تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1639 از 1746 اولاول ... 6391139153915891629163516361637163816391640164116421643164916891739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,381 به 16,390 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

بازیکنها استارکرافت کره ای رو باید می دیدی نفر پنجمشون کیلومترها فاصله داشت با نفر اول اروپا

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

میگیم این اسکین ها که میخرین فقط شکل ضاهری چمپ ها را عوض میکنه دیگه روی لول ها که تاثیری نداره؟
    نه ولی باور کن بعضی موقع ها طرف اسکین داره بیشتر میپره جلو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نه ولی باور کن بعضی موقع ها طرف اسکین داره بیشتر میپره جلو
    منم همینا حس کرده بودم انگار یه کم اونایی که اسکین دارن چمپشون بهتره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسی تونسته اون پیام فایروال کلینت رو درست کنه ؟ سه روز نمیتونم به بازی وصل بشم
    تغییر DNS رو امتحان کردی ؟ من DNS رو تغییر دادم بهتر شد و شاید حتی دیگه این پیغام نیاد .

برو تو تنظیمات DNS و ای پی اولی رو مثلا بده : 8.8.8.8
    من خودم چون امنیت opendns بیشتره ازش استفاده میکنم وگرنه فکر کنم مشکل داره با لول .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی تونسته اون پیام فایروال کلینت رو درست کنه ؟ سه روز نمیتونم به بازی وصل بشم
    من رو نت "های وب" این مشکلو دارم وقتی به v-p.n یا این سرورای کاهش پینگ وصل میشم لانچر بالا میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

منم همینا حس کرده بودم انگار یه کم اونایی که اسکین دارن چمپشون بهتره
    ببین در واقعیت نباید فرقی بکنه
    ولی مثلا رایون
    من بازی میکنم E Q می کنم یک زره میره جلوه
    بعد طرف اسکین داره همین کار رو می کنه میپره تو بغل من

یا مثلا مرگانا اونایی که اسکین دارن اون w چیه میزنه رو زمین. اونش بزرگتر هستش
    حالا من این رو میگم ممکنه خیلی ها مخالف باشند ولی دقیقا من تو اسپک کردن هم دیدم مثلا کاتارینا دبلیوش بیشتر رنج داره. یعنی یک جورایی انگار اسکین که میخری یکمی به صورت مخفی قوی تر میشه تو بعضی چیزا

مثلا دیروز یا پریروز. تیمو اون اسکین گرونه رو داشت. بعد 80تا ای پی داشت ولی میتونست من رو تو چند ثانیه بکشه. بعد من تیمو با 200 تا ای پی میزنم یارو اخ نمیگه.
    این حرف من رو بعضی از خارجی ها هم قبول دارند چند بار گفتم
    حالا ممکنه مسخره به نظر بیاد ولی هستش من مورد زیاد دیدم

یک نکته جالب هم بگم
    داشتم با یک اشی بازی می کردم. نوبه نوب
    اسکور در جد 5 کیل 10 تا مرگ
    سی اس پایین
    رفتم کلا بازی هاش رو چک کردم دیدم هر چمپی بازی می کنه 5 تا کیل مثلا داره 10 بار مرده
    بعد سی اس اش اگر قرار تایم 30 210 باشه ماله این 100 بود
    این نشون میده این اقا اسکیل و تیم ورک بالایی برخورداره
    من که باهاش بازی کردم نوبه نوب بود
    وین ریت کلیش؟ 70%
    چه جوری؟ یک نوب 70%؟ من بهت میگم. ایشون برای اشی که اسکین واردن داشت. احتمالا اسکین های دیگه رو هم داره. خوب یک مشتری خوب حق داره بازی های بیشتری ببره. حتی اگر نوبه
    Last edited by madmaster_3d; 26-10-2015 at 09:47.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم چرا امروز به سرور وصل نمیشه . دوباره 20 دقیقه لیو بن خوردم

میگن جهنم که یکی از شکنجه هاشون اینه که بهت یه عدد LOL میدن با اینترنت ایران . بعد مجبورت میکنن تا گلد بری . خیلی ها شنا در مواد مذاب رو به این روش مجازات ترجیح دادن . الانم خوشحالن .

ببین در واقعیت نباید فرقی بکنه
    ولی مثلا رایون
    من بازی میکنم E Q می کنم یک زره میره جلوه
    بعد طرف اسکین داره همین کار رو می کنه میپره تو بغل من

یا مثلا مرگانا اونایی که اسکین دارن اون w چیه میزنه رو زمین. اونش بزرگتر هستش
    حالا من این رو میگم ممکنه خیلی ها مخالف باشند ولی دقیقا من تو اسپک کردن هم دیدم مثلا کاتارینا دبلیوش بیشتر رنج داره. یعنی یک جورایی انگار اسکین که میخری یکمی به صورت مخفی قوی تر میشه تو بعضی چیزا

مثلا دیروز یا پریروز. تیمو اون اسکین گرونه رو داشت. بعد 80تا ای پی داشت ولی میتونست من رو تو چند ثانیه بکشه. بعد من تیمو با 200 تا ای پی میزنم یارو اخ نمیگه.
    این حرف من رو بعضی از خارجی ها هم قبول دارند چند بار گفتم
    حالا ممکنه مسخره به نظر بیاد ولی هستش من مورد زیاد دیدم

یک نکته جالب هم بگم
    داشتم با یک اشی بازی می کردم. نوبه نوب
    اسکور در جد 5 کیل 10 تا مرگ
    سی اس پایین
    رفتم کلا بازی هاش رو چک کردم دیدم هر چمپی بازی می کنه 5 تا کیل مثلا داره 10 بار مرده
    بعد سی اس اش اگر قرار تایم 30 210 باشه ماله این 100 بود
    این نشون میده این اقا اسکیل و تیم ورک بالایی برخورداره
    من که باهاش بازی کردم نوبه نوب بود
    وین ریت کلیش؟ 70%
    چه جوری؟ یک نوب 70%؟ من بهت میگم. ایشون برای اشی که اسکین واردن داشت. احتمالا اسکین های دیگه رو هم داره. خوب یک مشتری خوب حق داره بازی های بیشتری ببره. حتی اگر نوبه
    اره بعضی وقتها یه جوری میزنه چمپ اسکین دار . البته فکر نکنم تقلبی در کار باشه . برای مثال اسکین Mecha Khazix رو اگه بگیری موقعی که یه نفر isolate بشه یه صدا در میکنه . خوب تا حدودی کمک میکنه دیگه .
    یا مثلا بعضی اسکین ها که روش زدن Ability ها رو عوض میکنه چون خیلی کم دیده میشن ملت نااشنائن باهاش و ممکنه از همین طریق ضربه بخورن .
    مثلا اسکین Final Boss ویگار که من بازی میکردم خوب وقتی W میزدم اصلا طرف نمیفهمید داره W میخوره . تا وقتی که بهش عادت کرد دیگه من فید کرده بودم .
    چون تو ذهنش W ویگار یه چیز بنفشیه که از اسمون میفته و وقتی Ability عوض میشه یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنه .

اینم از جنبه روانی اسکین

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اره بعضی وقتها یه جوری میزنه چمپ اسکین دار . البته فکر نکنم تقلبی در کار باشه . برای مثال اسکین Mecha Khazix رو اگه بگیری موقعی که یه نفر isolate بشه یه صدا در میکنه . خوب تا حدودی کمک میکنه دیگه .
    یا مثلا بعضی اسکین ها که روش زدن Ability ها رو عوض میکنه چون خیلی کم دیده میشن ملت نااشنائن باهاش و ممکنه از همین طریق ضربه بخورن .
    مثلا اسکین Final Boss ویگار که من بازی میکردم خوب وقتی W میزدم اصلا طرف نمیفهمید داره W میخوره . تا وقتی که بهش عادت کرد دیگه من فید کرده بودم .
    چون تو ذهنش W ویگار یه چیز بنفشیه که از اسمون میفته و وقتی Ability عوض میشه یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنه .

اینم از جنبه روانی اسکین
    روانیش رو قبول دارم
    ولی باور کن بعضی اسکین ها بزرگتز هستش اسپل ها
    مثلا پروژه یاسو اون شیلدش بزرگتره
    یا مثلا بوم بوم بیلیتز دستکش بزرگ داره به نظر من بهتر پول میشه باهاش کرد. رایون رو هم گفتم که تخیلی جامپ میزد با اسکین

البته در مورد ویگار به نظرم اسکین دیفالتش بهتر هستش از نظر دبلیو. چون خیلی پیدا نیست. ولی بیگ باسش داد میزنه داره از آسمون میاد
    یا مثلا زد اسکین پروژه التیش تابلو هستش که میخواد تموم بشه. راحت زونیاس میری
    یه چیز جالب دیگه . نمیدونم چرا حس میکنم پروزه یی هم شل راه میره وقتی التی می کنه. شایدم به خاطر انیمیشنش باشه ولی اینجوری به نظر میاد لول

یا دبلیو کت که گفتم بیشتر رنچ داره با اسکینش
    شاید یکچور باگ باشه. شایدم ریوت اینطوری غیر مستقیم ملت رو ترغیب می کنه اسکین بخرن. به هر حال ریوت خیلی باحاله ( میخورم میخورم انکه از ریوت خورد )
    Last edited by madmaster_3d; 26-10-2015 at 13:07.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

روانیش رو قبول دارم
    ولی باور کن بعضی اسکین ها بزرگتز هستش اسپل ها
    مثلا پروژه یاسو اون شیلدش بزرگتره
    یا مثلا بوم بوم بیلیتز دستکش بزرگ داره به نظر من بهتر پول میشه باهاش کرد. رایون رو هم گفتم که تخیلی جامپ میزد با اسکین

البته در مورد ویگار به نظرم اسکین دیفالتش بهتر هستش از نظر دبلیو. چون خیلی پیدا نیست. ولی بیگ باسش داد میزنه داره از آسمون میاد
    یا مثلا زد اسکین پروژه التیش تابلو هستش که میخواد تموم بشه. راحت زونیاس میری
    یه چیز جالب دیگه . نمیدونم چرا حس میکنم پروزه یی هم شل راه میره وقتی التی می کنه. شایدم به خاطر انیمیشنش باشه ولی اینجوری به نظر میاد لول

یا دبلیو کت که گفتم بیشتر رنچ داره با اسکینش
    شاید یکچور باگ باشه. شایدم ریوت اینطوری غیر مستقیم ملت رو ترغیب می کنه اسکین بخرن. به هر حال ریوت خیلی باحاله ( میخورم میخورم انکه از ریوت خورد )
    Q لباس dragon slayer چمپ braum خیلی بهتر از اسکین معمولیش شانس برخورد رو داره چون به صورت فشرده تر عمل میکنه این کاملا به نظرم اثبات شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بازیکنها استارکرافت کره ای رو باید می دیدی نفر پنجمشون کیلومترها فاصله داشت با نفر اول اروپا
    اقا اینجا کسی استار کرافت بازی میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •