تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1639 از 4105 اولاول ... 639113915391589162916351636163716381639164016411642164316491689173921392639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,381 به 16,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یکی از بهترین جاها افتادی البته امکان تقسیم توی یگان های دیگه رو هم داره و ممکنه اونجا نمونید
    گوشی نمیتونید ببرید ، دنبال دردسر نباشید
    آسایشگاه معمولا اکثر یگان های ارتش دارن ، یکسری لوازم هم دوباره بهتون میدن خودشون
    شما رسته ات اداری پرسنلی خورده همون کار اداری بهتون میدن ، ساعت 2 هم تایم اداری تموم بشه میتونید برید
    با لباس شخصی از ساعت 4 به بعد مجازه و معمولا اونایی که تو آسایشگاه هستن این اختیار رو دارن ، شما رو 2 ول کنن قید لباس شخصی رو میزنی زودتر بری بیرون
    انتقالی گرفتن هم باید یه مدت ازش بگذره یا اینکه باید آشنای خیلی قدری داشته باشی معمولا سرتیپ 2 به بالا پایین تر جواب نمیده
    یا اینکه میتونی یه جایگزین پیدا کنی که هم پایه خودت باشه و شرایطش یکسان باشه با هم جاتون رو عوض کنین

آقا دمت گرم بگو ببینیم باید ساعت چند ان جا باشیم و کدوم قسمت باید بریم . با مترو بخوام بیام باید برم مصلی ؟
    راستی موی سر تو یگان چند می تونه باشه ؟

یه سوال دیگه این نوار قرمز رو از شلوارمون بکنیم یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم اونجا افتادم. تا اونجایی که من پرسیدم خیابان شریعتی-چها راه قصر میشه .
    آقا ساعت چند آنجا یاید باشیم ؟ بعدش کدام قسمت باید بریم ؟ آنجا که 100 تا در داره .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا دمت گرم بگو ببینیم باید ساعت چند ان جا باشیم و کدوم قسمت باید بریم . با مترو بخوام بیام باید برم مصلی ؟
    راستی موی سر تو یگان چند می تونه باشه ؟

یه سوال دیگه این نوار قرمز رو از شلوارمون بکنیم یا نه ؟
    شما باید صبح اونجا باشید ، دیرتر از ساعت 7 نرید
    خودتون رو به دژبانی معرفی کنید اونها راهنمایی تون میکنن ، مترو رو دقیق نمیدونم کدوم ایستگاه میشه ولی مطمئن هستم با مترو میشه رفت
    موی سر افسرها معمولا 16-20 باید باشه
    نوار قرمز رو هم باید جدا کنید ، خودشون میگن نوار سبز یا خاکی رنگ بزنید

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. یک سوال فوری داشتم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
    من تو برگه تقسیم برام نوشته : به گروه 402 جنگال شهید سرتیپ رضا ولیخانی نزاجا-آج آدرس : تهران لویزان
    1)کسی میدونه دقیقا کجا باید برم؟ آدرس دقیق و سر راست
    2) اگه فردا لباس چهارجیب با درجه ستوانی تنم کنم ایرادی نداره؟ (چون لباس آموزشیم بخاطر خیزهای کوتاه و بلند به فنا رفته...پاره پوره شده وحشتناک...)
    پیشاپیش ممنون.
    Last edited by global_id; 30-06-2013 at 09:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم تازگیا توی این یکی دو هفته قبل کسی دفترچه پست کرده؟ اگه پست کرده اعزامش چه تاریخی بوده؟
    می خوام دفترچه پست کنم می خوام ببینم شهریور میفتم یا آبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی در مورد نحوه جذب و استخدام در ارتش خبر داره ؟ جریان این ماده 33 و ماده 55 که برای استخدام میگند به چه صورت هستش ؟

والا من یه جورایی به نظامی گری علاقه مندم و با مدرک فوق لیسانس که معادل ستوان دوم میشه می خوام وارد ارتش بشم و و با احتساب 2 سال خدمت سربازی و 2 سال گذشت زمان با درجه ستوان 1 به خدمت تو ارتش ادامه بدم
    طبق محاسباتی که داشتم سر 18 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی رو بگیرم و می تونم بعد از اون تو دوره دافوس که برای گرفتن درجات بالاتر مثل سرتیپی هستش اقدام کنم ( البته دوره دافوس معادل یه مقطع تحصیلی هم هستش و ایجوری من معادل مدرک دکترا رو دریافت می کنم بعد از گذروندن این دوره )

حالا می خواستم ببینم از دوستان کسی شرایط و ضوابط و مراحل جذب رو اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه . من می خوام بعد اینکه رفتم تو یگان برای ادامه خدمت سربازی برای ماده 33 اقدام کنم ایا راهش اینه یا نه ؟
    این پستت رو خوندم مخم داغ کرد نمیدونم تا الان محیط ارتش دیدی یا نه من تا قبل از خدمت عاشق ارتش بودم ولی الان که واردش شدم فقط واسه تموم شدنش دارم ثانیه هارو میشمارم میدونم باید به صلیقه ها احترام گذاشت ولی نمیدونم واقعا چی بگم .. ایشالله به سپهبدی برسی ..

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم تازگیا توی این یکی دو هفته قبل کسی دفترچه پست کرده؟ اگه پست کرده اعزامش چه تاریخی بوده؟
    می خوام دفترچه پست کنم می خوام ببینم شهریور میفتم یا آبان

عزیزشما گه دفترچه رو بفرستی 99 درصد شهریور هستی اگه میخوای بیوفتی ابان از 15مرداد به بعد اقدام کن
    اگر مدرکت دیپلم و زیر دیپلم هست العان بفرستی 18 مرداد اعزامی

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hapal888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی در مورد سپاه انصار اطلاعاتی داره؟
    می خوام پذیرش بگیرم جای خوبی هست (جماران .میدان حر وحرم امام)

و شرایط اموزشی برای متاهل لیسانسه فرق داره یا نه؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
    من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
    هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند. و خیلی سوالای دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    حقیقتش من این فروم رو کاملا تصادفی پیدا کردم.
    من دو ماه آموزشم تموم شدش. فردا 92.4.10 باید خودم رو به " قرارگاه فرماندهی نزاجا- دایره عملیات- آج ، رسته: اداری پرسنلی با کد اداری " معرفی کنم.
    هیچ نظری در مورد اینجا ندارم. اینکه کجاست. چه جوری مشه رفت چه باید کرد. لباس په جوریه. آیا موبایل میشه همراه داشت. ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •