آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی, گفت ایراد از مخابرات منطقه شما هست صبر کنید درست میشه. 15 دقیقه بعد درست شد.
الان یک دونه تایم اوت هم ندارم.![]()
آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی, گفت ایراد از مخابرات منطقه شما هست صبر کنید درست میشه. 15 دقیقه بعد درست شد.
الان یک دونه تایم اوت هم ندارم.![]()
مخابرات با این کیفیت باید قیمت رو بیاره پایینتر. dns هاش مشکل دارن هی باید عوض کنیم. حالا من نمیدونم منطقه ما فقط اینجوریه. سرعت تک لینک هم که هیچی. فقط دانلود با دانلود منیجر خوبه 16 کانکشن.
- - - Updated - - -
مخابرات با این کیفیت باید قیمت رو بیاره پایینتر. dns هاش مشکل دارن هی باید عوض کنیم. حالا من نمیدونم منطقه ما فقط اینجوریه. سرعت تک لینک هم که هیچی. فقط دانلود با دانلود منیجر خوبه 16 کانکشن.
دوستان کسی تو سرعت مشکل نداره؟
برای من عملا سرورهای خارجی برام قطع شده فقط داخلی باز میشه
یه گوگل بعد 10 دقیقه رفرش میاد بعد پشتیبانی میگه اگر آپارات برات باز میشه از نظر ما نت مشکل نداره![]()
Last edited by mohammad.2mt; 05-10-2015 at 20:45.
منم همینطور. پشتیبانی نیست که . . . همیشه مواقعی که ترافیک شبکه میره بالا و کاری نمیتونن بکنن چرت و پرت تحویل میدن
کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
دوستان ما روی یه خطی به مدت ۲ هفته از مخابرات سرویس گرفتیم بعد از اتمام حجم ۵ گیگ به صورت کاملا مشکوکی تو این ۲ هفته درخواست جمع اوری دادیم ، حالا از هر شرکتی میخواهیم سرویس بگیریم اول میگن پورت آزاد داریم و مشکلی برای سرویس دهی نیست و بعد از طی شدن پروسه ثبت نام و... تو مرحله استعلام از مخابرات جواب منفی میشه... و شرکت های مختلف عذر خواهی میکنن که امکان سرویس دهی نداریم...! حتی مخابرات رفتم که گفتن خط مشکلی نداره از هر شرکتی خواستید بگیرید بگید "تعیین بوفت شود" میخواستم بدونم از دوستان کسی به مشکل مشابه برنخورده؟ راه کار یا راهنمایی ندارین؟
Last edited by MehrZaad; 05-10-2015 at 21:12.
اصن نمیشه تکون خورد! تایم اوت که هیچ اصن سرور خارجی بار نمیشه : (
الان که اینقدر وضعیت خرابه میخوام کامپیوترو خاموش کنم برم تلوزیون ببینم.به زور 1 صفحه باز میشه.
بدجور وضعیت خرابه.تایم اوت زیاد . پینگ افتضاح.در حد جنگ جهانی اول شده مخابرات تهران امشب .
وضعیت اینترنت نامحدود 2 مگ مخابرات همین الان .... (کلا 1 روز خوب باشه مرام گذاشته!)
پینگ با DNS گوگل ( حالت عادیش 160-170 هست ، قدیما که زیر 100 بود ...یادش بخیر)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پینگ با همین سرور با سرویس کاهش پینگ
تست سرعت با سرور داخلی که قاعدتا مشکی نداره، Task manager هم 2 مگ رو نشون میده (اینترانت)
حالا سرور LeaseWeb فرانکفورت تفاوت رو ببینید... به Task manager دقت کنید،پینگ که بماند، پهنای باند بین المل 200 کیلوبیت ... 2 مگ فروخته میشه به ما...
همون سرور با سرویس کاهش پینگ...
ببینید تفاوت رو ، چه سرویسی رو به اسم اینترنت می فروشند به ما. در یک کلام، کم فروشی...دزدی
تفاوت فاحش سرعت و پینگ سرور داخل و خارج.
الان عملا اینترانت شده
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)