تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1638 از 4428 اولاول ... 638113815381588162816341635163616371638163916401641164216481688173821382638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,371 به 16,380 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من از سرور شاهین شهر اصفهان استفاده می کنم دیشب امتحان کردم اینجا از ساعت یک شب تا ساعت 6 صبح میشه از سرویس رایگان استفاده کرد پس نتیجیه می گیرم که همجا از ساعت 12.30تا ساعت 6.55 نیست.

2. این کاربر از maleki reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

11

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید که چطور می تونم مودم رو از حالت auto connectخارج کنم چون نمایندگی فروش مودم رو جوری کانفیگ کرده که به صورت خودکار connect بشه و هر کانکشنی که می سازم connectنمیشه وزمانی که در حالت auto connect دیس می شم به صورت خودکار connectنمیشه و زمانی که از طرح شبانه استفاده می کنم و دیس میشه مشکل سازه میشه. با تشکر
    یه سوراخ کوچیک داره پشت مودم بکن توش و مودم روروشن کن و نگه دار.بعد مودم ریست میشه.
    با مرورگر ای پی پشت مودم رو وارد کن و یوزر و پس رو بده و توی حالت bridge بزارش .
    بعد از ویندوز یه کانکشن pppoe بساز .

4. این کاربر از Amin4All بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javidhb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من ساعت 12:15 کانکشن رو دیس کانکت کردم و 12:35 وصل شدم گذاشتم دانلود تا 6:55 و بعد کانکشن رو قطع کردم و ساعت 11 صبح وصل شدم 400 تا 500 مگ از اکانتم پرید چرا

گفتید درسته این روش که

دوستان من از این عکس چیزی سر در نمی یارم یکی میشه بگه چه قدر مصرف کردم و چطوری میشه فهمید ترافیک کم نکرده آیا اصلا کم شده ازم ؟ یا 500 مگ پریده بود رو قبلا مصرف کردم

این تایپک فکر کنم جاسوس پارس انلاینی داره
    اون 339 مگ که از حسابتون کم شده ماله مصرف قبل از 12:15 بوده، از 12:35 تا 6:54 مجانی بوده و 1451مگ دانلود کردید و هیچی از حجمتون کم نشده

6. این کاربر از javidhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما نباید تعداد فایلهاتون انقدر کم باشه
    ببینید وقتی کاکنکشن شد یکی تعداد دانلودهای همزمانتونو باید ببرید بالای 10 الی 15 تا
    شما امشب حداقل 12 فایل بزار تا حداقل 1.5 گیگ (واقعی) بگیری
    ولی اگر میخوای بهتر بشه هر چی می تونی تعداد فایل همزمانو ببر بالا (مثلاً 20 تا)
    بعد از دیدن نتیجش لذت خواهی برد

ببینید دوستان عزیز، خواهشاً یک بار خوب دقت کنید تا اینقدر اشتباه منظور منو متوجه نشید

شما این 2 نفر رو (از یک سرویس) در نظر بگیرید؛
    نفر اول برای دانلود از 5 فایل همزمان هر کدوم 16 کانکشن استفاده میکنه
    نفر دوم از 15 فایل همزمان (یا 20 به بالا بسته به سرعت هر فایل) هر کدوم فقط یک کانکشن استفاده میکنه

هر دو نفر از تمام سرعت و پهنای باند دارن استفاده میکنن (خوب دقت کنید!!)

بعد از اتمام دانلود شبانه وقتی هر دو به اکانت مراجعه میکنن میبینن که به ظاهر (بازم خوب دقت کنید) هر دو به یک اندازه دانلود کردن (مثلاً 3 گیگ)

اما وقتی یک حساب سرانگشتی میکنن و مجموع حجم فایلهاشون که دیشب توسط idm دانلود شده ( این حجم همان حجم دانلود واقعیست نه حجمی که سایت اعلام میکنه ) رو بدست میارن، حجم ها متفاوت میشه!!

نفر اول میبینه مثلاً 2 تا 2.3 گیگ دانلود داشته
    ولی نفر دوم میبینه حدود 2.8 تا 2.9 گیگ دانلود داشته

خب به نظر شما کدوم بهتره ؟

بازم به این نکته اشاره میکنم که حجمی که سایت اعلام میکنه الزاماً حجم دانلود واقعی شما نیست و حتماً باید خودتون حجم فایلهای دانلود شدتونو جمع بزنین

امیدوارم اینبار واضح گفته باشم

نکته ای که گفتین میتونه درست باشه ، ولی به نظرم مهمتر از اون، نویز خطتون هستش ، snr و line attributes خطتون چقدره؟

نویز باعث میشه پکت packet هایی که یه شما میرسه ، سالم نرسه. پس کامپیوتر شما یه پکت دیگه میفرسته که آقا من اون پکت رو درست دریافت نگرفتم ، یه بار دیگه بفرست . اون هم یه بار دیگه میفرسته . همین باعث میشه که اون دو مقدار با هم برابر نباشن .

این کاری که شما دارین میکنین ، به نظرم هیچ تاثیری نباید داشته باشه، چون مشکل اصلی نویز هستش نه تعداد کانکشن ها و نحوه گرفتن فایل ها . ولی ایدتون خلاقانه بود .

8. 3 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نکته ای که گفتین میتونه درست باشه ، ولی به نظرم مهمتر از اون، نویز خطتون هستش ، snr و line attributes خطتون چقدره؟

نویز باعث میشه پکت packet هایی که یه شما میرسه ، سالم نرسه. پس کامپیوتر شما یه پکت دیگه میفرسته که آقا من اون پکت رو درست دریافت نگرفتم ، یه بار دیگه بفرست . اون هم یه بار دیگه میفرسته . همین باعث میشه که اون دو مقدار با هم برابر نباشن .

این کاری که شما دارین میکنین ، به نظرم هیچ تاثیری نباید داشته باشه، چون مشکل اصلی نویز هستش نه تعداد کانکشن ها و نحوه گرفتن فایل ها . ولی ایدتون خلاقانه بود .

حرف شما هم کاملاً درسته ولی تجربۀ من نشون داده تعداد کانکشن بالا باعث میشه اون پکتهایی که شما فرمودید مقدار بیشتری هدر برن

این دانلود ظاهری دیشب منه که با روشی که قبلاً گفتم انجام دادم و دانلود واقعیم فقط 300 مگ ازش کمتره
    در حالیکه قبلاً با استفاده از 16 کانکشن و تعداد فایل کمتر این اختلاف به 1 گیگ می رسید!

10. 2 کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید که چطور می تونم مودم رو از حالت auto connectخارج کنم چون نمایندگی فروش مودم رو جوری کانفیگ کرده که به صورت خودکار connect بشه و هر کانکشنی که می سازم connectنمیشه وزمانی که در حالت auto connect دیس می شم به صورت خودکار connectنمیشه و زمانی که از طرح شبانه استفاده می کنم و دیس میشه مشکل سازه میشه. با تشکر
    اینجا کامل برای چندین مودم و چند سیستم عامل کلیه مراتب تنظیمات PPOE و Bridge شرح داده شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینکه میزان دانلود شما با اون چیزی که گزارش مصرف بهتون نشون میده تفاوت داره مشکل از سیستم پارس آنلاینه و فکر نکنم به تعداد کانکشن و اینا بستگی داشته باشه
    چون من قبلا که شاتل بودم همینطور که الان دانلود میکنم اون موقع هم همینطور دانلود میکردم و میزان اختلاف چیزی که دانلود کرده بودم با گزارش شاتل نهایت 50 مگ بود
    ولی تو پارس خیلی بیشتره مثلا من دیشب 3.4 گیگ دانلود کردم ولی واسم 3.9 زده !!!
    کلا پارس خیلی بیشتر از حجمی که مصرف میکنی از حسابت کم میکنه

14. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من ساعت 12:15 کانکشن رو دیس کانکت کردم و 12:35 وصل شدم گذاشتم دانلود تا 6:55 و بعد کانکشن رو قطع کردم و ساعت 11 صبح وصل شدم 400 تا 500 مگ از اکانتم پرید چرا

گفتید درسته این روش که

دوستان من از این عکس چیزی سر در نمی یارم یکی میشه بگه چه قدر مصرف کردم و چطوری میشه فهمید ترافیک کم نکرده آیا اصلا کم شده ازم ؟ یا 500 مگ پریده بود رو قبلا مصرف کردم

این تایپک فکر کنم جاسوس پارس انلاینی داره
    خیالت راحت باشه.خوب و عالی عمل کردی و 381 دقیقه هرچی دانلود کردی رایگان حساب شده.

16. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حرف شما هم کاملاً درسته ولی تجربۀ من نشون داده تعداد کانکشن بالا باعث میشه اون پکتهایی که شما فرمودید مقدار بیشتری هدر برن

این دانلود ظاهری دیشب منه که با روشی که قبلاً گفتم انجام دادم و دانلود واقعیم فقط 300 مگ ازش کمتره
    در حالیکه قبلاً با استفاده از 16 کانکشن و تعداد فایل کمتر این اختلاف به 1 گیگ می رسید!

به به، چه دانلودی
    سرویس شما چیه ؟

2 تا نکته که باید بگم
    اول اینکه : ساعت 6 تا 7 هم کاملا رایگانه ، من اینهمه گفتم ولی کسی گوش نکرد و گفتند که اگه بعد 6 دیسکانکت شی و کانکت شی رایگان حساب نمیشه ، ولی تو حساب شما هم 6.56 دو دقیقه وصل شدین و رایگان حساب شده .
    و نکته دوم :
    حرف شما کاملا تایید میشه، تعداد کانکشن ها اگه خیلی زیاد باشه ، حجم اضافی به دردنخوری دانلود میشه، ولی فرق بین دانلود با 1 کانکشن و 16 کانکشن خیلی هم زیاد نیست.
    اینم چند تا عکس که یک فایل رو با یک کانکشن و 16 کانکشن و 130 کانکشن گرفتم

1) IDM با 1 کانکشن

2) IDM با 16 کانکشن

3) getbot با 130 کانکشن

ولی فرق 1 کانکشن با 16 کانکشن ، اونقدرا هم زیاد نیست ولی میتونه تو دانلود شبانه بیشتر باشه

و زمان دانلود یک فایل و سرعت دانلود هم خیلی مهم هستن که باید یه فکر اساسی تری کرد چون یه صف 20 تایی واسه دانلود راه حل خوبی نیس.
    Last edited by poolpool; 24-03-2012 at 12:24.

18. 3 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

بله از 7 رد بشه شانسیه اگر قبلش dc نکرده باشید یک مقداری از حجم 6 تا 7 رو ازتون کم میکنه.
    پس چرا تو عکس پایین در حالی که 9 دقیقه از ساعت 7 گذشته بود ولی چیزی ازم کم نکردن؟
    کسی میتونه یه توضیحی بده لطفا؟

.
    .

20. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •