سلام مجید جان و تشکر از لطفی که به بنده داشتی
در مورد رفتن از پی سی بنده میخواستم یه سایت یا وبلاگ بزنم و از دنیای فروم ها خداحافظی کنم که خوشبختانه یا متاسفانه نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو البته عوامل دیگه هم دخیل هستن خب بنده یکم احساساتی هستم بعصی وقتا بعضی حرفا رو می شنوم یا میخونم ناراحت میشم ولی یه بنده خدایی تازگیا ها یه چند تا نصیحت درست حسابی به ما کرد احتمالا دیگه از این چیزا از من نبینی . تصمیم بر این شد تا زیاد خودمان را اسیر دیگران نکنیم . کدوم آواتار قبلیم رو می گید شما ؟
در مورد گذاشتن عکس به امضا : از نظر من گذاشتن عکس تو امضا اصلا هیچ فایده ایی نداره و باعث کند شدن سرعت فروم میشه و اصلا هم خوشم نمیاد عکس بگذارم تو امضام . ( مثلا عکس چی بگذارم ؟ دختر؟)
قربانت
سلام
در مورد اسپم : خب کاملا حق با شماست و بنده واقعا یه مدت زیاده روی کردم البته همراه اسپم تاپیک های مفیدی هم گذاشته بودم که حتی میتونم بگم که بهترین تاپیک هایی که تو متفرقه زدم رو تو همین مدت که شدیدا اسپم میزدم دادم اما به دلیل اینکه اسپم ها بیشتر به چشم میومدن کسی این تاپیک ها رو زیاد دقت نکرد البته بیشتر سعی کردم به هر اسپم که میزنم یه تاپیک مفید هم بزنم که تعادل برقرار باشه ولی نشد و جو اون موقع فروم هم طوری بود که همه نه تنها بنده اسپم میزدند ( البته بیشتر دوستان هم تو این مدت با بنده آشنا شدند و اینم یه نعمتی بود دیگه)
کوشش می کنم تا جایی که میتونم از اسپم فاصله بگیرم .
فکر نکنم اینقدر خشک باشم ها
شیرینی رو هم رو چشم
فقط بگو کجا بفرستم ( آدرس بده )
ممنون از لطفت که به نکته های خوبی اشاره کردید .
ممنون - مای حالی هست گودد
والا بی بی بودنمان به خاطراین شد که همه به این نم کاربری شناختنمون دیگه نخواستم عوضش کنم
چرا هر چیز رو به زمین شناسی ربط میدم : چون الحمدالله زمین شناسی به همه چی ربط داره
فیزیک - شیمی - زیست - تاریخ ( تا قسمتی ابری ) - ستاره شناسی و ژنتیک و .....
بیشتر تاپیک هایی رو که به نظرم حقش هست یک بار دیگه خونده بشن و نکته های قشنگی توشونه میارم بالا البته خیلی کم پیش میاد معمولا وقتی تو پی سی بیکارم دنبال این کار میرم
از کجا میدونی من رو صندلی نشستم ؟
قضیه از این قرار بود که قرار شد یه مدت برای مزاح و اینکه من و حامد .... بیشتر با هم مچ باشیم این اقدام به صورت موقت انجام بگیره که گرفت و البته هدف خاص دیگه ایی نداشت و فقط میخواستیم یکم رابطه های خودمون رو قویتر کنیم
خیلی هم خوش گذشت![]()
عجب آواتار قشنگی بود ها
چون انگشت دست راست نزدیک تره
سلام
خب در مورد طولانی بودن تاپیک ها
من همیشه سعی کردم که پست هام تخصصی تر باشن البته در موضوعات علمی منظورمه و به خاطر همین، در گذاشتن اینجور پست ها به ویژه تاپیک ها وسواس دارم و دوس ندارم منبعشون منبعی باشه که همه استفاده می کنن و یه منبع ایرانی باشه بیشتر دوس دارم پست هام چند منبع و حتما یه منبع خارجی داشته باشه مخصوصا در انجمن اخبار وقتی خبر علمی رو میگذارم همیشه دنبال متن انگلیسی همون خبر هم میگردم و سعی میکنم لینک اون خبر انگلیسی رو هم بگذارم . چون دوست ندارم تاپیک ها رو در چند پست ادامه بدم همه رو در یک پست میدم بخاطر همین طولانی میشه البته چند بار دایانلای عزیز گفتن پست های طولانی رو تکه تکه بگذارم منتها من یکم کوتاهی کردم
از این به بعد سعی می کنم تاپیک ها کوتاه تر باشن .
در مورد نخوندن پست ها : حق با شماست
بیشتر پست های طولانی رو فقط تا حدی میخونم البته بهتر بگم نگاه می کنم که بدونم حرف زشت یا مشکلی نداشته باشه که خلاف قوانین باشه و این بیشتر در پست های طولانی صدق می کنه چون وقتم رو به خوندن کامل یه متن طولانی نمیگذارم
درباره مخاطب ها
در این فروم افراد مختلفی هستن که سلیقه های مختلف دارن
مثلا اگه بنده یه تاپیک تو متفرقه بزنم که درباره ازدواج یا همچین چیزی باشه بیشتر کاربرا و مهمان ها حتما میخونن و نظر میدن اما من دوس دارم پستی بدم که اگه یک نفر هم فقط بخونه ارزش داشته باشه
با شناختی که از کاربرا دارم میدونم که هر کدوم چه سلیقه ایی دارن مثلا میدونم که وقتی تو متفرقه این پست رو میدم تنها کسی که بخونه ساویز عزیز یا بارلوک محترم هست و کس دیگه ایی هم نظر نخواهد داد ولی همین که ساویز میخونه و درست هم میخونه و نظر خوب هم میده برای من کافیه .
من به پست هایی که میدم حساسیت بیشتری دارم تا به تعداد خواننده پست .
قربانت
در ضمن ما زمین خورده شما هستیم![]()