تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1638 از 2365 اولاول ... 63811381538158816281634163516361637163816391640164116421648168817382138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,371 به 16,380 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

معمولا جنس کارکرده سالم و تمیز حدود 20-30 درصد آف میخوره.البته بستگی به طرف داره و جنس مورد نظر
    برای خرید جنس کارکرده حتما و حتما و حتما باید طرف رو بشناسید و کاملا اطمینانی باشه و جنس رو هم با تضمین بهتون بده.در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه و در اکثر موارد ضرر خواهید کرد.دیگه بستگی به شانستون داره در این مواقع
    برای خرید قطعات الکترونیکی در صورتیکه فرد مورد نظر اطمینانی و تضمینی نبود ریسک نکنید و حتما جنس آک رو تهیه کنید.خیال خودتون راحت تر خواهد بود

کارکرده :
    البته اگر بتونید گیر بیارید (کواکی که پایین ذکر کردم حمید جان فکر کنم یه دونه کارکرده در حد نو داره قیمت 60-350 فکر کنم) :
    کواک : co609آدیو سیستم

امپ mline 100.2 ادیو سیستم

پخش هم همون x400 کنوود

بازم میگم بعید میدونم بتونید راحت گیر کارکرده شونو گیر بیارید.کلا شانسیه

قیمت کارکردشونو حساب کنیم همون حدودای 1 تومن در میاد.

------------------------------
    شما انتظاراتتو نرو بفرمایید از سیستم تا بشه بهتر نظر داد.
    مثلا یکی عاشق بیسه فقط و حجم صدای زیا دمیخواد و کیفیت رو چندان توجهی نداره
    یکی فقط کیفیت میخواد و بیس براش چندان مهم نیست.
    یکی کیفیت معقول و بیس معقول میخواد و ....

کلا تو این رنج قیمتی نمیشه زیاد مانور داد.1 تومن دیگه قیمت پایه برای بستن سیستم های اینچنینیه که کیفیت و بیس خوب و معقولی داشته باشه.
    Last edited by SaЁeD; 03-11-2014 at 16:12.

2. 4 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

معمولا جنس کارکرده سالم و تمیز حدود 20-30 درصد آف میخوره.البته بستگی به طرف داره و جنس مورد نظر
    برای خرید جنس کارکرده حتما و حتما و حتما باید طرف رو بشناسید و اطمینان داشته باشید به طرف و ازون چیزی که میخواید بگیرید اطلاع کافی در مورد سلامتش داشته باشید.در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه و در اکثر موارد ضرر خواهید کرد.
    برای خرید قطعات الکترونیکی در صورتیکه فرد مورد نظر اطمینانی و تضمینی نبود ریسک نکنید و حتما جنس آک رو تهیه کنید.

کارکرده :
    البته اگر بتونید گیر بیارید (کواکی که پایین ذکر کردم حمید جان فکر کنم یه دونه کارکرده در حد نو داره قیمت 60-350 فکر کنم) :
    کواک : co609آدیو سیستم

امپ mline 100.2 ادیو سیستم

پخش هم همون x400 کنوود

بازم میگم بعید میدونم بتونید راحت گیر کارکرده شونو گیر بیارید.کلا شانسیه

قیمت کارکردشونو حساب کنیم همون حدودای 1 تومن در میاد.

------------------------------
    شما انتظاراتتو نرو بفرمایید از سیستم تا بشه بهتر نظر داد.
    مثلا یکی عاشق بیسه فقط و حجم صدای زیا دمیخواد و کیفیت رو چندان توجهی نداره
    یکی فقط کیفیت میخواد و بیس براش چندان مهم نیست.
    یکی کیفیت معقول و بیس معقول میخواد و ....

کلا تو این رنج قیمتی نمیشه زیاد مانور داد.1 تومن دیگه قیمت پایه برای بستن سیستم های اینچنینیه که کیفیت و بیس خوب و معقولی داشته باشه.
    بازم سپاس بابت راهنماییتون،
    خب من کیفیت و بیس رو به صورت معقول میخوام، همچنین امکان داره بعدا بخوام یه مقدار دیگه هزینه کنم و یکم سیستم رو ارتقا بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بودجتون رو بایستی افزایش بدید یه نمه
    مثلابه جای آمپ دوکاناله مذکور که فقط یه جفت اسپیکر میتونید باهاش راه اندازی کنید یه امپ 4 کانال بگیرید که بعدا بتونید یه جفت کامپوننت برای استیج جلو ماشینتون هم استفاده کنید.

در اینصورت آمپلیفایر پایونیر 8604 رو مد نظر داشته باشید.حدود 430 تومن
    پخش که همون x400 کنوود 310 تومن
    اسپیکر هم همون 7158 حدود 235 تومن

بعدا برای درهای جلو یه جفت کامپوننت خریداری میکنید تا از موزیک بیشتر لذت ببرید.(کامپوننت ها کیفیت و تفکیک صدای فوقالعاده بالاتری نسبت به باند بیضی دارند ولی بیس باند های بیضی رو ندارند) و تو درهای جلو ماشین ها به خوبی نصب میشن و در نتیجه شما لذت خیلی بیشتری از موزیک تو ماشینتون میبرید چون ماهایی که رانندگیمیکنیم و جلو میشینیم گوشهامون به سمت جلوست و فقط یه جفت باند بیضی رو طاقچه نصب باشه کسانی که صندلی عقب میشینند لذت بیشتری از موزیک میبرند.)
    اگر دو جفت کامپ بخواید بگیرید یکی طاقچه یکی هم استیج جلو سیستمتون ساب لازم میشه و هزینش هم میره بالاتر.

امیدوارم توسته باشم به شما کمک کرده باشم.

ولی پیشنهادی که من میکنم اینه که یه خورده صبر کنید و کم کم پولتو نرو بیشتر کنید بتونید سیستم بهتری خریداری کنید.من خودم همینکار رو انجام دادم و وضعیتم دقیقا مثل شما بود.اگر عجله ایه که خدممتتون عرض کردم در بالا و پست ها ی قبلی.
    Last edited by SaЁeD; 03-11-2014 at 16:20.

5. 4 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان پی 30 ورلد بخصوص آقا حمید گل و قبولی عزاداری‌ها تمامی دوستان در درگاه حضرت اباعبدالله الحسین

توضیحات زیر تجربه اینجانب در زمینه نصب و راه اندازی یک نیمچه سیستم صوتی در تندر90 هست، اولین مرحله انتخاب هدیونیت مناسب بود، پس از بررسی‌ و مشاوره با دوستان این فروم و فرومهای دیگه هدیونیت کنوود 7056 انتخاب شد وچون از ابتدا تصمیم جدی به عدم دستکاری و برشکاری در بدنه و قطعات رو داشتم برای انتخاب اسپیکر دو جفت کامپوننت مد نظرم قرار گرفت که کیفیت صدا نیز خوب باشه، مدت چند ماه انتظار برای آدیوسیستم و آمپها نتیجه نداد بنابراین گزینه بعدی یعنی هرتز مدنظر بود آمپ HDP4 به همراه دو جفت هرتز سری انرژی ESK165L.5 خریداری شد هرچند خرید کامپها با ترس و لرز بود چون در مورد حجم صدا مورد تردید بودند اما خوشبختانه برای من که از کواک 6975 بدون آمپ به کامپوننت کوچ کرده بودم واقعا راضی کننده بود.

از بابت کیفیت پایین عکسها از دوستان معذرت میخوام پارکینگ نور کم داشت موبایل بنده هم کیفیت عکسهاش خیلی کمه

ووفر

تویتر

هرتز hdp4

سیم پک و آر سی

تجربه نصب سیستم هم اولین تجربه من بود و دست تنها و با مزاحمتهای وقت و بی وقتم برای آقا حمید بود که از همون ابتدا برای انتقال سیم از موتور به داخل اتاق تا مراحل آخر نصب بود.
    پک سیم استریت وایرز به همراه 12 متر سیم اسپیکر با جنس خوب برای سیم کشی سیستم استفاده شد، چون قفل در صندوق عقب تندرالکیه تصمیم گرفتم برای امنیت بیشتر آمپلی فایر رو زیر صندلی ببندم علاوه بر کیفیت و قدرت آمپلی یکی از دلایل انتخاب این آمپلی اندازه کوچکش بود که براحتی زیر صندلی ماشین جا میشه، صندلی شاگرد رو باز کردم و یک تیکه mdf رو زیرش بستم چند تا واشر بزرگ تهیه کردم و mdf رو به فنرهای زیر صندلی بستم و آمپلی رو با پیچ خاری به mdf بستم سیم کشی با توجه به قطر سیمها با کمی سختی انجام دادم فکر میکردم روز جمعه بعد از ظهر بشه نصب سیستم رو تمامش کرد اما فقط سیم کشی انجام شد. سیم برق از سمت راننده و نزدیک صندلیهای عقب به سمت شاگرد کشیده شد و تمام سیم گیج 4 پک مصرف شد سیم رو هم به جز برای نصب فیوز هولدر تکه نکردم. برای اتصال منفی هم جای پیچ عقب صندلی شاگرد طرف کنسول وسط رو کاملا سنباده زدم و رنگ پاکش شد و فلز براق دیده بشه متاسفانه ازش عکس نگرفتم.
    تست صدا از استیج جلو کیفیت صدا واقعا خوب بود و حسابی داشت خستگی رو از تنم بیرون میکرد که متاسفانه نویز از ولوم 15-16 به بعد تو حجم معینی از صدا حالمو گرفت سیم کشی‌ها و آر سی ها رو چک کردم مشکلی نبود اما صدا باز مشکل داشت مشورت با آقا حمید هم انجام شد فردا مجدد بررسی کردم سیم اتصال بدنه پخش رو انجام دادم نتیجه نداد تقریبا یکبار دیگه نصب انجام شد و نویز از بین رفت اما مجدد دو روز بعد نویز برگشت چون قبلا یکبار تو جاده با باندها فابریک همچین نویزی افتاده بود شکم به پخش بود که دوستان تندر دارم هیچکدام پخش رو تغییر نداده بودن به ناچار به ماشین رو دادشم برد پیشه یک نصاب برداشته بود دو تا سیم هر کراس کامپها رو یک جفتشو به منفی و یک جفتشو به مثبت زده بود و نسبت به کاتالوگ کاملا اشتباه بود اما کیفیت صدا خوب بود سیمها رو من خودم مجدد طبق کاتالوگ نصب کردم نویز برگشت و چراغ آلارم روشن شد دیگه داشت باورم میشد که هرتز سیمها رو داخل آمپلی 800هزار تومانی اشتباه وصل کرده، با شرکت کندلوس الکترونیک نمایندگی هرتز تماس گرفتم آقای تهمتن تاکید کردن غیر ممکنه همچین چیزی و نصب باید طبق کاتالوگ باشه و نمایندگی همدان رو معرفی کرد که طرف اصلا هرتز رو نمیدونست چیه و گفت ما اصلا اجناسشو نمیشناسیم و مارک متفرقه است!!! خلاصه وقتی فهمید که نمایندگی این محصولات رو هم داره و خودش خبر نداره یه نصب معرفی کرد ایشان هم کمی با آمپلی وپخش ور رفت و گفت ممکنه سیمها اشتباه باشه وبی نتیجه برگشتم، شب با آقا حمید در مورد نویز مشورت کردم و قرار شد کامپهای عقب رو هم که آکبند بودن باز کنم و رو صندلی عقب ازشون تست صدا بگیرم تا مشخص بشه نویز از آمپلیه یا نصب کامپها رو طبق کاتالوگ نصب کردم و صدا خوب بود پس ایراد از نصب بود ووفر کامپها جلو رو یکی یکی باز کردم و تست گرفتم بله مشکل از ووفرها بود چون سوراخهای فابریک کوچک بود ووفرها رو که میبستیم ترمینال ووفرفاصله خیلی کمی در حد یک میل داشته و با تکان ماشین میچسبید به بدنه و این اتصال باعث نویز میشد و اینکه بعضی وقتها نبود هم علتش این بود ترمینال رو حسابی چسب کاری کردم و زیرش mdf گذاشتم که تکون نخوره و ترمینال رو بالا انداختم و نصب رو با نصب استیج عقب کامل کردم از نویز خبری نبوده.

سیمهای برق و اسپیکرها زیر صندلی شاگرد

سیم اسپیکرها بردنش به داخل در کمی اذیت کرد چون سیم زخیم بود آخرش خرطومی رو از در و بدنه جدا کردم تا ردشد ازش

روردی رو به خاطر آبندیش اصلا باز نکردم

mdfها برای تثبیت ووفرها که مراحل آخر اضافه شد البته رینگ بهتر نتیجه میده ولی باید رودری باز بشه یا رینگ دو تکه استفاده بشه من چون عجله داشتم اینها رو استفاده کردم

تخته آمپلی زیر صندلی

این هم آمپلی بسته شده رو mdf که بعدا نویز باعث شد باز بشه اما آخر کار دوباره برگشت سرجاش یعنی زیر صندلی شاگرد. فقط سیم اتصال منفی اجازه نمیده کاملا صندلی تا انتها عقب بره که با کابلشو بزرگتر میشه حلش کرد اما تا همین حد هم برای خود من که 184 سانت قدم هست صندلی جلو کاملا راحته و نیاز به عقب رفتن بیشتر نیست.

این هم فیوز و فیوز هولدر فکر کنم یه مقدار سیم بین فیوز و سرباطری رو کوتاه گرفتم

تویترهای جلو سعی کردم هر طرف رو به سمت طرف مقابل تنظیم کنم با چسب دو طرف رو داشبورد چسبانده شد قاب ستون رو مجبور شدم باز کنم تا سیمشو انتقال بدم

این هم ووفرهای جلو. تو بسته بندی اون دوتا نوار مشکی مشابه چسب دو طرفه مشکی بود که کلی مخمو مشغول کرده بود که به چه دردی میخورن تنها کاری که نصاب کرد این ابهام رو برام از بین برد معلوم شد قیرند و برای فیکس کردن گریل استفاده میشن!!

این هم نصب جناب نصاب سیمهای بالا مثبت هستند و پایینیها منفی بالاییها ماله چپه پایینیها ماله راست جالبه این کار نویز رو از بین برده بود و چراغ آلارم آمپلی رو خاموش کرده بود حالا چطورمن که نمیدونم کسی میدونه؟؟

قنداق پیچ کردن ترمینال در چسب و بالا نصب کردنش نویز رو از بین برد

این هم استیج عقب که پسر خوبی بود و اصلا اذیت نکرد

کراس اورهای عقب که با چسب پارچه ای به نمد پشت صندلیهای چسبانده شد که راحت هم جدا بشه ماله جلو هم به پیشنهاد آقا حمید داخل پلاستیک و بالای نمد زیر فرمان برای طرف راننده و پشت داشبورد برای طرف شاگرد گذاشته شد تا اصلا به چشم نیان

عکس آخر آمپلی فایر در زیر صندلی مقداری سیمها رو بلندتر گرفتم تا درصورت نیاز راحتتر آمپلی خارج و تنظیم بشه

اما کیفیت صدا:
    کیفیت و حجم صدا از نظر من خیلی خوبه هرچند کمبود بیس حس میشه اما برای من بیس چندان مهم نیست یه مقدار هم تویترها به نظر من رو مخ بود و نمیشد با صدای بلند طولانی مدت آهنگ گوش داد که با تنظیم رو منفی 2دسیبل از داخل کراس تویترها صداشون خیلی خوب شد و الان فقط دوست دارم با ولوم بالا آهنگ گوش بدم تفکیک و شفافیت صدا هم خوبه و قابل مقایسه با کواک رو پرایدم نیست با توجه به کل هزینه انجام شده که حدود 2 میلیون است و صدای گرفته شده راضیم در ابتدا فکر میکردم تناسبی بین آمپ و کامپها وجود نداره اما الان حس میکنم که درسته هزینه زیادی برای آمپلی کردم اما ارزششو داشته ودستمو برای ارتقا کامپها باز گذاشته. نکته دیگه در مورد این سیستم کیفیت فایل موسیقی است که واقعا در صدا تاثیر گذاره قبلا هر فایلی رو پخش میکردم با کواک اصلا تفاوت چشمگیری احساس نمیکردم نهایت چند واحد ولوم صدا به حد فایل با کیفیت میرسید بهمین علت بیشتر فایلهام کم حجم و حتی wma بودند اما الان فقط فایلهای با کیفیت و ریپ 320 از رو سی دیهای اصلی رو میگردم جمع آوری کنم چون با کامپ تفاوت یک فایل بی کیفیت و با کیفیت فوق العاده زیاده چه در ولوم پایین چه در ولوم بالا میشه گفت تمامی صداها خطی افزایش می یابند پس هر چه فایل نویزش کمتر باشه صدا دلنشین تر خواهد بود.
    در پایان از آقا حمید عزیز تشکر میکنم که واقعا حسابی مزاحمشون میشدم و ایشان هم دوستانه با سعه صدر جواب سوالات منو میدادند امیدوارم دوستان عزیز هم از راهنماییهای ایشان کمال استفاده رو ببرن و از سیستم صوتیشون لذت وافر ببرند.

Last edited by reza77; 03-11-2014 at 17:02.

7. 9 کاربر از reza77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

@reza77
    مبارکه عزیز !
    آمپ رو از کجا تهیه کردین ؟ قیمت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    یکی کمک کنه
    سلام
    یه امپلی مارشال با مدل me-4300 رسیده دستم
    اگه میشه مشخصاتشو بدین
    بعد میشه اینو به باند انیفیتی کاپا ۶۹۳.۱۱ وصل کرد
    موقته تا امپیلی بگیرم
    روش سیم بندی رو امپیلی رم بدید ممنون میشم
    امپلی چهار کانالست
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

@reza77
    مبارکه عزیز !
    آمپ رو از کجا تهیه کردین ؟ قیمت ؟
    ممنون دوست عزیز به خاطر اینکه تبلیغ نشه خصوصی عرض کردم خدمتتون

11. 3 کاربر از reza77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز حیفه اون کاپاها که به آمپ مارشال میخوای ببندیتشون چون دو اهمه یه آمپ ضعیف از پایونیر یا کنوود هم به خوبی درایوش میکنه من باشم عمرا باند کیفیتی500 هزار تومانی رو به آمپ مارشال میبستم صبر میکردم تا آمپ خوب براش بگیرم

13. این کاربر از reza77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر فراوان آقا حمید.
    بله میدونم زیر 20 هرتز رو گوش انسان نمیشنوه (همون 20 رو هم اگه پخش کنید به سختی شنیده میشه) ولی به عنوان مثال آهنگ : Bassotronics - Bass, I Love You فرکانس های زیر 10 هرتز هم قسمتهایی از موزیک پخش میشه (واسه نمایش حرکت جالب ساب و شاید هم تاثیرات فیزیکی (غیر شنوایی) در انسان). و این که کواکس ها چون چند تا تیوتر دارند بله اگه بخه خوبی کراس نشوند صدا نابود میشه . ولی اگه تمام فرکانس ها از یک نقطه پخش بشن هارمونیک موج خروجی با ورودی برابر (نه 100%) میشه ، که این یعنی فیدلیتی.
    مشکل آمپ و اکسسوری هم ندارم ، کامپوننت رو Alpine SPX-17r قصد دارم بخرم ، (کمی تو انجمن های خارجی سرچ کردم نظرشون این بود تایپ X با این قیمت و این توان از تاپ تایپ R بهتره).
    برای ساب هم ، تشکر از معرفیتون ، سعی میکنم صداشون رو بشنوم تا اونی که برام جذابتر بود تهیه کنم ،
    به این نتیجه رسیدم باید به یه صدای گوشنواز راضی باشم ، و زیاد حساس نشم . خیلی ممنون از راهنماییتون آقا حمید و آقا حسین.
    السلام و علیک یا ابوالفضل العباس(ع)
    سلام خدمت سروان خودم.فرارسیدن شب عاشورای حضرت اباعبدالله حسین (ع) رو خدمتتون تسلیت عرض میکنم.
    دوست خوبم در مورد اون موزیک و Xmax ساب باید عرض کنم هر گاه دیدی ووفر بیش از حد داره بازی میکنه یا کلا ووفر حرکت میکنه و صدائی ازش شنیده نمیشه بدانید که داره فرکانس مزاحم وارد کوئل ساب میشه و بسیار آسیب پذیر هست.ف ی ل ت ر ساب سونیک رو برای همین فرکانسهای مخرب طراحی و میسازند.پس بیخیار زیر 30 بشیم بهتره تا اینکه به ساب آسیب برسونیم.
    در مورد تایپ X و این مدل 177Rمن خودم خیلی موافق نیستم. البته سریه 17Pro کیفیت صدای خوبی داره ولی این مدل نه.
    من جای شما باشم SQX 165 ُslim میگرفتم.هم تکنولوژی ساخت بالاتری داره و هم کیفیت صدای بهتر.دو جفت از این کامپوننت با یه آمپ 4 کانال خوب واقعا صدای فوق العاده ای بهتون میده.
    من هم به نوبه خودم ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین رو تسلیت میگم !
    خیلی ممنون آقا حمید !♥
    چشم! یادتون میندازم و زحمت میدم خدمتتون !
    نظرتون راجع به hdp4 چیه ؟؟ 150 تای کواک رو میده و بریج هم 500 تارو میده به گلیدن ایشاللا ! :-)
    راستیتش فعلا پولامو جمع میکنم برا آمپ درست و درمون چهار کانال یا دو کانال + مونو (که خرج تو این حالت میزنه بالا)! :-(
    ساب هم میمونه برا چند ماه بعد !
    اونم یه چیز خوب میگیرم که دیگه گوشام فیض معنوی ببرن ! همین 15 فری رو خیلی دوست دارم !♥ ایشاللا اینو میگیرم !
    تشکـــــر
    مخلصم رضا جان.15free تو باکس بزرگ بیداد میکنه.با کن وود مقایسه نکن رضا.دقت موزیک خیلی مهمه.باید نتهای باس رو حس کنی.بیس موزیک با بیسی که طبل میزنه خیلی متفاوته.
    سلام
    خسته نباشید
    یه جفت کواکسیکال تا 350 چی پیشنهاد میدین ؟
    + یه پخش هم تا 300
    فعلا همینا
    در آینده آمپ هم اضافه خواهد شد
    کیفیت صدا بر بلندی آن ارجعیت داره

با تشکر . . .
    به نظر مکن تو این رنج 7158 جی وی سی انتخاب معقولیه. ارزونتر هم هست.پخش هم X400 میتونید بگیرید حدود 330 تومن.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کالای مارشال از کیفیت بالائی برخوردار نیست. توانی هم که اعلام میکنه واقعی نیست.لذا بنده پیشنهاد میکنم برای کاپا از آمپلیفایرهای معتبر و دارای استاندارد لازم بهره ببرید.مثل 5602 یا آمپلیفایرهای بهتر. از هرتز.راکفوردو...

17. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •