من با همین مشخصات خریدم400 هزار تومن وای سرم کلاه رفت
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
بله میدون منظورم اینکه تو اون مایه ها برای ایکس باکس360باشه
من با همین مشخصات خریدم400 هزار تومن وای سرم کلاه رفت
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
بله میدون منظورم اینکه تو اون مایه ها برای ایکس باکس360باشه
بازی بانجو & کازینو هستش که تقریبا تو سبک Little big planet هستش .بله میدون منظورم اینکه تو اون مایه ها برای ایکس باکس360باشه.
گرافیک خوبی داره و گیم پلی Fun هم داره .
ولی به پای Little big planet بزرگوار و معظم نمی رسه .
ایکس باکس تو مایه های modnation racers (زیر مجموعه ی لیتل بیگ) یه دونه داری اسمش joyride هستش ماشینیه
سلام ...
منم امروز به خانوادی بزرگ XBOX پیوستم !
الیت گرفتم از پاساژ پایتخت 385 تومن .
یه سوال دارم :
چطوری میتونم بفهمم که این فریم ور LT رو کنسول نصبه که بن نشم !؟ مغازه دار تغریبا نمیدونست چیه ، و گفت تاثیری نداره اگه بخوای بن شی میشی !
مبارکت باشه.
خوب اگه مغازه دار چیزی حالیش نبود مجبور بودی بخری ازش؟؟؟از میثم میخریدی...
ولی به احتمال 80 % داره.خیلی سخت میشه فهمید.اگه جایی میدونی که چیزی حالیشه بده دوباره برات بریزه.
در ضمن گرون خریدی.اصفهان 370 تومنه.تو تهرون 385 خریدی؟؟؟
حالا دوستمون یه چیزی خریده دیگه نیاین بزنید تو سر قیمتش.بابا بیخیال قیمت، بذارید حال کنه از این کنسولش.
داداش مبارکت باشه و اصلا دیگه فکر قیمتشو نکن.فقط فکر حال کردنش باش![]()
بچه ها، می گم گرمه، من هم بی کارم!
میاین کَل Achievement بندازیم، دور هم خوش باشیم؟!![]()
اشکمو در اوردید2 روز منتظر جوابم
کسی نمیدونه؟
من از خیلی از فروشگاه ها قیمت کردم که ارزون ترینشون همین 385 بود ! معمولا قیمت 395 میدادن !
حالا قیمتو ول کن alan wake رو بچسب ! خیلی بازی قشنگیه ... دیوونه شدم
![]()
سلام دوستان.من از زنجان هستم و اسفند ماه یه دستگاه الیت با برد جاسپر با آپدیت داشبورد و درایو و... رو از زنجان خریدم 365 تومن و حالا برادرم هم میخواد یکی مثل مال من بگیره.می تونه همین قیمت گیر بیاره؟ چون شنیدم به خاطر تابستون کمی گرون شده.کسی اینجا هست که بتونم ازش بخرم.تو پستهای قبلی خوندم یه شخصی به اسم "میثم" اینجا با قیمت مناسب میفروشه. میشه بهم بگین چجوری باهاش در تماس باشم و بخرم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)