یه چیز جالب تو این شکایت اصلا اندیشه سبز خزر نداره!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه چیز جالب تو این شکایت اصلا اندیشه سبز خزر نداره!!![]()
این ادرس سایت می توانید اینترنتی ثپت نام کنید.اندیشه به شما سرویس داده مخابرات به راحتی به شما سرویس میده.در مورد نبودن اسم اندیشه سایر را انتخاب کنید که گزینه خالی است. شهرهم نزدیک ترین شهر به خودتان را انتخاب کنید برای شکایت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین 2020 بخر - گول اندیشه را نخوری --- حتی میتونی از 2020 حجمی 2048 بخری شبانه یکسره دانلود کنی
خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چه سایتی را پیشنهاد میکنید برای دانلود فیلم های روز ؟ مخصوصا بلوری باشه والا موندم از کجا دانلود کنم . خسته شدم از بس بازی دانلود کردم
بفرما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما احتمالا ssid برودکست نکردی که تو لیست رادیوها نمیبینیش <-- وقتی اینرو نوشتم عکسی که متصل کرده بودید لود نشده بود و ندیدم , راه حل : مودم رو ریست کنید , در حالت بدون انکریپشن و پسوورد رادیو رو میبینید ؟ اگر آره بدون اینکه هیچ تنظیم دیگه ای رو تغییر بدید فقط ssid و key ست کنید و دوباره امتحان کنید باید کار بکنه
Last edited by minime; 07-06-2013 at 16:22.
میتونید شکایت کنید ولی شکایتتون معتبر نخواهد بود
سرویس شما "تا 256" هست یعنی حداکثر سرعت و ممکنه هیچوقت به حداکثر سرعت نرسید
و نسبت شیرینگ در سازمان تنظیم 1 به 1 نیست
دوست عزیز اندیشه 2 نوع سرویس میفروشه 1 به 10 و 1 به 1 و با 2 قیمت متفاوت و ایشون از سرویس 1 به 1 استفاده میکنه.اگر نسبت شیرینگ 1 به 10 است پای اندیشه برای فروش سرویس 1 به 1 گیر است.
1024 نامحدود 1 به 1 هستش 2020 عالی واقعا میمونه ادم چی دانلود کنه . دوستان اگه هزینه براشون مهم نیستش حتما ماه بعد بگیرین
![]()
این برداشت شما از سرعتی هست که ارایه میشه والا نسبت شیرینگ ۱ به ۱ نیست ، انگار مفهوم ADSL براتون مجهول مونده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)