من خودم برا تمدید اقدام کردم ولی قبول نکردن.19 همین ماه هم اعزامم.چون به احتمال 99 درصد کد خورده،تنها راهش مدرک پزشکی هست.(البته اگه مثل بنده دانشجو انصرافی باشه میتونه دوباره به دانشگاه برگرده تا ثبت نام کنه و معافیت تحصیلی بگیره)
من خودم برا تمدید اقدام کردم ولی قبول نکردن.19 همین ماه هم اعزامم.چون به احتمال 99 درصد کد خورده،تنها راهش مدرک پزشکی هست.(البته اگه مثل بنده دانشجو انصرافی باشه میتونه دوباره به دانشگاه برگرده تا ثبت نام کنه و معافیت تحصیلی بگیره)
اعزام من افتاده ارتش اگه بتونم تمدید کنم،بعد تموم شدن تمدید باید تو همون جاییکه قبلا کد خورده بودم برم اموزشی یا میشه با ارسال مدرک به یه اشنا بیفتم سپاه؟
یه نصیحت میکنم ...
تمدید نکن ... ( نا سلامتی مثل ما دیپلمه میخوای بری اموزشی ها... )
روز نوزدهم که روز اعرامت هست دقیقا اول ماه رمضونه و رژه و فعالیت های سنگین به کل تعطیل... مگر اینکه بعد از افطار بخوان یه حالی بهتون بدنکه اونم زیاد اذیت نمیکنن.
یه ماه از آموزشیتون این طور میره و انگار یه ماه آموزشی سخت دارید. نه دو ماه
عزیز جان برادر افتادم عجب شیر اموزشی رو!!میدونی که سر درش چی نوشتن!!... بیا ادم برو
افتادی عجب شیر نیفتادی که قطب جنوب ، به نظر من نه 2 ماه حتی 1 روز هم ارزش نداره عقب بیفته ، این حرف رو الان نمیفهمی آخر خدمت که نگاه میکنی میگی کاش زودتر رفته بودم تموم شده بود میفهمی
عزیز من کاری ندارم ... ولی اگر بخوای رو این حرفا که میگن سر در 05 خروس کشیدن که داره تخم میزاره و سر در عجب شیر اینو نوشتن و 01 پلی استیشن 3 داره برای بازی...
حساب باز کنی نمیتونی آموزشی رو درست طی کنی ها ...
به مضمون این بیت توجه کن : آدمی پیر چو شد حرص جوان میگردد .... خواب در وقت سحر گاه گران میگردد .
خدا میدونه یه گروهان زیر دیپلم روبروی گروهان ما بود هر روز به بهونه های مختلف تنبیه میشدن علی الخصوص نصفه شب و خواب ناز ... در ضمن فردا صبحش هم ساعت 4.30 بیدار باش بود ... گاها پیش میومد که شب حتی خود ما نتونیم بیشتر از 4 ساعت بخوابیم اما کمتر چرا...
به هر صورت 2 ماه هست و آدم باید تحمل کنه .... یه مدت هم که تنبیهتون کردن دیگه عادت میکنید به تنبیهبراتون عادی میشه
![]()
توی تقسیم افتادم ستاد مشترک ( آجا آج) . دهم صبح خودمو باید برسونم اونجا. اولا گوشی میتونم ببرم با خودم ؟ دوما آسایشگاه امکاناتی داره و پتو اینا ببریم یا باز مثل آموزشی میدن ؟ برای کارشناسی ارشد (ستوان دوم رسته اداری )چه وظایفی محول میشه بیگاری داره ؟ هر روز از چه ساعتی اجازه خروج داریم؟ ورود و خروج با لباس شخصی مجازه ؟ از دوستان عزیز با تجربه هر کی میدونه راهنمایی کنه .
سوال بعدیم اینه که اگه بخوام به شهر خودم انتقالی بگیرم کار سختیه ؟ از کی میشه اقدام کرد ؟ و روند کار چطوریه و چه قد زمان میخواد؟
تشکر فراوان![]()
Last edited by naeim_mahmoodi; 29-06-2013 at 17:45.
یکی از بهترین جاها افتادی البته امکان تقسیم توی یگان های دیگه رو هم داره و ممکنه اونجا نمونید
گوشی نمیتونید ببرید ، دنبال دردسر نباشید
آسایشگاه معمولا اکثر یگان های ارتش دارن ، یکسری لوازم هم دوباره بهتون میدن خودشون
شما رسته ات اداری پرسنلی خورده همون کار اداری بهتون میدن ، ساعت 2 هم تایم اداری تموم بشه میتونید برید
با لباس شخصی از ساعت 4 به بعد مجازه و معمولا اونایی که تو آسایشگاه هستن این اختیار رو دارن ، شما رو 2 ول کنن قید لباس شخصی رو میزنی زودتر بری بیرون
انتقالی گرفتن هم باید یه مدت ازش بگذره یا اینکه باید آشنای خیلی قدری داشته باشی معمولا سرتیپ 2 به بالا پایین تر جواب نمیده
یا اینکه میتونی یه جایگزین پیدا کنی که هم پایه خودت باشه و شرایطش یکسان باشه با هم جاتون رو عوض کنین
سلام
امروز لشکر 92 زرهی ارتش اهواز کسری صادر می کرد
کسری چی؟؟
کسری تحصیلی رو کسی ازش خبر نداره؟؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)