تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1637 از 1746 اولاول ... 6371137153715871627163316341635163616371638163916401641164716871737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,361 به 16,370 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی جالبه من دیگه تو سایت lol esport نمی تونم برم با فی..ر شکن هم نمی ره
    تو بازی هم هر 5 و6 دقیقه اندازه 2 ثانیه فریز می شم بعد دوباره درست میشه خدا نکنه که وسط تیم فایت باشه که دیگه هیچی
    می خواستم ببینم دیگران هم این مشکلات رو دارند یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میشه راهنمایی کنی از چه سایتی؟؟
    دوست عزیز چون تبلیغ میشه نمیتونم بگم ولی تو گوگل بزنید کاهش پینگ و از هرجا که بخرید زیاد فرق نداره چون اینا از یک دیتاسنتر سرور میخرن کاهش پینگ میزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تو بازی هم هر 5 و6 دقیقه اندازه 2 ثانیه فریز می شم بعد دوباره درست میشه خدا نکنه که وسط تیم فایت باشه که دیگه هیچی
    اون فریز شدن رو هم من بعضی موقع ها دارم و دلیلش نت نیست چون اگر توجه کنید fps بصورت ناگهانی میاد پائین و باعث میشه فریز بشه .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

احتمالا تو هم نتت تایم اوت میده . باز تو خوبه هر 5 6 دقیقه 2 ثانیه قطع میشی . تایم اوت هات ریزه . من بعضی وقتها اصلا مشکل تایم اوت ندارم ولی بعضی وقتها که شروع بشه دیگه تموم نمیشه . میبینی هر 5 دقیقه به مدت 30 ثانیه تایم اوت میده که چراغ ADSL هم دیگه خاموش میشه . چنان این قطعی ها رفته رو اعصابم که نگو .

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خوب Attack Move اصلی که وقتی میگن همون استفاده از دکمه A هست . ولی فکر کنم منظورت همونیه که چمپ طرف هی اتک میده ، حرکت میکنه ، اتک میده ، حرکت میکنه که زدش سخت میشه و واسه فارم کردن هم از این روش استفاده میکنن . درسته ؟

اره دقیقا اگر میتونی برو استیریم gosu رو نگاه کن ببین چجوری میزنی 0.01 ثانیه نمیزاره animation اتک موش جلوی فارمشو بگیره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره دقیقا اگر میتونی برو استیریم gosu رو نگاه کن ببین چجوری میزنی 0.01 ثانیه نمیزاره animation اتک موش جلوی فارمشو بگیره
    یعنی میگی دستی نمیشه همچین کاری کرد ؟ البته واسه ما ایرانی ها که بهترین پینگمون 100 ـه فکر نمیکنم خیلی فرقی بکنه .

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یعنی میگی دستی نمیشه همچین کاری کرد ؟ البته واسه ما ایرانی ها که بهترین پینگمون 100 ـه فکر نمیکنم خیلی فرقی بکنه .
    حالا برو ببین یه بار منظورمو میفهمی
    خیلی حرفه ای یکی باشه دستی انجام میده این هم فقط از اتک مو برای جلوگیری از نزدیک شدن بیش از حد استفاده میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه یه لینک از استریم این بازیکنای معروف بزاری؟ تو سایت twitch استریمرهای معروف کدومان؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    اقا میخواستم بدونم راهی هست حجم پوشه گیم رو بیارم پایین؟ الان 24 گیگ شده دیگه

- - - Updated - - -

سلام

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    لوللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللل rlly??!!!
    وقتی لانچر بازی بالا اومد قبل اینکه روش کلیک کنی یه نگاه سمت راست بالا بنداز رو علامت سوال کلیک کن و گزینه repair رو انتخاب کن
    بعدش لانچر خودش همه فایلها رو اسکن میکنه و با فایلهای کلاینت مقایسه میکنه اونایی که دوبار کپی شده یا اضافست پاک میکنه.
    شایدم یه سری فایلهایی که تو پوشت نیست دانلود کنه!!

------------------------------------------------
    بلهههه همونطور که انتظارش میرفت SKTelecom T1 با اقتدار رفت برا فاینال و باید با Origen و Xpeke خداحافظی کنیم...
    Last edited by mey123; 24-10-2015 at 22:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •