رحمان بدبخت کاری نکرد فقط ستار زیر پاش تکل رفت اونم پرید که مصدوم نشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
رحمان بدبخت کاری نکرد فقط ستار زیر پاش تکل رفت اونم پرید که مصدوم نشه
پرسپولیس باید سعی کنه تاکتیک بکش زیرش رو عوض کنه.با این تاکتیک تو اسیا به هیچ جا نمیرسه.
آهان
ببخشید
فراموش کردم که اوج تاکتیک رو استقلال وقتی از فجر عقب افتاد اجرا کرد
تاکتیک استقلال هم چیزی جز بکش زیرش و سانتر و استفاده از توپای مستقیم برای جبران گلای خورده نبودش
این مشکل کل تیمای ایرانه که این روشو به هر روشی ترجیح میدن
فکر میکنم اگر یه مربی خارجی بخواد این تفکرو عوض بکنه 2سال زمان ببره تو ایران
افتضاح بود
من که از قهرمانی نا امید شدم
فردا ذوب و استقلال میبرند (اگر این اتفاق بیوفته سپاهان رحم نمیکنه و تمامه)
یه تیم نباید با نبود یکی 2 بازیکن این جوری کم بیاره
این ها 10 تا بازی باختند به ما رسیدند مساوی گرفتند چقدر هم خوشحال بودند و وقت تلف میکردند
فقط خوشحالم مهدی واعظی داره جون میگیره
یه موقعیت گل شما توی این بازی دیدید ؟ که دلمون خوش باشه که فلان صحنه باید گل میشد
بگم اوج تاکتیک استقلال چیه؟؟؟
.
.
.
.
.
.
استفاده از نارنجک وقتی دیگه امیدی به گلزنی ندارن![]()
تساوی سرخپوشان در شیراز
در اولین بازی از هفته بیست و هشتم مسابقات دو تیم پرسپولیس و برق شیراز 1-1 مساوی شدند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در آغاز مسابقات هفته بیستم و هشتم لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه حافظیه شیراز برابر برق شیراز یک بر یک متوقف شد. دیدار این دو تیم از ساعت 14 با سوت البرز حاجیپور آغاز شد. دو تیم در دقایق اولیه پر اشتباه ظاهر شدند تا اینکه از دقیقه 15 به بعد توپ و میدان در اختیار پرسپولیس قرار گرفته و برقیها چشم به ضد حمله دوخته بودند. در دقیقه 26 بر اساس کار تیمی خوب پرسپولیس و خطای مدافعین برق روی دو بازیکن مهاجم پرسپولیس داور نقطه پنالتی را نشان داده و مازیار زارع بر خلاف جهت دروازهبان دروازه را باز کرد. بازی در ادامه نیز بیشتر در اختیار پرسپولیس بود ولی در یک ضد حمله و غافلگیری در دقیقه دوم وقت اضافه نیمه اول بازیکن برق به طرز مشکوکی در داخل محوطه جریمه سقوط کرد و داور نقطه پنالتی را نشان داد. پنالتی برق را نیز ستار زارع وارد دروازه پرسپولیس کرد. در نیمه دوم پرسپولیس حملات بیشتری روی دروازه برق انجام داد. ولی در پایان به تساوی 1-1 قناعت کرد.
نکته قابل تامل در بازی امروز زمین حافظیه شیراز بود که موجب شده بود بازیکنان نتوانند پاس دومتری نیز به یکدیگر بدهند. خرابی زمین تاثیر منفی زیادی روی بازی دو تیم داشت.
سایر بازیهای این هفته فردا یکشنبه برگزار میشود.
در این بازی پرسپولیس با ترکیب زیر وارد میدان شد: مهدي واعظي، رحمان رضايي، سپهر حيدري، مجتبي شيري،، عليرضا محمد، پژمان نوري(محمد منصوري62)، مازيار زارع، كريم باقري، ابراهيم توره، هادي نوروزي(عليرضا نيكبخت واحدي57) و حميد علي عسگر(فرهاد خيرخواه76)
4 تا از بازیکنان فیکستون رو نداشتید فجر جشنواره گل زده و نزده راه انداخت.اونوقت تو آسیا با اون تیمهای گرگ می خواهید چکار کنید؟
نمی خوام به قول معروف نفوس بد بزنم ولی با این اوضاع هیچ کدوم از چهار تیم ایران در آسیا به جایی نمی رسند.مگه یادتون رفته پارسال اون تیم ژاپنیه چه بازی می کرد؟فورواردهای خارجی تیمهای عربی را یادتون رفته.خداوکیلی ما می تونیم شکستشون بدیم؟
کلا تیمهای ایرانی غیر قابل پیش بینی هستند
بعید میدونم بغیر از صبا باطری تیمهای دیگه بشن جشنواره گل
جام باشگاهها شرایطش فرق میکنه. مگه سپاهان نایب قهرمان نشد تو آسیا ؟ مطمئن باش همونقدر که ما رو اونا حساب باز کردیم اونا دو برابرش رو تیمهای ما حساب باز میکنن.
به نام خدا
سلام حدمت دوستان
بدون علی کریمی تو بازی امروز من که به یاد بازی با پیام تو تهران افتادم (تاکتیک بی تاکتیک )
ابراهیم توره هم فقط کارت الکی گرفتن بلده(خدایا زودتر محسن را برسان تا از دست این بازیکن مسخره راحت بشیم
خیلی اعصابم خرد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)