خیلی جالبه من دیگه تو سایت lol esport نمی تونم برم با فی..ر شکن هم نمی ره
تو بازی هم هر 5 و6 دقیقه اندازه 2 ثانیه فریز می شم بعد دوباره درست میشه خدا نکنه که وسط تیم فایت باشه که دیگه هیچی
می خواستم ببینم دیگران هم این مشکلات رو دارند یا نه؟
خیلی جالبه من دیگه تو سایت lol esport نمی تونم برم با فی..ر شکن هم نمی ره
تو بازی هم هر 5 و6 دقیقه اندازه 2 ثانیه فریز می شم بعد دوباره درست میشه خدا نکنه که وسط تیم فایت باشه که دیگه هیچی
می خواستم ببینم دیگران هم این مشکلات رو دارند یا نه؟
دوست عزیز چون تبلیغ میشه نمیتونم بگم ولی تو گوگل بزنید کاهش پینگ و از هرجا که بخرید زیاد فرق نداره چون اینا از یک دیتاسنتر سرور میخرن کاهش پینگ میزنن
اون فریز شدن رو هم من بعضی موقع ها دارم و دلیلش نت نیست چون اگر توجه کنید fps بصورت ناگهانی میاد پائین و باعث میشه فریز بشه .
احتمالا تو هم نتت تایم اوت میده . باز تو خوبه هر 5 6 دقیقه 2 ثانیه قطع میشی . تایم اوت هات ریزه . من بعضی وقتها اصلا مشکل تایم اوت ندارم ولی بعضی وقتها که شروع بشه دیگه تموم نمیشه . میبینی هر 5 دقیقه به مدت 30 ثانیه تایم اوت میده که چراغ ADSL هم دیگه خاموش میشه . چنان این قطعی ها رفته رو اعصابم که نگو .
اره دقیقا اگر میتونی برو استیریم gosu رو نگاه کن ببین چجوری میزنی 0.01 ثانیه نمیزاره animation اتک موش جلوی فارمشو بگیره
یعنی میگی دستی نمیشه همچین کاری کرد ؟ البته واسه ما ایرانی ها که بهترین پینگمون 100 ـه فکر نمیکنم خیلی فرقی بکنه .
حالا برو ببین یه بار منظورمو میفهمی
خیلی حرفه ای یکی باشه دستی انجام میده این هم فقط از اتک مو برای جلوگیری از نزدیک شدن بیش از حد استفاده میکنه
میشه یه لینک از استریم این بازیکنای معروف بزاری؟ تو سایت twitch استریمرهای معروف کدومان؟
سلام
اقا میخواستم بدونم راهی هست حجم پوشه گیم رو بیارم پایین؟ الان 24 گیگ شده دیگه
- - - Updated - - -
سلام
اقا میخواستم بدونم راهی هست حجم پوشه گیم رو بیارم پایین؟ الان 24 گیگ شده دیگه![]()
لوللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللل rlly??!!!
وقتی لانچر بازی بالا اومد قبل اینکه روش کلیک کنی یه نگاه سمت راست بالا بنداز رو علامت سوال کلیک کن و گزینه repair رو انتخاب کن
بعدش لانچر خودش همه فایلها رو اسکن میکنه و با فایلهای کلاینت مقایسه میکنه اونایی که دوبار کپی شده یا اضافست پاک میکنه.
شایدم یه سری فایلهایی که تو پوشت نیست دانلود کنه!!
------------------------------------------------
بلهههه همونطور که انتظارش میرفت SKTelecom T1 با اقتدار رفت برا فاینال و باید با Origen و Xpeke خداحافظی کنیم...
Last edited by mey123; 24-10-2015 at 22:02.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)