آقا دمت گرم بگو ببینیم باید ساعت چند ان جا باشیم و کدوم قسمت باید بریم . با مترو بخوام بیام باید برم مصلی ؟
راستی موی سر تو یگان چند می تونه باشه ؟
یه سوال دیگه این نوار قرمز رو از شلوارمون بکنیم یا نه ؟
آقا دمت گرم بگو ببینیم باید ساعت چند ان جا باشیم و کدوم قسمت باید بریم . با مترو بخوام بیام باید برم مصلی ؟
راستی موی سر تو یگان چند می تونه باشه ؟
یه سوال دیگه این نوار قرمز رو از شلوارمون بکنیم یا نه ؟
آقا ساعت چند آنجا یاید باشیم ؟ بعدش کدام قسمت باید بریم ؟ آنجا که 100 تا در داره .
شما باید صبح اونجا باشید ، دیرتر از ساعت 7 نرید
خودتون رو به دژبانی معرفی کنید اونها راهنمایی تون میکنن ، مترو رو دقیق نمیدونم کدوم ایستگاه میشه ولی مطمئن هستم با مترو میشه رفت
موی سر افسرها معمولا 16-20 باید باشه
نوار قرمز رو هم باید جدا کنید ، خودشون میگن نوار سبز یا خاکی رنگ بزنید
سلام. یک سوال فوری داشتم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
من تو برگه تقسیم برام نوشته : به گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولیخانی نزاجا-آج آدرس : تهران لویزان
1)کسی میدونه دقیقا کجا باید برم؟ آدرس دقیق و سر راست
2) اگه فردا لباس چهارجیب با درجه ستوانی تنم کنم ایرادی نداره؟ (چون لباس آموزشیم بخاطر خیزهای کوتاه و بلند به فنا رفته...پاره پوره شده وحشتناک...)
پیشاپیش ممنون.
Last edited by global_id; 30-06-2013 at 09:53.
با سلام
می خواستم ببینم تازگیا توی این یکی دو هفته قبل کسی دفترچه پست کرده؟ اگه پست کرده اعزامش چه تاریخی بوده؟
می خوام دفترچه پست کنم می خوام ببینم شهریور میفتم یا آبان
این پستت رو خوندم مخم داغ کرد نمیدونم تا الان محیط ارتش دیدی یا نه من تا قبل از خدمت عاشق ارتش بودم ولی الان که واردش شدم فقط واسه تموم شدنش دارم ثانیه هارو میشمارم میدونم باید به صلیقه ها احترام گذاشت ولی نمیدونم واقعا چی بگم .. ایشالله به سپهبدی برسی ..
عزیزشما گه دفترچه رو بفرستی 99 درصد شهریور هستی اگه میخوای بیوفتی ابان از 15مرداد به بعد اقدام کن
اگر مدرکت دیپلم و زیر دیپلم هست العان بفرستی 18 مرداد اعزامی
دوستان کسی در مورد سپاه انصار اطلاعاتی داره؟
می خوام پذیرش بگیرم جای خوبی هست (جماران .میدان حر وحرم امام)
و شرایط اموزشی برای متاهل لیسانسه فرق داره یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند. و خیلی سوالای دیگه
سلام دوستان
حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)