مرسی دوست گلم سایت خوبیه
چطوریه من اینجا رو کشف نکرده بودم... دستت درست همشهری
![]()
مرسی دوست گلم سایت خوبیه
چطوریه من اینجا رو کشف نکرده بودم... دستت درست همشهری
![]()
خواهش می کنم قابل نداشت همشهری![]()
ممنون می شم اگه کسی جوابم رو بده
دوستان سلام
يه كمك ميخواستم از اساتيد
خيلي از تم هايي كه روي گوشيم نصب كردم به صورت معمول قابليت remove ندارن....ميشه كمك كنين چطوري ميتونم اونا رو بردارم يا برنامه اي اگر ميخواد لطفا" راهنمايي كنين
این پست رو برای بار 150 ام
در همین تا پیک میدم
برنامه نمی خواد
اگه تو اپلیکشین منجر بودن از تو اون والا
تو فولد پرایوت
که یه فولدر هیدن هستش
رو مموری باید فایلشون رو پاک کنی !
ببخشید دوستان برنامه ی نقاشی برای این گوشی هست که من برم قسمت درخواست ، درخواست بدم ؟
چون دیدم بعضیا با نقاشی یه Sms های جالبی درست میکنند .
بله هست
ولی زیاد جالب از کار در نمیاد مثل برنامه ای که رو پی 910 مرحومم نصب بود !
اول از همه توصیه میکنم به دلیل پاک شدن راحت تر تمها و کم نشدن سرعت گوشی حتما تمها رو در فون مموری بریزید...
حالا مهم نیست گوشیتون رو در حالت mass storage به pc وصل کنید (دقت کنید که برای اینکار باید حتما محل ذخیره مسیجها phone memory باشه...)
در مموری گوشی به پوشه private که مخفی است برید و دنبال پوشه به شماره 10207114 بگردين و به داخلش بريد...
حالا بايد داخل تك تك پوشه هاي موجود در اينجا بگردين و فولدر import را پيدا كنيد
شما چندين پوشه با اسمهاي عجيب غريب پيدا ميكنيد مثلاً dc60815d47351ce2 كه هر كدومشون مربوط به تم خاصي هستش...
ميبينيد كه در داخلشون چند تا فايل هست با پسوند مثلاً .mbm و .mif و .skn و كه اسم تم مورد نظر اولشون هستش
حالا تم مورد نظرتون را بر اساس اسمش پيدا كنيد و اين فايل هارو كاملاً حذف كنيد...
به به اصفهانی ها دارن زیاد میشن ... بازم ممنون همشهری
دوستان یه سوال :
وقتی با ان 73 عکس می گیرم عکس همون موقع ثبت نمیشه ... یه سه چهار ثانیه بعد ثبت میشه که این برای موضوعات متحرک خیلی بده ... راهی هست این زمان را کمترش کنیم ؟
از منم همینطوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)