سلام
والا من از طریق این سایت بصورت آنلاین برای بار اول تمدید کردم... خوزستان هم هستم.دیگه نمیدونم این الان آشنای اول هست یا نه.
![]()
سلام
والا من از طریق این سایت بصورت آنلاین برای بار اول تمدید کردم... خوزستان هم هستم.دیگه نمیدونم این الان آشنای اول هست یا نه.
![]()
همشون مخابراتن ولی پشتیبانیشون فرق میکنه ضحی کیش پشتیبانیش بهتر از بقیست مثلا دیروز با موبایل هر چی زنگ میزدم اوآسیس و اکسین گوشی رو بلند نمیکردن ولی ضحی سریع گوشی رو بلند کرد
2مگ اگر رو همون 2048 بسته بشه 230کیلوبایت و اگر رو 2300به بالا بسته بشه 250کیلوبایت میده شب و روز هم سرعت ثابته
دوستانی که 10مگ 1ماهه دارید لطفا اسم دقیق سرویس در پارتاک رو بهم بگید یا یک عکس از صفحه اول پارتاک بزارید
ممنون![]()
چطور از یوزر قبلیت استفاده کردی!
ibs که اجازه نمیده
خیلی خوبه که!!!!!!
ساعت شبانه از کی شروع میشه؟
سرعت 5 و 10 مگ چجوری هستن؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی از مراکز سرعت شبانشون روی یک سرویس پایینتره(فعلا اینجوره بعدا اسمی میشه) بعضی از مراکز اسمیه
شبانه اوآسیس از 2تا7 و بقیه شرکتا از 2تا6
Last edited by farshad0123; 12-10-2014 at 14:31.
یعنی قراره مثلا 2 مگ بگیرم در بدترین شرایط سرعت 1 مگ هست و در آینده سرعتم 2 مگ میشه؟ (در حالت شبانه)
درسته البته الان بیشتر مراکز وارد سامانه جدید شدن و سرعتشون شبانه روز اسمیه فقط بعضی از مراکز هنوز منتقل نشدن
هزینه راه اندازیش چه قدره؟
همون 10 تومنه؟؟؟؟
فرقی تو سرعت بین اپراتور های مخابرات داره؟
و اینکه چرا یه اپراتور 2 تا 6 هست و یکی دیگه 2 تا 7
اینجوری که همه میرن سمت 2 تا 7؟
10500تومن
نه فرقی ندارن از نظر سرعت همه یکین
اول ضحی کیش اپراتور اول بود و دانلود شبانش از 2تا7 بود بعدش شبانه چند ماه حذف شد وقتی دوباره شبانه برگشت ماناماد اپراتور اول شد الان سروش از ماناماد داره شبانه براش از 2تا هفته
ماناماد الان یه خوبی داره که شبانش از 2تاهفته ضحی کیش هم خوبیش اینه که پشتیبانیش بهتره یعنی بین 1ساعت شبانه بیشتر یا پشتیبانی بهتر باید یکی رو انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)