تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 191 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 1908

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد رم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. میخوام هارد 320 بگیرم . لطفا بهترین برندها رو به ترتیب اولویت برام بنویسید.
    western
    hitachi
    samsung
    maxtor
    segate
    سلام. هر چی می گیری بگیر فقط مکستور نگیر که روز دوم بستنش به سیستم به سر و صدا می افته و اعصابتو خور می کنه.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام دوستان!
    من یه سیستمی دارم که مال 5 سال ÷یشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و ÷ا کنم ...
    در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم ÷س اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
    من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اس÷یکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش 300 - 350 تومن تو این رنج چه رمی با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
    1- کارهای گرافیکی کنم
    2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
    3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
    4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
    5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)

رم فعلی من : RAM : 256 Mb
    با تشکر
    سلام ...
    من فکر میکنم قطعات دیگه مثل Mainboard(مادربرد) از رم مهمتره. چون مثلا اگه یه مادربرد P5Q که 160 تومن قیمت داره بگیرید، میتونید 16 گیگابایت !!!! رم روش بذارید. پس فعلا یه رم 1 گیگ کینگ استون 20 تا 25 تومن بگیریدو بعدا که پول دار شدید هر چقدر خواستید رم روی P5Q بذارید. حتما به پیشنهادم فکر کنید چون با خرید این مادربرد هرگز پشیمون نمیشید . تازه کارتان هم راه میفته.
    موفق باشید... پروفسور مسعود
    مطمئنی پروفسور جان , این دوستمون 300-350 تومن پول داره به نظرت چقدر منطقیه که 160 تومنش رو پول مینبورد بده فکر نمیکنم هیچ وقت نیاز به 16 گیگبایت رم هم داشته باشه , یعنی فکر میکنی واقعا با 140-190 تومن میشه CPU,Ram,Hard,DVD-rw,PSU و کارت گرافیک معقول گرفت .
    من فکر میکنم علی آقا اگه صبر کنه بودجش زیاد شه پشیمون نمیشه . با بودجه 500 تومن میشه اجناس معقولی گرفت.
    اصلا درست نیست که پولش رو بده و یک مادربرد ضعیفی بخره که سال دیگه بندازتش دور. یه کم دندون رو جگر بذاره خیلی خوب میشه.
    سلام خدمت شما ...!
    ممنون دوستان از ÷اسخهاتون ...
    البته Bracket عزیز من الآن هم یه سیستم دارم ... اگه بخرن میخوام بفروشمش ... این هم مشخصاتشه ...:
    Mother board : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset
    Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
    Modem : Intel Modem 56KV92
    RAM : 256 Mb
    CPU: 2.00 celeron
    Hard Disk : Maxtor 80 gig
    CD-ROM & CD-WRITER : ASUS
    چند میخرن ( راستی مادربورد مشکل سخت افزاری داره ...)اگه حول و حوش 100 تومن بخرنش به احتمال زیاد میتونم تا حدودای 450 تومن مایه بزارم ... راستی یه سوال ... نمی خوام به دلیل اینکه مایه ای که برای خرید سیستم میزارم محدوده یه سیستم ببندم که تا 3-4 سال دیگه جوابگوم نباشه ... یه سیستم میخوام که تا 7-8 ساله دیگه برام کار کنه و بتونم اگه لازم باشه ارتقاش بدم ... حالا اگه با 350 تومن نشه چنین سیستمی رو دست و ÷ا کرد خوب بیشتر مایه میزارم ... حالا با این اوصاف یه مین و یه رم خوب بهم معرفی کنین
    با تشکر
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی با اون هارد 80 چیکار کنم ؟ یکی با حجم بالاتر میخوام میشه یه لیست از حجمها + قیمت بهم بدین ( اینکه چه مدلی باشه به عهده شما)؟
    معمولا" چی میگیرن؟
    Last edited by Ali_Best; 08-08-2008 at 22:32. دليل: اضافه مطلب جدید

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام خدمت شما ...!
    ممنون دوستان از ÷اسخهاتون ...
    البته Bracket عزیز من الآن هم یه سیستم دارم ... اگه بخرن میخوام بفروشمش ... این هم مشخصاتشه ...:
    Mother board : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset
    Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
    Modem : Intel Modem 56KV92
    RAM : 256 Mb
    CPU: 2.00 celeron
    Hard Disk : Maxtor 80 gig
    CD-ROM & CD-WRITER : ASUS
    چند میخرن ( راستی مادربورد مشکل سخت افزاری داره ...)اگه حول و حوش 100 تومن بخرنش به احتمال زیاد میتونم تا حدودای 450 تومن مایه بزارم ... راستی یه سوال ... نمی خوام به دلیل اینکه مایه ای که برای خرید سیستم میزارم محدوده یه سیستم ببندم که تا 3-4 سال دیگه جوابگوم نباشه ... یه سیستم میخوام که تا 7-8 ساله دیگه برام کار کنه و بتونم اگه لازم باشه ارتقاش بدم ... حالا اگه با 350 تومن نشه چنین سیستمی رو دست و ÷ا کرد خوب بیشتر مایه میزارم ... حالا با این اوصاف یه مین و یه رم خوب بهم معرفی کنین
    با تشکر
    اگه زرنگ باشی میتونی با مانیتور تا 200 تومن هم بفروشی ولی 150 راحت فروش میره.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام. میخوام هارد 320 بگیرم . لطفا بهترین برندها رو به ترتیب اولویت برام بنویسید.
    western
    hitachi
    samsung
    maxtor
    segate
    نمیشه رده بندی کرد .همه شرکتهای نوشته شده بسیار معتبر هستند.تو بازار ما W.D و Segate فروش خوبی دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

9

اگه زرنگ باشی میتونی با مانیتور تا 200 تومن هم بفروشی ولی 150 راحت فروش میره.
    150 بدون مونیتور؟!؟!؟!؟!
    راستی ... من یه مانیتورر 72 اینچ محدب هانسول دارم ... ارزش داره بدم یکی دیگه تخت بگیرم ؟ (+دلیل)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

150 بدون مونیتور؟!؟!؟!؟!
    راستی ... من یه مانیتورر 72 اینچ محدب هانسول دارم ... ارزش داره بدم یکی دیگه تخت بگیرم ؟ (+دلیل)
    با مانیتور.

مانیتور 72 اینچ داری؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

150 بدون مونیتور؟!؟!؟!؟!
    منظورت مانيتور 22 اينچ هست ؟
    مثلما مانيتور جديد بهتر از اين مانيتورت هست بهتره عوض كني البته اگه بودجه داري

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

14 درخواست راهنمایی و مشاوره در مورد خرید هارد برای دانلود آفلاین! ?!؟

دوستان و اساتید خسته نباشید

غرض از ایجاده تاپیک اینه که من میخوام یه هارده جدا بگیرم برای دانلود آفلاین و به 1 پارتیشن یا حداکثر 2 پارتیشن تقسیمش کنم
    ولی از اونجا که 2-3 بار هاردهام سوخته تو این چندین سال میترسم که هارده زیاد حجیم بگیرم که بعدش سوخت یه هفته همچین نشم -->

بیشتر نظرم رویه هارده ساتا با ظرفیته 200-400 گیگ هست

گفتم هم یه مشورتی کنم هم از دوستان بپرسم یه پارتیشن رو تا چه قد بزارم که هم defragment اش سخت نباشه هم سرعتش خوب باشه

الان هم یه هارده 160 ساتا برای کامپیوتر دارم
    یه هارده 80 خسته!!! ی ide برای دانلود آفلایسن که اونیکی هارد رو میزارم جای اون

اینم بگم که سعی میکنم زیاد تا مجبور نشم و وقت داشته باشم رو دی وی دی رایت کنم
    ولی همونطور که میدونید یا نمیدونید بعضی پارت ها ممکنه یه هفته هم طول بکشه کامل بشه و شبی هم 20-35 گیگ حساب کنیم طرفایه حداقل 160 گیگ لازمه!

اگه تونستید قیمته حدودی هم بگید که عالیه
    مرسی

بیشتر رو یه پارتیشن تمرکز کنید
    در ضمن نمیخوام زیاد رو cpu و ... هم فشار بیاد

سیستم هم اینه:

cpu 3.2 amd
    ram 1.5 gig

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

6

با مانیتور.

مانیتور 72 اینچ داری؟
    معذرت ... معذرت ... 17 اینچ!
    (خودمم فکر نمیکردم چنین سوتی ای بدم!)

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من یه سوال دارم

میشه با 120 تومن هارد 4 گیگ خرید؟ اگه میشه بگید چه جوری؟ یعنی یک چهار گیگ یا دو تا دو گیگ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •