با سلام
در حال ترجمه کردن reborn 6.0 هستم
با سلام
در حال ترجمه کردن reborn 6.0 هستم
اقاي منصوري ببينيد مشكل اينجاست كه من ميگم مثل دارم روي قالب كارميكنم
شما دارين ميگين كه چي خطي كاركنيم اين جور درنمياد شما زماني كه دارين روي چيزي كارميكنين بايد تست كنيد كه ايا كارتون بدون اشتباست يانه حالا اگه خطي كاركنيد تقريبن نمي تونيد جاي كارتونو پيدا كنيد
پس بنده الان كه دارم روي قالب كارميكنم ميدونم كجا هارو تست كنم كه كارم مشكل نداشته باشه
اقاي منصوري من اينو ترجمه مي كنم شما كارتون نباشه كاري نداره همشو من ترجمه مي كنم فط اگه راهنماي خواستم شما بگين مشكلي نيست
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
اقاي منصوري ما به يك مشكلي برخورديم چي بگم چند تا مشكل
يكي اين كه تصويرو بينين
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
ميبينين متوني كه براي ايالات متحد امريكا درزمان نگه داشتن موس روي نام كشور وخيلي دكمه هاي ديگه از جمله نگه داشتن موس روي ساختمون ها واتوات هستن من نتونستم فارسيشون كنم چون اصل درقسمت فونت ها براشون تعريف نشده بود درداخل فايلهاي
Data\INI گشتم پيداشون كردم بازم جواب نداد واقعن يك سوال شده از كجا ميشه فونتشو تنظيم كرد
شايدم من يك جاي كارو اشتباه كردم چي بگم![]()
ويك مشل بزرگ ديگه اقاي منصوري
اونم مشكل درسيستم چت هست سيستم چت قبل شروع بازي درقالب مثل جاي انتخاب تيم ورنگ وصفه قبلش
و هم چنين چت داخل بازي كه شما تيمو انتخاب كردن بادوسدتون دارين بازي ميكنيد ميخواين چت كنيد
تازه انتخاب اسمتون به عكس بالا توجه كنيدگوشه سمت چپ نام بازي كن اون مثل متنش انگليسي ولي اينجوري دراومده
ديگه چي بگم اگه صفه قبل پرسيدم چجوري ميشه براي يك چيز خواصي يك تعريف فونتي درست كرد براي همين مشكلات بود بله
من منتظر راهنماي شما هيستم بايد كارو دقيق واصولي پيش برد وگرنه بدرد نمي خوره من بايد كارو دقيق بكنم وگرنه كارنمي كنم دركل اينجوري هستم
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
راستي اقاي منصوري اگه بشه براي سيستم چت دوتا فونت تعريف بكنيم
كه اگه كسي خواست انگليسي تايپ كنه اگه كسي هم خواست فارسي تايپ بكنه مشكلي نداشته باشه ديگه نور الانوره![]()
برای بازی Zero Hour راهکاری وجود داره که وسط بازی نپره بیرون؟
مشکلی نیست اون قسمتهای تو ضیحات در همون فایل :CSF موجود هست باید فایل را در یک فایل :INI استخراج کنید تا بتونید ببینیدشون با کمک نرم افزار : INI Editor کلمات مورد نظر را سرچ کنید پیداشون کنید البته کلمات مثلا تو ضیحات را در حالتی که جنرال انگلیسی هستش باید یاد شت کنید بعد سر چ کنید .
قسمت چت رو هم من درست میکنم ( از این قسمت :HeaderTemplate) شما تا جایی که می تونید ترجمه کنید بقیش با من در چت من تنظیمش میکنم فقط با فونت انگلیسی تایپ کنید مثل خود بازی .چون نمیشه فارسی تایپ کرد چون موتور بازی فونت فارسی رو نمی شناسه .
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
دو ست من 90 % مد ها متن هاشون با جنرال یکی اند دو باره کاری نکنید بیاید همین جنرال را تر جمه کنید بعد با یک مقا یسه ساده فایل های اضا فه شده در ریبورن یا هر مد دیگر رو می تونید ترجمه و به فایل اصلی اضافه کنید ../..
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
دو ست من در بازی جنرال زرو این ارور به ندرت پیش می آد البته بعد از نصب پک 1.04 این ارور در مد ها زیاد پیش می آد و اون هم دلیلش نکات بسیار پیش پا افتا د اس که مد ساز بهش دقت نمی کنه . و دلیل دیگر هم می تونند نقشه ها با شند که بعضی از نقشه های رو که از اینتر نت می گیر ید یا خو دتون طر احی می کنید با بازی خوب مچ نیستند و با عث این ارور می شند .
هنوز کسی به صور ت جامع نتو نسته این اشکال را بر طر ف کنه ....
Last edited by ufo-alien; 07-06-2011 at 13:21.
دوست من كارخوبي ميكنيد فقط كارملارو نكن چون اگه جنرال زرو فارسي بشه همين طوري كه اقاي منصوري گفت خيلي راحت ميشه مود هارو فارسي بكنيد با خودتونه
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
دوست من شما برين توي كار ترجمه محيط بازي اتوات وخونه ها من دارم روي قسمت هاي ديگه كارمي كنم
درسته. من همیشه پک 1.04 رو بعد از نصب بازی، نصب میکنم.
شما اساتید این بازی که این همه کارهای جالب براش انجام دادین و دارین فارسیشم میکنید، یه نیم نگاهی هم به رفع این مشکل بندازید که درست بشه.
با تشکر خیلی فراوان![]()
اينا هم بوقتش الان بومي كردن جنرال اولويت عزيز![]()
سلام
اقاي منصوري من يك جا چندي پيش خوندم كه ميشه در متور گرافيكي بازي فونت يك سري از تعغيرات اصلي كه درفايل ها نيستو انجام داد ولي خداي نفهميدم كه دركجا ميشه چنين كار هاي كرد
اقاي منصوري اگه بشه كاري كرد كه اين بازي فونت فارسي رو هم ساپورت كنه از كجا ميشه چنين كاري كرد
چون من هنوز فايل هاي رو دارم كه قابليت باز كردنشونو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي بنظرتون ميشه كاري كرد بجاي كه نوشته ها يك فنتو ساپورت كنن چند تا فونتو ساپورت كنن؟وبا هرزباني كه بودن از فونت مورد نظرشون استفاده بكنن؟؟؟؟؟؟؟
اقاي منصوري درمورد نوشته هاي كه روي دكمه ها نيرو ها ساختمون ها نگه ميداريم ظاهر ميشن نگفتين از كجا بايد فونتش تعغير بديم كه فارسي بشه مانند عكس بالا كه دادم ( از این قسمت :HeaderTemplate)درسته؟؟؟؟
نياز دارم بدونم از كاست بزودي روشون بايد كاركنم
ممنون![]()
نگاه کنید دو ستان عزیز من یک مدت روی این مو ضوع کار کردم جنرال تا بحال به زبانهای مختلفی بر گردانده شده از جمله چینی در جای که چینی ها این کار رو کردند من چند تا فایل بیشتر ندیدم:
Language.INI
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HeaderTemplate.INI
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
generals.Csf
این رو هم که می شناسید .
حالا اگه می تونید باید در فایل : Language فونت فارسی را به بازی معر فی کنید .
اگه تو نستید که خیلی کار ساده می شه و دگه نیاز به نرم افزار مر یم نیست و مستقیم میشه تو فایل : generals.Csf معنا ها را تایپ کرد .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)