چیزی نیست عجیب نیست :-) دووشواری ؟
چیزی نیست عجیب نیست :-) دووشواری ؟
هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه .
![]()
هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه .![]()
دوست عزیز. مخابرات کلن چون سرویسهاش ارزونتر از بقیه شرکتهاست، کیفیت سرویسهاش هم به نسبت پایینتره. این مشکل هم عمدتن به کیفیت پایینتر تجهیزاتش، دانش فنی پایین کارشناسای فنی و پشتیبانیش، تنظیمات نامناسب تجهیزات و سرورهاش و از همه مهمتر استفاده از ضریب اشتراکهای خیلی بالاست. این مشکل به ویژه وقتی شما سرویس با سرعت اسمی پایینتر بگیرین مشهودتره. یعنی اثر اون ضریب اشتراکهای بالا مخصوصن تو ساعتهای شلوغ عصر و شب، روش بیشتر خودشو نشون میده. همه اینا باعث میشه شما یک کیفیت یکنواخت و مناسب برای وبگردی و دانلود نداشته باشی.
این مشکل عمومی شما با شرکت مخابراته که شما ازش سرویس گرفتی. یعنی به طور کلی کیفیتش پایینتره و احتمال بروز مشکل هم باهاش بالاتره. اما طرف دیگه قضیه، اون سر ارتباط یعنی سایت یا سروری هست که شما بهش مراجعه میکنی. یعنی میخوای صفحههاش رو لود کنی یا فایلی ازش دانلود کنی. اون هم اگه ارتباطش با اینترنت روی بستر ضعیفی باشه یا خود سرور ترافیک بالایی روش باشه، مزید بر علت میشه. بنابراین شما بعضی از سایتها رو با مشکل کمتر لود میکنی و بعضیای دیگه رو با مشکل بیشتر.
برای دانلود فایل استفاده از IDM یا هر نرمافزار مدیریت دانلود دیگهای توصیه میشه. اما پیششرطش اینه که فایلی که دانلود میکنی قابلیت ازسرگیری دانلود (Download Resume) داشته باشه. برای صفحههای وب هم استفاده از رفرش (Refresh) با ترکیب کلید Ctrl+R یا Ctrl+F5 توصیه میشه.![]()
چند روزی میشه که دیگه ای پی که با 105 شروع بشه بهم نمیده.اونی که با 89 شروع میشه افتضاح هستش د با پیل تر کار نمیکنه.بعضی وفتا 91 میده که اونم کنده
حرفهای شما همه صحیح هست ولی این مشکلی که شما میفرمایید مثلا تو سرورهای داخلی نباید پیش بیاد ولی من بالا عرض کردم که داخل و خارج نداشت مشکل ، گوگل باز میشد سافت 98 نه!اتفاقا idm ریسیوم هم داشت صفحه وب هم انقدر رفرش کردم خودم Ctrl+F5 شدم.جالبه هنوز هم برطرف نشده هر کی هم یک چیزی میگه.
بچه ها مودم رو ریست کردم درست شد البته ظاهرا باز هی قاط میزنه.
بچه ها شما چه dns تو مودم ست کردید ؟
آقا امروز یک مشکل عجیبی پیش اومده, همچی واسه 30 ثانیه خوبه, بعدش 30 ثانیه تایم اوت میشه دوباره 30 ثانیه خویه و این سیکل هی تکرار میشه. وقتی هم تایم اوت میده سایت ایرانی هم باز نمیشه. اصلا نمیشه هیچ کاری کرد.
![]()
منم این اختلال چند وقتی هست که دارم وقتی دانلود میکنید گراف برنامه مدیریت پهنای باند هر ۲ دقیقه میاد پایین در واقع اینترنت قطع و وصل میشه
جالبه من مودم رو ریست کردم فکر کردم مشکل حل شد ولی باز میبینم هی میزان سند و رسیو هر چند دقیقه صفر میشه و صفر میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)