرک توی بازار کار تاثیر داره یا نه ، یعنی آزاد علی آباد کتول با تهران فرقی میکنه؟ چقدر؟
ممنون میشم جواب بدین...
با سلام
منظور از ربته 1 تا 3 كل كشور هست ؟ در ضمن در صورت قبولي در واحد بهتر مي تونيد منتقل شيد . منتظر اطلاعيه در فرهيختگان يا سايت ana باشيد . از لحاظ مدرك زياد فرقي ندارن . از لحاظ نوع آموزش براي بهره گيري در بازار و رفتن به مقاطع بالا فرق دارن
سلام
منظور من اول در دانشگاه انتخابیمون بود مثلا من تو دانشگاه انتخاب اولم رتبه ام یک شده، میخواستم بدونم حالا تخفیفی میدن برا شهریه؟
چطور میتونم بفهمم تو کشور چندم شدم؟
مرسی
نه متاسفانه تخفيفي براي شما تعلق نمي گيره .
مرسی از جواب.
چطور میتونم بفهمم تو کشور چندم شدم؟ تو کارنامه ننوشته همچین چیزیرو، از کجا میشه فهمید؟
سپاس
رتبه كشوري توي اين آزمون محاسبه نمي شه
بچه ها من که میتونم مرخصی بگیرم ؟
چون تا بهمن فارغ التحصیل نمیشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)