تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 164 از 616 اولاول ... 64114154160161162163164165166167168174214264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,631 به 1,640 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا کسی جواب سوال منو نداد

سربازی مگه 18 ماه نبود ؟
    من 89/5/18 باید برم سربازی
    3 ماه هم اضاف خدمت دارم
    دیپلم هم دارم
    یعنی باید 27 ماه خدمت کنم ؟

بابا بیخیال

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آقا کسی جواب سوال منو نداد

18 ماه بود + 3 ماه میشه 21 ماه ... 27 ماه چرا؟

در آغاز فعالیت gtx346's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز بعد دو ماه تونستم معافیت کفالت(پدر بالای 59 سال)بگیرم کسی از اموزشی چیزی نگفت فقط یه قبض دادن گفتن 18 روز دیگه کارتت میرسه دوستان کسی اطلاع داره آموزشی برای معافیت کفالت هست یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کمک فوری

سلام
    کسی از دوستان میتونه اسم دکترای مربوط به گوش و حلق و بینی در روز کمیسیون پزشکی و همچنین سرهنگی که امضای آخر را میزنه برام دربیاره... !! موضوع ضروری هست......!!
    سازمان وظیفه عمومی تهران واقع در میدان سپاه
    در حال حاضر منتظر نامه سازمان وظیفه جهت شرکت در شورای پزشکی هستم... به اسم دکتر اونجا و سرهنگ تمام ... نیاز دارم...
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اخه نیروی هوایی تو خط مقدم که پایگاه نداره . تو بعضی پایگاه ها عملیات انجام می شده
    پایگاه هوایی دزفول چی ؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تا حالا اين سوالم رو سه بار در 3 صفحه مختلف مطرح كردم ولي كسي جواب نداد آيا واقعا كسي در باره اين موضوع اطلاعي نداره ؟
    من دقيق متولد 70/12/8 هستم و امسال پيش دانشگاهي رو تموم كردم ولي هنوز كارنامه نگرفتن دقيقا كي بايد دفترچه بگيرم و پست كنم كه غيبت نخورم ؟(در ضمن از 88/12/8 هم 18 سالم تمام شده)

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

من تا حالا اين سوالم رو سه بار در 3 صفحه مختلف مطرح كردم ولي كسي جواب نداد آيا واقعا كسي در باره اين موضوع اطلاعي نداره ؟
    من دقيق متولد 70/12/8 هستم و امسال پيش دانشگاهي رو تموم كردم ولي هنوز كارنامه نگرفتن دقيقا كي بايد دفترچه بگيرم و پست كنم كه غيبت نخورم ؟(در ضمن از 88/12/8 هم 18 سالم تمام شده)

زیاد به غیبت اینا فک نکن.. هر چی باشه به احتمال زیاد بخشیده میشه..!

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

همین /.
    ولی مثل اینکه لیسانس - بی سواد - دیپلم اینا دیگه فرقی ندارن مثل اینکه !
    نه بابا اینجوری نیست که فعلا که لیسانس 18 ماهه ! یعنی الان برای همه مدارج 18 ماهه ولی بزودی برای بیسوادها 24 ماه میشه و بترتیب سطح مدرک از 24 تا 14 ماه تقسیم میشه!
    مگه 18 ماه نبود ؟
    من 89/5/18 باید برم سربازی
    3 ماه هم اضاف خدمت دارم
    دیپلم هم دارم
    یعنی باید 27 ماه خدمت کنم ؟

بابا بیخیال
    دیپلم فکر کنم طبق قانون جدید 20 ماهه که اگه اضافه خدمتتو نبخشن که بعید میدونم و حتما میبخشن میشه 23 ماه! البته این قانون باید از سال 90 اجرا بشه! و نباید به شما بخوره و شما باید همون 18 ماه رو خدمت بکنین!
    انشا... با سلامتی

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

چون هنوز کارنامه نگرفتی شرایط رو کامل بررسی میکنم:
    شما اگه خرداد ایشا... قبول شی 18 بهمن امسال اعزام خواهی شد!
    ولی اگه شهریور قبول شی 18 اسفند امسال و اگه دی امسال قبول شی 18 مهر سال بعد اعزام میشی!

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

سلام
    من دیروز بعد دو ماه تونستم معافیت کفالت(پدر بالای 59 سال)بگیرم کسی از اموزشی چیزی نگفت فقط یه قبض دادن گفتن 18 روز دیگه کارتت میرسه دوستان کسی اطلاع داره آموزشی برای معافیت کفالت هست یا نه.
    من فکر میکنم برای معافیت کفالت باید آموزشی رو برید ولی جدیدا یه چیزایی درباره حذف اون شنیدم شما بیشتر تحقیق کنید احتمالا باید جدیدا حذف شده باشه!

10. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام .یک سوال برام پیش اومده بود.
    اینکه من دانشجو کارشناسی هستم
    شنیدم که وقتی آخرین نمره رو استاد رد کرد ،6 ماه وقت دارم دفترچه رو ارسال کنم.
    این درسته؟؟یعنی اگه بخوام زمان اعزامم رو تعیین کنم که غیبت نخورم باید این کارو کنم؟؟
    نه ربطی به استاد نداره شما باید از دانشگاه بپرسی که تاریخ پایان تحصیلت رو کی میزنن! چون بعضی ها پروژه دارن و براش وقت اضافه میگیرن ولی بعد که نمرشو گرفتن تاریخ پایان تحصیل چند ماه عقبتر میخوره! در مورد زمان بعد از اون قبلا 6 ماه بوده ولی الان شاید بیشتر شده باشه! این رو هم از دانشگاه بپرس چون اینجور مسائل مهمند و نباید شل بگیری تا بعد پشیمون نشی!
    Last edited by Dj_aghamajid; 08-06-2010 at 17:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •