دستت درد نكنه درست شد
بابا تو ديگه كي هستي
سلام
Hitman BM رو نصب کردم ولی یه دمویی نشون میده که چندتا کبوتر از پیش یه مجسمه رد میشن بعد از اون صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ریستارت میشه
مشخصات کامپیوتر من:
cpu 3 intel
ram 512 king
vga 256 geforce 5500
جواب نميديد خواهش ميكنم فقط يك جواب دلم را خوش ميكند تا ادامه دهمنوشته شده توسط SANBOR
مشكلي كه من دارم رو مطمئنم هيچكس نميتونه حل كنه. مومن خدا در جريان هستش. من 5 تا سي دي بازي Hitman Blood Money رو از تكين گرفتم ولي وقتي سي دي يكش رو ميزارم با اين پيغام روبرو ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا كمكم كنيد. يكي به من بگه چه كار بايد بكنم. اينم بگم كه سي دي ها رو از فروشگاه پي سي ورد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سفارش دادم و خيلي زود (دو روزه) به دستم رسيد. البته اينو نگفتم كه خداي نكرده به پي سي ورد شك كردما. نه خدائي فقط گفتم كه شايد راهي وجود داشته باشه كه مشكلم حل بشه. تو رو خدا كمكم كنيد.![]()
![]()
من گرافيكم 128 شد حالا باز هم بازي هري پاتر 4 ارور ميده
failed to cereate the D3D9 object
بايد چي كار كنم؟
شما احتمالا Direct x9c باید نصب کنی تا اون فایل به ویندوز اضافه بشه.نوشته شده توسط mohammadagha
پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو عوض کنید یا اینکه روی یه سیستم دیگه یا یه ویندوز دیگه بتستید ببینید چی میشهنوشته شده توسط tazevared2006
![]()
دانلود فايل common_cilient كا در data1 در سي دي اول بازي Battlefield 2 است
ارور ميده بايد چي كار كنم؟
شما يك بار ديگه آخرين ورژن Directx رو نصب كنيد احتمالا مشكل حل خواهد شد.نوشته شده توسط mohammadagha
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)