افزونه
این Greasemonkey برای کروم نداره؟؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
alizshah شما قدیما انجمن نت فعالیت نداشتی؟ یوزرت آشناست![]()
کلا کدون ورلدش جای پیشرفت داره که جزو 100 رنک اول شیم ؟ یا صبر کنیم ورلد جدید بیاد ؟
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
راستی speed میده مثل تریبال ؟ تریبال یه اسپید داد رنک 4 شدم رفتم کلاس برگشتم دیدم رنک 150 هستم![]()
ورلد های جدید که می یاد سرعتش 2 برابر هست
ورلد 11 و 12 arizona و brisco دو ساعت کار شده یک ساعت با همون تجربه و پول و ...
آرش به کدومشون دادی ؟ باید صبر می کردی بقیه کویست می یومد شاید با هم فرق داشتن..
مسئول توسعه دهنده ( developer of quest ) بعدازظهر گفت که فرقی نداره کی به کدوم بدی می کنه و یا خوبی ....
ضمنا این کویست به احتمال زیاد زمانش تا 30 ام هست ( یعنی این کویست وقتش تموم می شه و ادامش باز می شه ) پس زود برین ...
مشابه همین افزونه کروم داره .
فردا توضیح میدم
قبلا اینترنت شبکه و بازی های انلاین بودم بیشتر ...
دوستان نظرتون چیه تاپیکشو تو اینترنت شبکه بزنم ؟
یا چیز بخودیه ؟؟
مثلا میشه اسکرپیتی برای همین انجمن ساخت که اونایی که امروز تولدشون هستش .. و در لیست دوستان شما قرار دارن
یه پیام راندوم از پیام هایی که برای تولد هست برای یارو ارسال کنه ...
یا
یه رباتی که صفحه رو 1 ثانیه یه بار reload کنه و (رنکیک پروفایل بره بالا : دی)
یا
تغییر اتوماتیک اوتار در هر چند ساعت به صورت راندم
یا
اسکریپتی که از یه سایتی عکس هاش رو بگیره و کپی کنه اینجا
اینارو گفتم که انعطافشو نشون بدم.
میگم پس یوزرت آشناستقبلا اینترنت شبکه و بازی های انلاین بودم بیشتر ...
ما که بلد نیستیم اما خواستی بسازدوستان نظرتون چیه تاپیکشو تو اینترنت شبکه بزنم ؟
امروز تولد منه چرا پیام نیومدیه پیام راندوم از پیام هایی که برای تولد هست برای یارو ارسال کنه ...لووول راستی این هکش برای وی بی هست
نرم افزارش بود خیلی حال داد اما صفحه شخصی یوزر قدیمیم رو زیاد کردم ir-dgmیه رباتی که صفحه رو 1 ثانیه یه بار reload کنه و (رنکیک پروفایل بره بالا : دی)
بشینیم هم فکری کنیم یکی برای وست درست کنید تووووووووووپ![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)