آقا کسی جواب سوال منو نداد
سربازی مگه 18 ماه نبود ؟
من 89/5/18 باید برم سربازی
3 ماه هم اضاف خدمت دارم
دیپلم هم دارم
یعنی باید 27 ماه خدمت کنم ؟
بابا بیخیال
آقا کسی جواب سوال منو نداد
سربازی مگه 18 ماه نبود ؟
من 89/5/18 باید برم سربازی
3 ماه هم اضاف خدمت دارم
دیپلم هم دارم
یعنی باید 27 ماه خدمت کنم ؟
بابا بیخیال
18 ماه بود + 3 ماه میشه 21 ماه ... 27 ماه چرا؟
سلام
من دیروز بعد دو ماه تونستم معافیت کفالت(پدر بالای 59 سال)بگیرم کسی از اموزشی چیزی نگفت فقط یه قبض دادن گفتن 18 روز دیگه کارتت میرسه دوستان کسی اطلاع داره آموزشی برای معافیت کفالت هست یا نه.
سلام
کسی از دوستان میتونه اسم دکترای مربوط به گوش و حلق و بینی در روز کمیسیون پزشکی و همچنین سرهنگی که امضای آخر را میزنه برام دربیاره... !! موضوع ضروری هست......!!
سازمان وظیفه عمومی تهران واقع در میدان سپاه
در حال حاضر منتظر نامه سازمان وظیفه جهت شرکت در شورای پزشکی هستم... به اسم دکتر اونجا و سرهنگ تمام ... نیاز دارم...
با تشکر
اخه نیروی هوایی تو خط مقدم که پایگاه نداره . تو بعضی پایگاه ها عملیات انجام می شده
پایگاه هوایی دزفول چی ؟
من تا حالا اين سوالم رو سه بار در 3 صفحه مختلف مطرح كردم ولي كسي جواب نداد آيا واقعا كسي در باره اين موضوع اطلاعي نداره ؟
من دقيق متولد 70/12/8 هستم و امسال پيش دانشگاهي رو تموم كردم ولي هنوز كارنامه نگرفتن دقيقا كي بايد دفترچه بگيرم و پست كنم كه غيبت نخورم ؟(در ضمن از 88/12/8 هم 18 سالم تمام شده)
زیاد به غیبت اینا فک نکن.. هر چی باشه به احتمال زیاد بخشیده میشه..!
نه بابا اینجوری نیست که فعلا که لیسانس 18 ماهه ! یعنی الان برای همه مدارج 18 ماهه ولی بزودی برای بیسوادها 24 ماه میشه و بترتیب سطح مدرک از 24 تا 14 ماه تقسیم میشه!
دیپلم فکر کنم طبق قانون جدید 20 ماهه که اگه اضافه خدمتتو نبخشن که بعید میدونم و حتما میبخشن میشه 23 ماه! البته این قانون باید از سال 90 اجرا بشه! و نباید به شما بخوره و شما باید همون 18 ماه رو خدمت بکنین!
انشا... با سلامتی
چون هنوز کارنامه نگرفتی شرایط رو کامل بررسی میکنم:
شما اگه خرداد ایشا... قبول شی 18 بهمن امسال اعزام خواهی شد!
ولی اگه شهریور قبول شی 18 اسفند امسال و اگه دی امسال قبول شی 18 مهر سال بعد اعزام میشی!
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
من فکر میکنم برای معافیت کفالت باید آموزشی رو برید ولی جدیدا یه چیزایی درباره حذف اون شنیدم شما بیشتر تحقیق کنید احتمالا باید جدیدا حذف شده باشه!
نه ربطی به استاد نداره شما باید از دانشگاه بپرسی که تاریخ پایان تحصیلت رو کی میزنن! چون بعضی ها پروژه دارن و براش وقت اضافه میگیرن ولی بعد که نمرشو گرفتن تاریخ پایان تحصیل چند ماه عقبتر میخوره! در مورد زمان بعد از اون قبلا 6 ماه بوده ولی الان شاید بیشتر شده باشه! این رو هم از دانشگاه بپرس چون اینجور مسائل مهمند و نباید شل بگیری تا بعد پشیمون نشی!
Last edited by Dj_aghamajid; 08-06-2010 at 17:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)