بچه ها من این عکس رو خودم از یه فایل ویدئویی گرفتم و تغییراتی توش ندادم و دسکاریش نکردم. (البته با فتوشاپ کیفیتشو بالا بردم).
این فایل ویدئویی که میزارم یکی از غیر قابل انکارترین ویدئو ها برای اثبات 2 مورد بالایی هست.
من این ویدئو رو چند روز بررسی کردم و هیچ موردی از تقلب توش ندیدم. آپلودش کردم که توی انجمن برسیش کنیم.
قبل از اینکه این تصویر رو ببینید چند نکته:
1. در مورد 11 ثانیه اول ویدئو نظری ندارم.
2. ثانیه 11 تا 58 جالب هستن ولی دفاعی نمیکنم.
3. ثانیه 58 تا پایان کلیپ رو بدقت نگاه کنید. ( در 1:17 سفینه برای چند ثانیه وایمیسته و فرصت واسه زوم و فوکوس شارپ روش فراهم میشه).
4. جالبترین قسمت کلیپ که دفاع زیادی ازش میشه کرد 1:34 هستش. به نحوه ی شتابگیری سفینه دقت کنید.
منتظر ارائه دلایل علمی و بدون تعصب عزیزان برای رد حرفام هستم.
فرمت کلیپ : Avi
مدت : 1:47
حجم : 6.75 m
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا بعضی از بچه ها (بخصوص کسایی که شمشیر از رو بستن که مدارک ارائه شده رو بکوبن) در مورد پست 1610 من سکوت کردن.
در اون ویدئو، تصاویر اولیه ای که نشون میده که همه چیزای رد شده هستن مثل اون دوربین دید در شب که تصویر یه پدیده آب و هواییه...
ویدئوی اول، کاملاً غیرواقعیه... به عکسای زیر و ثانیه ویدئو دقت کنید و همچنین مهم ترین نکته اینه که UFO ـی گرامی با دوربین بالا و پایین میره و کاملاً معلومه یه کار کامپیوتریه که کمی توش بی دقتی کردن (مخصوصاً نور روز و غیره که تصویر قطع میشه بعد وصل میشه محیط عوض میشه...!!!) 8 عکس:

پایین

بالا

پایین

بالا

دیگه خیلی پایین

ویدئوی دوم کاملاً معلومه ساختگیه...
و اما بحث اصلی ویدئوی سوم...
اولاً که دوربین کاملاً معلومه روی پایه ـس... در نتیجه باید کیفیت تصویر بالاتر میبود و نه با این کیفیت و لرزش ساختگی زیاد (مخصوصاً موقع زوم) فیلمبرداری میشد... دوماً بعد از اینکه اون وسیله پرنده، قبل از پل با سرعتی زیاد غیب میشه، چرا دوربین تا اینور پل میاد و زوم میکنه ته پل (احتمالاً میخواسته UFO رو تا اینور بیاره ولی دیگه زور گرافیکیش نرسیده!)... سوماً اینکه چطور ممکنه اینطور وسیله رو دنبال میکنه... چهارماً به نظرت این وسیله زیادی برای UFO بودن کوچیک نیست...؟ پنجماً چرا در ابتدا بسیار کوچکتر از جاهای دیگه ـس (با توجه به فاصله و سایز سایر اجسام محیط)... ششماً کسی که این فیلم رو گرفته کیه...؟ چرا هیچ مصاحبه ای باهاش نشده...؟ چرا تمام اینگونه ویدئوها بی صاحابن...؟؟؟!!! و هفتماً ! که از همه مهم تره... این یارویی که این فیلم رو در کنار رودخانه ای در ایتالیا گرفته، چه هدفی از برپاکردن پایه و فیلم برداری از یه رودخونه داشته و چطور و چگونه فهمیده که اونجا باید زوم کنه...؟؟؟!!!
عکسای زیر رو ببینید تا ادامه بدم (2 عکس) :

خوب حالا ویدئوی اصلی رو ببینید که قشنگ معلومه اون فرد با نیت قبلی به اون نقطه زوم کرده : .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همچنین بحث موجود در تاپیک زیر:
کد:
خوب همینطور که میبینید و اکثراً همین عقیده رو دارن که این ویدئو غیر واقعی (FAKE) هستش و با توجه به چیزای مختلف کاملاً معلومه که یه CGI (تصویر ساخته شده توسط کامپیوتر Computer-generated imagery) ـه که توسط یه آدم ناشی یا نسبتاً حرفه ای ساخته شده...
حتی یکی با دلیل و اسم منطقه و غیره گفته مطمئناً ساخت انسانه و مال پایگاه نظامی اون بغله...
راستی دوستان، این چه فوروم جالب و خوبیه...! صفحه 3 همین تاپیک پست SuicideVirus و Blaine91555 رو بخونید چیزای جالبی اشاره کردن...
کد:
من در آینده نزدیک مطالبی رو درباره اینکه چرا بشقاب پرنده نمیتونه ساخته دست بشر باشه خواهم گذاشت. البته مطالب یه کم حالت فیزیکی تر پیدا خواهند کرد.
خودتو خسته نکن... سال 1953 کانادا - US Air Force
کد:
.gif)
البته این چیز ضعیفی بوده ولی الانو دیگه خودت حساب کن... مستندها و مطالب زیادی رو دیدم و یادمه که توشون در مورد ساخت بشقاب پرنده ـها صحبت شده بود و پیشرفت پروژه های ساخت بشقاب پرنده در نیروی هوایی آمریکا (+ NASA) رو گفته بودن و با عکس و مشخصات کامل توضیح میدادن...
در ضمن در داخل جو زمین مطمئن باش نیروی هوایی آمریکا بهتر میدونه که چه طرحی و چه ظاهر و قیافه ای به درد هواپیماها میخورن...! یه چیز نوک تیز با سرعت بالا بهتره یا یه چیز گرد و قلمبه...؟؟؟!!! البته اون گرد و قلمبه قابلیت چرخش و تغییر جهت بهتری داره ولی برای سرعت و شکافتن هوا مطمئناً به پای هواپیماهای مثلثی شکل نمیرسه...!