نورتون میگه این برنامه تروجانه.
اگر کسی آنتی ویروس دیگه ای داره اسکنش کنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نورتون میگه این برنامه تروجانه.
اگر کسی آنتی ویروس دیگه ای داره اسکنش کنه.
دوستان
این چرت و پرت های مسئولین رو باور نکنید .
دوست من که توی مخابرات کار میکنه ، میگه : علت قطع شدن اینترنت ایران ، هک شدن سرورهای مخابراته. طوریکه به مخابرات قزوین بالای 15 میلیون تومان خسارت وارد شده .
الان هم قراره از شنبه به بعد کل قطعات رو تعویض و بروز کنن و 100 % سرعت اینترنت انفجاریمیشه .
البته برای من خدا رو شکر از روزی که اینترنت یک روز کامل قطع شد ( فکرکنم 2 شنبه یا 3 شنبه بود ) به بعد به حالت عادی برگشته.
انشاا.. اگر خدا بخواد داره سرعتها بهتر میشه .
دوستان کمی صبر کنید تا سرعت ها خوب بشه
نورتون حرف مفت زياد ميزنه
يادمه كاسپر هم به عنوان تروجان ميشناخت
به هر حال دخالت توي قطع و وصل اينترنت ، از نظر آنتي ويروس،نوعي جرمه!
اين برنامه رو از توي تايپيكاي همين انجمن دانلود كردم
ساده ترين روش ديسكانكت هم، همينه
ضمنا سوالاي بنده رو هم يكي جواب بده
ميخوام شاتل بگيرم
Last edited by Mahdi.p30; 04-02-2010 at 21:53.
اکو فقط 1 تا 7 ، رایگانه
بستگی به استفادت داره . اکو با 3 گیگ : 13،900 و آرت با 12 گیگ و 5شنبه و جمعه ی رایگان: 28،000 تومن.
هزینه ی راه اندازی : 15 هزار چوق ناقابل
قیمتاشم فعلا که تغییر نکرده
---------------------------
همچنان سرعت دانلودم حدود 25 هست و هر کاری میکنم بالاتر نمیره(ریست کامییوتر و خاموش روشن کردن مودم و دیسکانکت کردن و ...
)
![]()
Last edited by OSEN; 04-02-2010 at 21:07.
از این بهتر خود Adsl autoconnect هست که هم اتوماتیک کانکت میشه و هم میتونی بگی هر چند دقیقه یه بار کانکشن رو restart کنه . البته برای من توی سرعت تاثیر نذاشته . من هر 50 دقیقه دیسکانکت میکنه ولی شبا همون 100 مگ رو از رپیدشیر میگرم . شاید با تغییر ip بشه .
بروبچ یاهو پکید انگاری دوباره : دی
روش خاصت فقط دیسکانکت کردنه یا کار خاص دیگه ای هم در کاره؟
الان هم که داری لاست رو میبینی چند وقت دیگه هم که Flashforward شروع میشه کلی حال میکنی نه ؟
آقا این ماکرو ریکوردر کار میکنه مثل اسب!
توصیه میکنم اگر میخواین سرعتتون بیاد بالا, کاری کنید که به این آدرس بره:
و Local Area Connection رو یه بار غیر فعال و دوباره فعال کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاهو برا من که درسته . هم سایتش و هم میلش .
من دیسکانکت میکنم تا IDM خودش بلافاصله کانکت بشه و بلافاصله دانلود رو شروع کنه (یا ادامه بده).
اینجوری با سرعت بالا دانلود میکنه.اما بعد از اینکه فایل تموم شد یا گاهی وسط دانلود هم یهو سرعت میوفته پایین که باید دوباره دیسکانکت کنیم.
من از بعد از ظهر تا الان حدود 2 گیگ با این روش دانلود کردم.اما همش مجبور بودم پای سیستم باشم.
این برنامه دیسکانکت کردن رو درست حسابیش رو پیدا کنید خیلی فاز میده.
------------------------
من این برنامه که گفتم تروجانه هم تست کردم.همینجوری روش کلیک میکنم دیسکانکت میکنه.اما وقتی توی Scheduld میزنم Run نمیشه.: (
Last edited by mstf666; 04-02-2010 at 23:35.
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)