بازیکنها استارکرافت کره ای رو باید می دیدی نفر پنجمشون کیلومترها فاصله داشت با نفر اول اروپا
بازیکنها استارکرافت کره ای رو باید می دیدی نفر پنجمشون کیلومترها فاصله داشت با نفر اول اروپا
نه ولی باور کن بعضی موقع ها طرف اسکین داره بیشتر میپره جلومیگیم این اسکین ها که میخرین فقط شکل ضاهری چمپ ها را عوض میکنه دیگه روی لول ها که تاثیری نداره؟
منم همینا حس کرده بودم انگار یه کم اونایی که اسکین دارن چمپشون بهتره
تغییر DNS رو امتحان کردی ؟ من DNS رو تغییر دادم بهتر شد و شاید حتی دیگه این پیغام نیاد .
برو تو تنظیمات DNS و ای پی اولی رو مثلا بده : 8.8.8.8
من خودم چون امنیت opendns بیشتره ازش استفاده میکنم وگرنه فکر کنم مشکل داره با لول .
من رو نت "های وب" این مشکلو دارم وقتی به v-p.n یا این سرورای کاهش پینگ وصل میشم لانچر بالا میاد.
ببین در واقعیت نباید فرقی بکنهمنم همینا حس کرده بودم انگار یه کم اونایی که اسکین دارن چمپشون بهتره
ولی مثلا رایون
من بازی میکنم E Q می کنم یک زره میره جلوه
بعد طرف اسکین داره همین کار رو می کنه میپره تو بغل من
یا مثلا مرگانا اونایی که اسکین دارن اون w چیه میزنه رو زمین. اونش بزرگتر هستش
حالا من این رو میگم ممکنه خیلی ها مخالف باشند ولی دقیقا من تو اسپک کردن هم دیدم مثلا کاتارینا دبلیوش بیشتر رنج داره. یعنی یک جورایی انگار اسکین که میخری یکمی به صورت مخفی قوی تر میشه تو بعضی چیزا
مثلا دیروز یا پریروز. تیمو اون اسکین گرونه رو داشت. بعد 80تا ای پی داشت ولی میتونست من رو تو چند ثانیه بکشه. بعد من تیمو با 200 تا ای پی میزنم یارو اخ نمیگه.
این حرف من رو بعضی از خارجی ها هم قبول دارند چند بار گفتم
حالا ممکنه مسخره به نظر بیاد ولی هستشمن مورد زیاد دیدم
یک نکته جالب هم بگم
داشتم با یک اشی بازی می کردم. نوبه نوب
اسکور در جد 5 کیل 10 تا مرگ
سی اس پایین
رفتم کلا بازی هاش رو چک کردم دیدم هر چمپی بازی می کنه 5 تا کیل مثلا داره 10 بار مرده
بعد سی اس اش اگر قرار تایم 30 210 باشه ماله این 100 بود
این نشون میده این اقا اسکیل و تیم ورک بالایی برخورداره
من که باهاش بازی کردم نوبه نوب بود
وین ریت کلیش؟ 70%
چه جوری؟ یک نوب 70%؟ من بهت میگم. ایشون برای اشی که اسکین واردن داشت. احتمالا اسکین های دیگه رو هم داره. خوب یک مشتری خوب حق داره بازی های بیشتری ببره. حتی اگر نوبه
Last edited by madmaster_3d; 26-10-2015 at 09:47.
نمیدونم چرا امروز به سرور وصل نمیشه . دوباره 20 دقیقه لیو بن خوردم![]()
میگن جهنم که یکی از شکنجه هاشون اینه که بهت یه عدد LOL میدن با اینترنت ایران . بعد مجبورت میکنن تا گلد بری . خیلی ها شنا در مواد مذاب رو به این روش مجازات ترجیح دادن . الانم خوشحالن .
اره بعضی وقتها یه جوری میزنه چمپ اسکین دار . البته فکر نکنم تقلبی در کار باشه . برای مثال اسکین Mecha Khazix رو اگه بگیری موقعی که یه نفر isolate بشه یه صدا در میکنه . خوب تا حدودی کمک میکنه دیگه .
یا مثلا بعضی اسکین ها که روش زدن Ability ها رو عوض میکنه چون خیلی کم دیده میشن ملت نااشنائن باهاش و ممکنه از همین طریق ضربه بخورن .
مثلا اسکین Final Boss ویگار که من بازی میکردم خوب وقتی W میزدم اصلا طرف نمیفهمید داره W میخوره . تا وقتی که بهش عادت کرد دیگه من فید کرده بودم .
چون تو ذهنش W ویگار یه چیز بنفشیه که از اسمون میفته و وقتی Ability عوض میشه یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنه .
اینم از جنبه روانی اسکین![]()
روانیش رو قبول دارماره بعضی وقتها یه جوری میزنه چمپ اسکین دار . البته فکر نکنم تقلبی در کار باشه . برای مثال اسکین Mecha Khazix رو اگه بگیری موقعی که یه نفر isolate بشه یه صدا در میکنه . خوب تا حدودی کمک میکنه دیگه .
یا مثلا بعضی اسکین ها که روش زدن Ability ها رو عوض میکنه چون خیلی کم دیده میشن ملت نااشنائن باهاش و ممکنه از همین طریق ضربه بخورن .
مثلا اسکین Final Boss ویگار که من بازی میکردم خوب وقتی W میزدم اصلا طرف نمیفهمید داره W میخوره . تا وقتی که بهش عادت کرد دیگه من فید کرده بودم .
چون تو ذهنش W ویگار یه چیز بنفشیه که از اسمون میفته و وقتی Ability عوض میشه یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنه .
اینم از جنبه روانی اسکین![]()
ولی باور کن بعضی اسکین ها بزرگتز هستش اسپل ها
مثلا پروژه یاسو اون شیلدش بزرگتره
یا مثلا بوم بوم بیلیتز دستکش بزرگ داره به نظر من بهتر پول میشه باهاش کرد. رایون رو هم گفتم که تخیلی جامپ میزد با اسکین
البته در مورد ویگار به نظرم اسکین دیفالتش بهتر هستش از نظر دبلیو. چون خیلی پیدا نیست. ولی بیگ باسش داد میزنه داره از آسمون میاد
یا مثلا زد اسکین پروژه التیش تابلو هستش که میخواد تموم بشه. راحت زونیاس میری
یه چیز جالب دیگه . نمیدونم چرا حس میکنم پروزه یی هم شل راه میره وقتی التی می کنه. شایدم به خاطر انیمیشنش باشه ولی اینجوری به نظر میاد لول
یا دبلیو کت که گفتم بیشتر رنچ داره با اسکینش
شاید یکچور باگ باشه. شایدم ریوت اینطوری غیر مستقیم ملت رو ترغیب می کنه اسکین بخرن. به هر حال ریوت خیلی باحاله ( میخورم میخورم انکه از ریوت خورد )
Last edited by madmaster_3d; 26-10-2015 at 13:07.
Q لباس dragon slayer چمپ braum خیلی بهتر از اسکین معمولیش شانس برخورد رو داره چون به صورت فشرده تر عمل میکنه این کاملا به نظرم اثبات شده
اقا اینجا کسی استار کرافت بازی میکنه؟
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)