تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1638 از 3347 اولاول ... 638113815381588162816341635163616371638163916401641164216481688173821382638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,371 به 16,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بله. در 20 مرکز استان نصب و وصل میشود.

سلام اقای مهندس خسته نباشید
    یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر

- - - Updated - - -

بله. در 20 مرکز استان نصب و وصل میشود.

سلام اقای مهندس خسته نباشید
    یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خیر فعلا همه خریدها برای 1800 و 2100 برای ایرانسل و 2100 و 2600 برای همراه اول به صورت عمده انجام شده است.
    مرسی از راهنمایی های شما
    ببخشید میدونید رایتل روی چه فرکانسی الان میخواد 4G و LTE ارایه کند.؟

Sent from my LG-D690 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان تلگرام چند هفته س با ایرانسل مشکل داره به سختی کانکت میشه با همراه اول پارس آنلاین و مبین نت تست کردم اصلا مشکلی نداره شما هم همچین مشکلی دارید؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارند
    نمی دونم چرا جدیدا تعدادی از دوستان سایت اسپیدتست دات نت رو زیر سوال می برن اما واقعا تستهاش درسته و اگر دانلود منیجر احیانا اون سرعت رو نمیده میتونه به سرور اون فایل برگرده به هر حال این تستها خدمت شما

محتوای مخفی: تست همزمان اسپید تست 

محتوای مخفی: وضعیت سیگنال و عدد پیک 

5. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. lte ثابت چند ماهه که اماده و تست شده است. منتظر دستور رگولاتوری است. تعرفه هاش مثل تعرفه های وایمکس فعلی است. ولی مودم هاش گرونه ولی سرعت خوبی دارد. در فاز 1 140 سایت در 8 استان وارد مدار میشود در فاز 2 240 سایت دیگر در شهرهای بالای 100 هزار نفر.
    جناب آرین ممنون میشم چندتا ابهام رو برطرف کنید و البته این سوالات یعضا از روی کنجکاوی و علاقه به فن آوری روز هست. البته اگر کاربران دیگه هم اطلاعات فنی دارن خوشحال میشم جواب بدن.

1- تفاوت اصلی td-lte ثابت با حالت سیار و موبایل چی هست؟
    2- فرکانس این استاندارد چیه اگر فرض کنیم 2600 باشه که خیلی جاها تی دی دی موبایل همینه خوب با توجه به نفوذ کم این سگنال این سوال مطرح میشه که چرا ایرانسل می خواد اینقدر هزینه کنه همون fdd-lte رو تقویت می کرد و باند فرکانسی رو بیشتر می کرد بهتر نبود؟
    3- الان مودمهایی که روش 2600 تی دی دی نوشته با حالت ثابت هم سازگاره؟
    با تشکر
    این تصویرها رو هم از یک فیلم کوتاه جدا کردم اگر نکته ای داره بفرمایید.
    درباره همین fixed td-lte هست

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دو روزه که هر روز بسنه یک روزه 5گیگ 6تا12 رو انتخاب میکنم
    ولی
    اصلا از بسته استفاده نمی کنه
    زنگ زدم 700 میگه در حال پیگیری هستیم
    کلا جرات ندارم بسته بخرم

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان نوع گوشی هم در سرعت موثر هست ؟ الان دو گوشی هست یکی z3 compact و یکی دیگه honor 6.
    هر ذو کنار هم وصل میشیم به اینترنت.هر دو علامت LTE داریم.و یک فایل رو دانلود می کنیم ولی سرعت روی huawei honor 6 بیشتر هست.چرا ؟؟ سرعت های ارائه شده توسط ایرانسل که سقف نیستن که.هنوز کلی جا داره.
    نمیدونم چرا این طوری میشه.
    من سرعتم تا به حال از 1 مگابایت بیشتر نرفته در حالی که دوستان تا 3 مگ هم توی IDM گرفتن.
    تنظیم DNS خاصصی یا IP خاصی در کانشکن موجود در گوشی ( APN ) میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه ؟ من تنظیمات ایرانسل رو نزدم و خودم دستی یه دونه ساختم.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان نوع گوشی هم در سرعت موثر هست ؟ الان دو گوشی هست یکی z3 compact و یکی دیگه honor 6.
    هر ذو کنار هم وصل میشیم به اینترنت.هر دو علامت LTE داریم.و یک فایل رو دانلود می کنیم ولی سرعت روی huawei honor 6 بیشتر هست.چرا ؟؟ سرعت های ارائه شده توسط ایرانسل که سقف نیستن که.هنوز کلی جا داره.
    نمیدونم چرا این طوری میشه.
    من سرعتم تا به حال از 1 مگابایت بیشتر نرفته در حالی که دوستان تا 3 مگ هم توی IDM گرفتن.
    تنظیم DNS خاصصی یا IP خاصی در کانشکن موجود در گوشی ( APN ) میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه ؟ من تنظیمات ایرانسل رو نزدم و خودم دستی یه دونه ساختم.

ممنون.
    کیفیت سیگنال خیلی در سرعت 4 جی تاثیر داره با سیگنال -87 نهایت 6 7 مگ سرعت میده با منهای 68 24 مگ و با منهای 63 30 مگ
    شما سیگنال را در هر دو گوشی چک کن احتمال داره یکی سیگنال بهتری بده کلا در جاهای متفاوت سیگنالها رو مقایسه کن طبیعتا با سیگنال برابر هر دو سرعت مشابه خواهند داد
    البته استاندارد اندازه گیری کیفیت نسل 4 rsrq هست که منهای 23 میشه assi اگر به همه اعداد بالا 23 رو اضافه کنی rsrq هم معلوم میشه
    Last edited by ak313; 30-10-2015 at 15:17.

11. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
    به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
    ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کیفیت سیگنال خیلی در سرعت 4 جی تاثیر داره با سیگنال -87 نهایت 6 7 مگ سرعت میده با منهای 68 24 مگ و با منهای 63 30 مگ
    شما سیگنال را در هر دو گوشی چک کن احتمال داره یکی سیگنال بهتری بده کلا در جاهای متفاوت سیگنالها رو مقایسه کن طبیعتا با سیگنال برابر هر دو سرعت مشابه خواهند داد
    البته استاندارد اندازه گیری کیفیت نسل 4 rsrq هست که منهای 23 میشه assi اگر به همه اعداد بالا 23 رو اضافه کنی rsrq هم معلوم میشه
    عزیز رو ویندوز چطور میشه این پارامترهارو بدست آورد؟ با مودم وصل میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •