این صبانتی ها خیلی بی ادب هستند اصلا فکر رفتن به سمتشون رو نکنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این صبانتی ها خیلی بی ادب هستند اصلا فکر رفتن به سمتشون رو نکنید
برنامه ای هست که به طور منظم اینترنت رو دیسکانکت کنه ؟ مثلا هر 30 دقیقه دیسکانکت کنه.(کانکشن هایی مثل کانکشن دایال آپ و بریج که توی ویندوز ساخته میشن)
دارم یه راهی کشف میکنم که بشه با حداکثر سرعت از رپیدشیر دانلود کرد .
فقط به همچین نرم افزاری احتیاج دارم تا مطمئن بشم.
انگار ميخوان بچه گول بزنن .
بايد بنويسه قطع شدن اين كابل از 12 بهمن با برنامه قبلي شروع شده و تا بعد از 22 بهمن مشكل برطرف ميشه !!!!!![]()
برا منم تا همین دیشب سرعت رو 110 به بالا بودش . ولی از صبح که مفتی ش دش و گذوشتم برا دانلود سرعت از 25 بالاتر نرفته . قبلا اگه سرعتم میومد یایین با یه بار خاموش و روشن کردن مودم باز درس میشد ولی اندفعه جواب نداد . شاید برا مفت بودنش باشه و الآن نوبت من باشه که سرعتم بیاد یایین . تا شنبه صبر میکنم ببینم سرعتم میره بالا یه نه !
ضمنا یکی مردونگی کنه یه چیز یی ان درس برا ما ب خ کنه
![]()
بچه ها میشه یکی یه v..p..n واسم بفرسته.
خیلی مهمه.
برای ما که بازه تو شرکت و مشکلی نیست ولی خونه که الان هستم شاتل برام باز نمیکرد
سیامک جان من الان اومدم خونه پستت رو دیدم شنبه یادم بندازی حتما تست میگیرم اول وقت که سرعت هم خوبه
سرعت از امروز تعطیل شده (حدود 20 بالاتر نمیره). بی پی نن هم از دیروز تعطیل شده بود.. فعلا هیچ چاره ای نیست جزء یک هفته تا ده روز صبر کردن.
من الان با روشی خاص دارم با سرعت 115 دانلود میکنم.
ولی باید یکسره پای کامپیوتر باشم و به صورت دستی هر چند دقیقه یکبار دیسکانکت کنم تا IDM خودش کانکت کنه.
برای همین به یک برنامه که به طور منظم دیسکانکت کنه احتیاج دارم.
ايني كه ميگم كارش اين نيست ولي ميشه براي اين كار هم ازش استفاده كرد. اسمش هست MacroRecorder درواقع كاري كه ميكنه كارهايي كه شما با موس و كيبورد ميكنيد رو از طريق مختصات موس ضبط و در زمان خاصي اجرا ميكنه. مثلاً ميتونين ديسكانكت و بعد كانكت كنيد و با برنامه ضبطش كنين و هروقت كه خواستين بگين اجرا بشه خودش خودكار كانكت و ديسكانكت ميكنه.
براي ريكانكت كردن در زمان قطعي هم Reconnect هست كه از لينك زير ميتونين دانلودش كنين:
اينجا هم يه كم توضيح درباره اش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلاً باهاش كار كردم كار ميكنه و فكر كنم عمل ديسكانكت رو انجام نميداد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي چيزي فهميدين به ماهم بگين![]()
Last edited by siamak_mu; 04-02-2010 at 20:11.
کاری نداره ، شما این برنامه رو دانلود کن:
بعد برو توی کنترل پانل ، بخش Scheduled Tasks ، گزینه Add Scheduled Tasks رو بزن ، برنامه رو Add کن ، زمان و ... رو هم بزن هر روز ، یه ساعتی هم برای شروعش بزار ، finish بزن ، حالا روش رایت کلیک کن ، برو properties ، تب Scheduled ، گزینه Advanced ، تیک Repeat task رو بزن و بذار روی هر چند دقیقه که میخوای ، OK کن و تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا خود دانلود منیجر ، همیشه ریکانکت نمی کنه ، ممکنه خطا بده ، از برنامه ای که بالا دوستمون گذاشته استفاده کن!
============================
چند تا سوال داشتم:
سرویس های اکو شاتل ، جمعه رایگان داره؟؟
کدوم سرویس 128 شاتل ، به صرفه ترینش هست؟
هزینه راه اندازی؟
قیمتای شاتل تغییری نکرده؟؟
Last edited by Mahdi.p30; 04-02-2010 at 20:26.
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)