تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1636 از 1805 اولاول ... 6361136153615861626163216331634163516361637163816391640164616861736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه از DNS نیست
    دیشب از ساعت 1 صبح تا 2.5 سرعت محدود بود یعنی وقتی دانلود شروع میشد در عرض 2 ثانیه سرعت از 240 به 35 میرسید و فیکس میشد

در همون بازه هم فقط سایت های داخلی ---که هم دی ان اس ایرانی دادم هم خارجی تاثیر نداشت
    صبح هم خیلی جالب بود وصل بود ولی هیچ سایتی داخلی یا خارجی باز نمی شد حتی با تغییر دی ان اس

بعد با این کیفیت مگه ببخشید مغز خر خورده باشه آدم با مخابرات قرارداد 2 ساله ببنده
    البته میلاد جان اپراتورهاشون می گن چون طرح پیش پرداخت و نقدیه شما هرزمان خواستی می تونی انصراف بدی ولی نکته اصلی اینجاست که واقعا شرایطش خوب نیست مگه واقعا ادم دستش به جایی بند نباشه مجبور باشه
    برای سرعت هم می گفت تو بازه ساعت عادی مثل بقیه طرح ها تا 10مگ هم می تونه بازباشه ولی ساعات رایگانش رو نمی دونست

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه از DNS نیست
    دیشب از ساعت 1 صبح تا 2.5 سرعت محدود بود یعنی وقتی دانلود شروع میشد در عرض 2 ثانیه سرعت از 240 به 35 میرسید و فیکس میشد

در همون بازه هم فقط سایت های داخلی ---که هم دی ان اس ایرانی دادم هم خارجی تاثیر نداشت
    صبح هم خیلی جالب بود وصل بود ولی هیچ سایتی داخلی یا خارجی باز نمی شد حتی با تغییر دی ان اس

بعد با این کیفیت مگه ببخشید مغز خر خورده باشه آدم با مخابرات قرارداد 2 ساله ببنده

من امروز صبح مشکلم فرق میکرد سایت های داخلی با سرعت خوب باز میشد و دانلود از این سایت ها با سرعت خوبی بود ولی سایت های خارجی باز نمیشد مثل گوگل

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

این کمپین تابستانه که گذاشتن خیلی با اونی که پارسال گذاشت فرق میکنه
    اگه دانلودر هستی اصلا نگیر که به دردت نمیخوره هم 4 تا 9 خیلی تایم بدیه هم سرعت شبانه تو این طرح رو 1 مگ گذاشتن(شاید هم کمتر)
    ممنون عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از دیشب حدود ساعت 12:30 تا همین چند ساعت پیش اختلالات اینترنت خیلی زیاد بودن، چندین بار و برای چندین ساعت اینترنت به طور کلی قطع و فقط اینترانت ملی قابل دسترس بود، من با کانکشن تست تبدیل اینترانت به اینترنت همین دوستی که اینجا پست میزاشتن (frozen01) امتحان کردم و مشکل رفع میشد. با سیم کارت ایرانسل هم تست کردم و هیچ مشکلی نبود. مشکل DNS مخابرات که الان حدود 8 ماهه وجود داره و همه عزیزان بهتره DNS هاشون رو به ترتیب روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست کنن تا مشکل باز کردن سایت ها رو نداشته باشن، اما مشکلاتی که از دیشب شروع شده ربطی به DNS نداره ...

با وجود اینکه اگه بساط مخابرات جمع بشه من مجبور میشم از اپراتورهای موبایل با قیمت بالا اینترنت بگیرم، ولی کاملا راضی ام که یک بار برای همیشه این مخابرات کلا مجوزش لغو بشه و بساط کثافت کاری هاش برچیده بشه، همین چند ساعت پیش داشتم یک مطلب میخوندم که توش ذکر کرده بود 45% کل شکایت هایی که به 195 میشه فقط مربوط به مخابرات هست و بین ارائه دهندگان سرویس اینترنت آخرین رتبه مال مخابرات هست.

هرچند میدونم که در نهایت مخابرات بدون پرداخت حتی 1 ریال جریمه به کارش ادامه خوهد داد چون تحت مالکیت و حمایت یک ارگان نظامی هستش. شما کافیه یک دوره قبض تلفن/موبایل رو ندید تا بلافاصله خط شمارو قطع کنن و حتی تهدید به شکایت بشید، اما مخابرات بی کیفیت ترین و غیر پایدار ترین سرویس ها رو با قطعی های دائمی روزانه ارائه میده، چند صد میلیارد تومن به ارگان های دولتی بدهی داره و کسی حتی بهش نمیگه بالای چشمت ابروئه، شرکتی که سود سالیانه دو هزار میلیارد تومانی داره معلوم نیست پول هاشو چیکار میکنه و به جیب چه کسایی میریزه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که تو سایت زیر شکایت نوشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و نظرم اینه که هر سرویس اینترنتی بهتر از مخابرات لجن هست. فقط به ما اجازه بدن بریم از شرکتای دیگه سرویس بگیریم.
    کابوس ما شده این مخابرات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها الان کدوم طرح شرکت ها برا شبانه خوبه از نظر قیمتی هم مناسب باشه ؟ حداقل شبی 2گیگ باشه.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها الان کدوم طرح شرکت ها برا شبانه خوبه از نظر قیمتی هم مناسب باشه ؟ حداقل شبی 2گیگ باشه.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
    من صبانت داشتم راضی بودم فقط شبانه دو برابر حجم روزانه هست !اسیاتک هم گویا خوب هست ولی خوب یک مقداری ساعتش مشکل داره !4 تا 10 صبح کسی بیدار نیست معمولا

9. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من صبانت داشتم راضی بودم فقط شبانه دو برابر حجم روزانه هست !اسیاتک هم گویا خوب هست ولی خوب یک مقداری ساعتش مشکل داره !4 تا 10 صبح کسی بیدار نیست معمولا
    دوستان توضیح بدین کدوم طرح نه اینکه فلان شرکت
    الان با اون چیزی که شما میگی صبا بدرد من برا شبانه نمیخوره
    اسیاتک هم الان چک کردم اکثرا نیم بها و به تعداد محدود بازه رایگان 2 ساعته و 3 ساعته سرعتشم معلوم نیست چقدره باید بریم تاپیک اسیا جویا شیم دوستان چقدر میگیرن تو این دو ساعت
    اون بازه رایگان که عین ادم باشه هم از طرح 256
    چالاک10گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)
    شروع میشه که قیمت یک ماهش33,900 تومان هست
    فکر کنم باید دیگه قید شبانه رو بزنم بفکر طرح برا مصرفم برم

Last edited by Amir 3d; 02-08-2015 at 14:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان توضیح بدین کدوم طرح نه اینکه فلان شرکت
    الان با اون چیزی که شما میگی صبا بدرد من برا شبانه نمیخوره
    اسیاتک هم الان چک کردم اکثرا نیم بها و به تعداد محدود بازه رایگان 2 ساعته و 3 ساعته سرعتشم معلوم نیست چقدره باید بریم تاپیک اسیا جویا شیم دوستان چقدر میگیرن تو این دو ساعت
    اون بازه رایگان که عین ادم باشه هم از طرح 256 شروع میشه که قیمت یک ماهش33,900 تومان هست
    فکر کنم باید دیگه قید شبانه رو بزنم بفکر طرح برا مصرفم برم

اگه برات یک مقدار هزینه مشکل نداره فعلا شاتل طرح نامحدود art ازهمه بهتره جدول حداکثر حجم دانلودی رو تو سایتش زده شما برا art 1 تا تقریبا دو برابر اون چه تو اون جدول اومده می تونی بگیری یعنی 20گیگ بعد که محدودت کردن با یک واریز مابه تفاوت با art 2که 7الی8 تومانه بازریست می شی تادوبرابر حجم art2 رومی تونی بگیری همین جور برو بالاتر تا جایی که دانلود داری سرماه دوباره می تونی برگردی art1باز شروع کنی خوبیش هم اینه تو همه ساعات شبانه روز می تونی دانلود کنی نه اینکه ادم تا نصفه شب بیدار بمونه

12. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوستان بهترین منطقه توی مشهد برای گرفتن سرویس اینترنت از هر ISP نه فقط مخابرات چیه؟

فرشچی که خیلی شلووغه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •