سلام دوستان من یگانم افتاده آجا آج رسته بهداشت و درمان
کسی می دونه کجاست آجا آج ؟
بعد رسته بهداشت و درمان زده کجای ستاد می شه یعنی بیمارستانش یا درمانگاهش کجاست ؟
روزی که باید خودمون رو معرفی کنیم باید کدام قسمت بریم چه ساعتی باید بریم ؟
سلام دوستان من یگانم افتاده آجا آج رسته بهداشت و درمان
کسی می دونه کجاست آجا آج ؟
بعد رسته بهداشت و درمان زده کجای ستاد می شه یعنی بیمارستانش یا درمانگاهش کجاست ؟
روزی که باید خودمون رو معرفی کنیم باید کدام قسمت بریم چه ساعتی باید بریم ؟
آقا همه منتظریم![]()
زیادم بی ارتباط نیست...
دوستان میخواستم بگم به این گروه حتما بیاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خاطراتی هم دارین میتونید بیان کنید.
سلام يه سوال داشتم
ايا ميشه تو مهلت يك ساله بعد از فراغت تحصيل براي معافيت پزشكي درخواست داد
اگر ميشه ايا بايد دفترچه را پست كنم و برگه سبز داشته باشم
و اگر درخواست معافيت پزشكي دادم و مهر دانشگاه پذيرفته شدم مشكلي پيش نمياد ؟
سلام دوست عزیز
بله - اتفاقا درخواست معافیت پزشکی فقط بعد از اتمام تحصیل قابل انجام هست و در حین تحصیل مجاز به درخواست آن نیستید
خیر نیازی به برگه سبز نیست و شما میرید مدارک رو به پلیس 10+ میبرید و فرم های مربوطه رو پر میکنید و اونا هم درخواستتون رو ثبت میکنید و فکر کنم از طریق پست بعد از درخواست براتون نامه ای میاد که تاریخ مراجعه به مراکز پزشکی و شوراها و کمسیون پزشکی در اون ذکر شده.
خیر مشکلی پیش نمیاد چون درخواست پزشکی رو قبل از قبولی دادید بررسی میشه و اگر شرایط معافیت رو داشته باشید که معاف شده و اگر نه بعد از اتمام تحصیل باید به خدمت برید
یا علی
دوستم 19 همین ماه احتمال زیاد اعزام ولی هنوز معلوم نیست کجا بیفته و پدرش هم ارتشی..خواستم ببینم آیا راهی داره 2 ماه این رو به تعویق بندازه یا نه؟
باید زود تر اقدام میکرد اما حالا به پلیس + 10 مراجعه کنید بگید مشکل خانوادگی و شخصی دارم شاید با تمدید موافقت کردند ..
بچه ها تاریخ معرفیم رو زدن دهم ولی ساعتشو نزدن کی باید برم برای معرفی ؟؟ 6/5، 7 یا مهم نیستش ؟ ( فرماندهی مهندسی ساختمان رسته اداری پرسنلی )![]()
منم اونجا افتادم. تا اونجایی که من پرسیدم خیابان شریعتی-چها راه قصر میشه .
سعی کن اول وقت اداری اونجا باشی تا اگه یه موقع فرستادنت جایی یا لازم بود کاری انجام بدی، بتونی به موقع قبل از پایان وقت اداری انجام بدی
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)