جشنواره جدید صبا نت![]()
جشنواره جدید صبا نت![]()
متوجه سوالتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
این بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه شما تو اون 30 روز مصرفتون بیشتر از 15 گیگ باشه باید ترافیک جدا بخرین دوباره تا بعد 30 روز دوباره بتونین بسته جدید اعمال کنید
عجب جشنواره مزخرفی ! هم حجمش کمه هم شبانش رایگان نیست !
امیدوارم همون صبحانت یا چیزی مثل اون رو دوباره راه بندازه !
دوستان دو تا سوال:
1- سرویس 8 صبا سرعت بالای 1 میده یا نه؟
2- چرا سرویس 12 رو دیگه ارائه نمیده ؟
Last edited by alpha007; 14-11-2016 at 22:50.
یعنی اون بسته 15 گیگ رو الان نمیتونم اعمال کنم؟ باید اون 13 روز تموم بشه بعد اعمال کنم؟متوجه سوالتون نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
این بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه شما تو اون 30 روز مصرفتون بیشتر از 15 گیگ باشه باید ترافیک جدا بخرین دوباره تا بعد 30 روز دوباره بتونین بسته جدید اعمال کنید
اون بسته ها 30 روزه هستن یعنی اگه هر چی از این 30 روز از دوره قبل باقی مونده باشه ، باید صبر کنین تا 30 روزش تموم بشه بعد میتونین بسته جدید اعمال کنید
دوستاني كه صبانتي هستن:
تا بحال شده اين قانون دانلود شبانه دست و پاگير بشه براتون اذيتتون كنه؟
"شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید."
اينم كسي جواب نداد: الان سرويس 8 سرعت دانلود چند داره ميده به شما؟
ببین شما کلا سرعت شبانه رو 120 کیلو حساب کن ( چون بعد مقدار کمی دانلود به 120 کیلو محدود میشه )
با این سرعت هم شبی حدود 2.2 گیگ میشه گرفت
مثلا برای من که شبی 2 گیگ نیار دارم کاملا مناسب هست
سرشب ها سرعت خیلی کم میشه ، قبلا اینجوری نبود انگار دچار مشکل کمبود پهنای باند شدن
این تست تک کانکشن الان :
![]()
سلام. محدودیت سرعت شبانه تا چه موقع برقراره؟ طرح یکساله جشنواره دارم.
Last edited by pcsoft; 16-11-2016 at 22:45.
تا آخر سرویس
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)