تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1638 از 2605 اولاول ... 63811381538158816281634163516361637163816391640164116421648168817382138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,371 به 16,380 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

زیادم مشکلت عجیب و بزرگ نیست . من خودم مخابرات اصفهان هستم و بارها این داستان واسم پیش اومده و میاد و خواهد آمد .
    چیزی نیست عجیب نیست :-) دووشواری ؟

2. 2 کاربر از akhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه .

4. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها من به یک مشکل بزرگ و عجیب خوردم:
    بعضی سایتها برام کامل لود میشه ولی بعضی سایتها یا ارورر میده یا ناقص لود میشه ، ربطی هم به سرور داخل و خارج نداره ، مثلا گوگل و جیمیل درست لود میشه ولی اپدیت از سرور مایکروسافت نصف شب داشت با سرعت کامل میرفت یکباره ارور داد.یا مثلا سایت سافت 98 که دامنه و سرورهاش در ایران هست ناقص لود میشه ولی یک سایت دیگه کامل لود میشه.
    حالا مشکل فقط با مرورگر نیست ، من با idm سه تا فیلم از 4upld یا همون اکسپرس لیچ سابق دانلود کردم دیدم هر سه تا فیلم وسطهاش مشکل داره.(4upld هم با مرورگر نصفه لود میشه)
    یعنی کل ترافیک اینترنتم با این سایتها مشکل داره.سه بار هم دیشب و الان زنگ زدم بعد از کلی راهنمایی و ست کردن dns میگن مشکل از شبکه هست.به نظرتون مشکل از طرف سیستم و مودم من هست یا اونهاست؟
    دوست عزیز. مخابرات کلن چون سرویس‌هاش ارزون‌تر از بقیه شرکت‌هاست، کیفیت سرویس‌هاش هم به نسبت پایین‌تره. این مشکل هم عمدتن به کیفیت پایین‌تر تجهیزاتش، دانش فنی پایین کارشناسای فنی و پشتیبانیش، تنظیمات نامناسب تجهیزات و سرور‌هاش و از همه مهم‌تر استفاده از ضریب اشتراک‌های خیلی بالاست. این مشکل به ویژه وقتی شما سرویس با سرعت اسمی پایین‌تر بگیرین مشهودتره. یعنی اثر اون ضریب اشتراک‌های بالا مخصوصن تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب، روش بیشتر خودشو نشون می‌ده. همه اینا باعث می‌شه شما یک کیفیت یک‌نواخت و مناسب برای وب‌گردی و دانلود نداشته باشی.

این مشکل عمومی شما با شرکت مخابراته که شما ازش سرویس گرفتی. یعنی به طور کلی کیفیتش پایین‌تره و احتمال بروز مشکل هم باهاش بالاتره. اما طرف دیگه قضیه، اون سر ارتباط یعنی سایت یا سروری هست که شما بهش مراجعه می‌کنی. یعنی می‌خوای صفحه‌هاش رو لود کنی یا فایلی ازش دانلود کنی. اون هم اگه ارتباطش با اینترنت روی بستر ضعیفی باشه یا خود سرور ترافیک بالایی روش باشه، مزید بر علت می‌شه. بنابراین شما بعضی از سایت‌ها رو با مشکل کمتر لود می‌کنی و بعضیای دیگه رو با مشکل بیشتر.

برای دانلود فایل استفاده از IDM یا هر نرم‌افزار مدیریت دانلود دیگه‌ای توصیه می‌شه. اما پیش‌شرطش اینه که فایلی که دانلود می‌کنی قابلیت ازسرگیری دانلود (Download Resume) داشته باشه. برای صفحه‌های وب هم استفاده از رفرش (Refresh) با ترکیب کلید Ctrl+R یا Ctrl+F5 توصیه می‌شه.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چند روزی میشه که دیگه ای پی که با 105 شروع بشه بهم نمیده.اونی که با 89 شروع میشه افتضاح هستش د با پیل تر کار نمیکنه.بعضی وفتا 91 میده که اونم کنده

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز. مخابرات کلن چون سرویس‌هاش ارزون‌تر از بقیه شرکت‌هاست، کیفیت سرویس‌هاش هم به نسبت پایین‌تره. این مشکل هم عمدتن به کیفیت پایین‌تر تجهیزاتش، دانش فنی پایین کارشناسای فنی و پشتیبانیش، تنظیمات نامناسب تجهیزات و سرور‌هاش و از همه مهم‌تر استفاده از ضریب اشتراک‌های خیلی بالاست. این مشکل به ویژه وقتی شما سرویس با سرعت اسمی پایین‌تر بگیرین مشهودتره. یعنی اثر اون ضریب اشتراک‌های بالا مخصوصن تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب، روش بیشتر خودشو نشون می‌ده. همه اینا باعث می‌شه شما یک کیفیت یک‌نواخت و مناسب برای وب‌گردی و دانلود نداشته باشی.

این مشکل عمومی شما با شرکت مخابراته که شما ازش سرویس گرفتی. یعنی به طور کلی کیفیتش پایین‌تره و احتمال بروز مشکل هم باهاش بالاتره. اما طرف دیگه قضیه، اون سر ارتباط یعنی سایت یا سروری هست که شما بهش مراجعه می‌کنی. یعنی می‌خوای صفحه‌هاش رو لود کنی یا فایلی ازش دانلود کنی. اون هم اگه ارتباطش با اینترنت روی بستر ضعیفی باشه یا خود سرور ترافیک بالایی روش باشه، مزید بر علت می‌شه. بنابراین شما بعضی از سایت‌ها رو با مشکل کمتر لود می‌کنی و بعضیای دیگه رو با مشکل بیشتر.

برای دانلود فایل استفاده از IDM یا هر نرم‌افزار مدیریت دانلود دیگه‌ای توصیه می‌شه. اما پیش‌شرطش اینه که فایلی که دانلود می‌کنی قابلیت ازسرگیری دانلود (Download Resume) داشته باشه. برای صفحه‌های وب هم استفاده از رفرش (Refresh) با ترکیب کلید Ctrl+R یا Ctrl+F5 توصیه می‌شه.
    حرفهای شما همه صحیح هست ولی این مشکلی که شما میفرمایید مثلا تو سرورهای داخلی نباید پیش بیاد ولی من بالا عرض کردم که داخل و خارج نداشت مشکل ، گوگل باز میشد سافت 98 نه!اتفاقا idm ریسیوم هم داشت صفحه وب هم انقدر رفرش کردم خودم Ctrl+F5 شدم.جالبه هنوز هم برطرف نشده هر کی هم یک چیزی میگه.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها مودم رو ریست کردم درست شد البته ظاهرا باز هی قاط میزنه.
    بچه ها شما چه dns تو مودم ست کردید ؟

11. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا امروز یک مشکل عجیبی پیش اومده, همچی واسه 30 ثانیه خوبه, بعدش 30 ثانیه تایم اوت میشه دوباره 30 ثانیه خویه و این سیکل هی تکرار میشه. وقتی هم تایم اوت میده سایت ایرانی هم باز نمیشه. اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.

13. این کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آقا امروز یک مشکل عجیبی پیش اومده, همچی واسه 30 ثانیه خوبه, بعدش 30 ثانیه تایم اوت میشه دوباره 30 ثانیه خویه و این سیکل هی تکرار میشه. وقتی هم تایم اوت میده سایت ایرانی هم باز نمیشه. اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.

منم این اختلال چند وقتی هست که دارم وقتی دانلود میکنید گراف برنامه مدیریت پهنای باند هر ۲ دقیقه میاد پایین در واقع اینترنت قطع و وصل میشه

15. این کاربر از akhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه من مودم رو ریست کردم فکر کردم مشکل حل شد ولی باز میبینم هی میزان سند و رسیو هر چند دقیقه صفر میشه و صفر میمونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •