باسلام و عرض خسته.من بازی scarface رو تهیه و در ویندوز 7 32bit نصب کردم اما هنگام اجرای بازی تصاویر نامفهومی رو نمایش میده و نمیشه بازی کرد.این بازی رو روی یه سیستم دیگه با ویندوز مشابه بدون مشکل اجرا کردم.
ممنون میشم کمک کنید.
با آرزوی موفقیت.
باسلام و عرض خسته.من بازی scarface رو تهیه و در ویندوز 7 32bit نصب کردم اما هنگام اجرای بازی تصاویر نامفهومی رو نمایش میده و نمیشه بازی کرد.این بازی رو روی یه سیستم دیگه با ویندوز مشابه بدون مشکل اجرا کردم.
ممنون میشم کمک کنید.
با آرزوی موفقیت.
دوستان من اين بازي london 2012 رو خريدم ولي وقتي ميخوام برم تو بازي اين ارور روميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا راهنماييم كنيد
من بازی dirt showdown رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشه تا صفحه لودینگ میاد از بازی میاد بیرون
چکار کنم؟
ببخشید دوستان من توی بازی prototype 2 خیلی FPSام کمه! احساس میکنم لپ تاپ از حداکثر توانش استفاده نمیکنه. چون GPU نمیره روی 99درصد.
مشخصات لپ تاپم:
ram 8
graphic gefroce GT 540M
cpu : 2GH core i7
چیکار کنم به نظرتون؟
وقتی میخوام بازی iron front رو نصب کنم این صحفه میاد هیچ سریالی هم توی پوشه نصب بازی پیدا نکردم:
![]()
من این بازی Babel Rising رو نصب کردم . ولی موقع اجرا بعد از 5 ثانیه هنگ میکنه و از بازی خارج میشه .
لطفا راهنمائی کنید .
دوست عزیز گرافیک شما انقدر قوی نیست که بخوای بازی روان اجرا کنی ، تنظیمات گرافیکش بیار پایینتر تا روان اجرا بشه.
ببین تمام پیش نیازهای بازی نصب کردی یا نه ؟؟!!
اگر نصب کرده بودی بازی حذف کن و دوباره از اول نصب کن ببین درست میشه یا نه.
نتونستم ارورت ببینم !!!
گرافیک و رم و سی پی یو هر دو تا سیستم یکی هست ؟؟
اگر هست که باید روی سیستم شما هم کار کنه!!
احتمالا گرافیک یا سی پی یو شما ضعیفتر از اون یکی سیستم هست
این نرم افزار دانلود کن "Game Booster" بعد اجراش کن ببین میتونی بازی اجرا کنی یا نه؟؟؟
درایور کارت گرافیکت هم اگر میتونی آپدیت کن.
سریال میخواد دیگه ، ببین شاید توی سی دی یا دی وی دی های دیگه بازی سریال موجود باشه،سعی کن در هنگام نصب بازی به اینترنت متصل نباشی .
پیش نیازهای بازی نصب کردی؟(DIRECTX,OPENAL,...)
درایور کارت گرافیکت آپدیت هست؟؟؟
مشخصات سیستمت به این بازی میخوره؟؟؟(از قبیل گرافیک و ...)
اگر همه درست بود یکبار دیگه نصبش کن.
دوست عزیز بفرمایید گفتید که نمیتونید ارورم رو ببینید وقتی میخوام برم تو بازی london 2012 این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash 10; 01-09-2012 at 14:07.
سلام بچه ها
من بازی کال اف 4 رو نصب کردم وقتی مولتی پلی رو باز میکنم صفحه سیاه میاد و برنامه close میشه
لطفا راهنمایی کنید
ویندوز 7 32bit
Last edited by mamali5030; 01-09-2012 at 17:04.
عجب ارور شاخیه !!!!
یکی از فایلهای بازی یا پیش نیازهای اون نصب نکردی ببین توی پوشه ی بازی یا دی وی دی هر چی نرم افزار بود نصب کن ، احتمالا درست میشه.
البته ببین اگر کرک هم داشت در محل نصب بازی کپی کن.
شما به اینترنت وصل شدی ؟؟؟؟
مال من وقتی اینترنت قطع هست سیاه میشه و بعد قطع میشه اما وقتی اینترنت وصل هست(البته فعلا سرعتم پایین هست نمی تونم کامل تستش کنم و بهت جواب دقیق بدم)دیگه اون صفحه ی سیاه نمی یاد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)