تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1639 از 1849 اولاول ... 6391139153915891629163516361637163816391640164116421643164916891739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,381 به 16,390 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه shinigamice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون بابت راهنمایی ، ولی من گفتم که خیلی حجم مصرفیم زیاد بوده و بسته های همراه اول یا ایرانسل اصلا" کفاف کار من رو نمیده. حالا شاید بتونم مثلا" به جای 70 گیگ ماهی 40 گیگ استفاده کنم ( چون شبانه رایگان هم دارن بعضی سرویس ها ) ولی 4 نفر به مودم وصل ان تو خونه
    متاسفانه منطقه ی ما (اعتمادیه ) ایرانسل 2g عه هنوز !!! همراه اول ام از دیروز مشکل پیدا کرده همش قطع و وصل میشه و از 2g تا 4g همش در حال جابجایی عه !!

فکر کنم یا باید از مخابرات سرویس باید بگیرم یا وایمکس مبین نت چون td -lte مبین نت هم تو همدان نیست.

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون بابت راهنمایی ، ولی من گفتم که خیلی حجم مصرفیم زیاد بوده و بسته های همراه اول یا ایرانسل اصلا" کفاف کار من رو نمیده. حالا شاید بتونم مثلا" به جای 70 گیگ ماهی 40 گیگ استفاده کنم ( چون شبانه رایگان هم دارن بعضی سرویس ها ) ولی 4 نفر به مودم وصل ان تو خونه
    متاسفانه منطقه ی ما (اعتمادیه ) ایرانسل 2g عه هنوز !!! همراه اول ام از دیروز مشکل پیدا کرده همش قطع و وصل میشه و از 2g تا 4g همش در حال جابجایی عه !!

فکر کنم یا باید از مخابرات سرویس باید بگیرم یا وایمکس مبین نت چون td -lte مبین نت هم تو همدان نیست.
    درستِ بسته های روزانه شون حجم های محدودی دارند من این مورد رو برای استفاده شخصی یک نفر اون هم با صرفه جویی و ریاضت در نظر گرفته بودم چون توی خونه تنها من از اینترنت ثابت استفاده میکنم یه سرویس حجم معمولی بر میدارم واسه وب گردی و کارهای روزمره دانلودهای حجم بالا رو هم با شبانه های سیمکارت های ایرانسل و همراه اول انجام میدم اینطوری واقعا دستتون خیلی بسته ست حتی از ISPهای دیگه هم نمیتونید انتخابی داشته باشید واقعا جای تاسف داره با این وضعیت جای نگرانی هست اگه روزی بخوان همه محله هارو به فیبر نوری تغییر بدن پس تکلیف کاربرها چی میشه این هم میشه قضیه فرغون خودرو و سایپا لگن انحصاری که مردم رو حتی به بهای جان و خونشون مجبور به خرید لگن ها و فرغون های بی کیفیت و آشغال شون اون هم چندین برابر قیمت اصلیش میکنن

3. این کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینستگرم بدون وی پی ان باز نمیشه ؟ یه اختلال از سمت زیرساخت بود سر اتک به سروراشون نمی دونم به اون ربط داره یانه ....
    میخوام بدونم من تنهام الان سر این مشکل یا نه ؟

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینستگرم بدون وی پی ان باز نمیشه ؟ یه اختلال از سمت زیرساخت بود سر اتک به سروراشون نمی دونم به اون ربط داره یانه ....
    میخوام بدونم من تنهام الان سر این مشکل یا نه ؟
    من الان چک کردم مشکلی نبود بدون وی پی ان البته در محیط ویندوز

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم واسه هفته بعد چون چند تا بازی داره میاد ...
    اگر کسی داره لطفا بیاد P.V

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان ی مشکلی برای خط دوستم پیش اومده که وقتی با تلفن خونه صحبت می کنن چراغ مودم قرمز و نت قطع می شه مشکل از کجاس

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به فاصله یه هفته از 4 ستاره پریدم رو 5 ستاره xD
    50 گیگ 5 روزه گرفتم .

----------------------------------

زنگ زدم گفتم خطمو بزارن رو 24 مگ اما تا 21مگ بیشتر نمیکشه مودمم اجازه نمیده snr بیاد زیر 6 .
    Last edited by George Shelly; 08-10-2017 at 20:02.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) امروز پراونه اپراتور مجازی نوع اول تلفن همراه (MVNO) را دریافت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه arsalantottijadid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام، دوستان این وضعیت خط من هست فکر نمیکنم نویز خاصی داشته باشه چند روز پیش زنگ زدم از مخابرات اومدن سر سیما رو عوض کردن snr از ۷ رسیده به این مقداری که میبینید.

اما تست سرعت رو که میبینید افتضاحه، زنگ زدم گفتن خطمو رو ۸ مگ بستن، بنظرتون بیشتر نمیکشه؟! این که به چهارم نرسیده! پینگم از 8.8.8.8 روزا حدود ۹۰ هست شبا میرسه به ۲۰۰!!

در ضمن چند روز پیشم نت قطع شده بود زنگ زدم گفتن dns دستی وارد کن که درست شد اما ازون موقع دیگه ۹۰ درصد مواقع اینستاگرام فیلتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام، دوستان این وضعیت خط من هست فکر نمیکنم نویز خاصی داشته باشه چند روز پیش زنگ زدم از مخابرات اومدن سر سیما رو عوض کردن snr از ۷ رسیده به این مقداری که میبینید.

اما تست سرعت رو که میبینید افتضاحه، زنگ زدم گفتن خطمو رو ۸ مگ بستن، بنظرتون بیشتر نمیکشه؟! این که به چهارم نرسیده! پینگم از 8.8.8.8 روزا حدود ۹۰ هست شبا میرسه به ۲۰۰!!

در ضمن چند روز پیشم نت قطع شده بود زنگ زدم گفتن dns دستی وارد کن که درست شد اما ازون موقع دیگه ۹۰ درصد مواقع اینستاگرام فیلتره!
    شما با دانلود منیجر یه فایل دانلود کن ببین چقدر سرعت میگیری . الان کمبود پهنای باند داره شرکتتون از تست مشخصه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •