تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1636 از 1746 اولاول ... 6361136153615861626163216331634163516361637163816391640164616861736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز یه کاهش پینگ خریداری کن مشکلت حل میشه

2. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین lol میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
    با تشکر
    من اینترنت شاتل دارم با سرعت 128 kb/ps و بدون هییچ مشکلی League of Legends بازی میکنم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    نخیر دوست عزیز
    به این دلیل که در بعضی صحنه ها مخصوص team fight دیتای زیادی و دستورات زیادی ردوبدل میشه و در این موارد مخصوصا سرعت اپلود تا 100 kb نیازه .
    در کل سرعت 100 به بالا مناسبه ..
    100 کیلو سرعت اپلود ؟
    شاید بهترین نت ها تو ایران همچین سرعت اپلودی با سرور خارجی داشته باشن ولی بقیه ADSL ها معمولا همون 512 بیشتر نمیشن .
    من نت 512 نامحدود داشتم که سرعت دانلودش 64 و اپلود که 256 بود میشد همون 32 و هیچ وقت مشکلی با lol نداشتم . تنظیمات گرافیکی هم بالاترین تنظیمات بود .

درسته توی Team Fight دستورات زیادی به صورت ناگهانی ممکنه رد و بدل بشه ولی اینقدر حجم دیتای این بازی بالا نیست که سرعت بالایی لازم داشته باشه .

به فرض یه بازی 40 دقیقه ای معمولا 20 مگ حجم مصرف میکنه . یعنی به طور میانگین هر ثانیه 8.5 کیلو بایت . خوب این تازه میانگینشه و ماکزیزمم مصرف نت در هر ثانیه فکر نمیکنم از 20kb در ثانیه بیشتر بشه .
    تازه این میزان دانلودشه . اپلود شاید نصف این میزان مصرف رو داره . حتی کمتر .

البته من منظور شما رو 100 کیلوبایت فهمیدم . اینایی که گفتم در صورتیه که منظور شما از kb ، کیلوبایت باشه . اگه منظورتون از kb ، کیلوبیت بود که حرفتون درسته دیگه و من الکی این همه نوشتم

------------------------------------------

بازی های Moba مصرف نتشون خداییش خیلی کمتره . یکی از دلایلی هم که ایرانی ها بیشتر سمت Moba میرن تا MMORPG هم همینه .

هر چند بازم توصیه میشه واسه LOL ، نتی با سرعت اپلود حداقل 512 و دانلود 1 مگ داشته باشی . چون یه وقت یه برنامه ای چیزی مثل انتی ویروس میاد خودش رو اپدیت کنه کل پهنای باند رو در اون صورت میگیره .
    من زمانی که نت 512 داشتم تمام برنامه هایی که پهنای باند رو اشغال میکردن موقع LOL غیر فعال میکردم وگرنه شاید پهنای باند کم میاورد .
    Last edited by Gregar; 24-10-2015 at 01:05.

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه کاهش پینگ خریداری کن مشکلت حل میشه
    میشه راهنمایی کنی از چه سایتی؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من اینترنت شاتل دارم با سرعت 128 kb/ps و بدون هییچ مشکلی League of Legends بازی میکنم.
    با تشکر
    سرعت دانلود شما که 128 داری چنده؟؟35-40 هستش؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با تشکر
    سرعت دانلود شما که 128 داری چنده؟؟35-40 هستش؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

100 کیلو سرعت اپلود ؟
    شاید بهترین نت ها تو ایران همچین سرعت اپلودی با سرور خارجی داشته باشن ولی بقیه ADSL ها معمولا همون 512 بیشتر نمیشن .
    من نت 512 نامحدود داشتم که سرعت دانلودش 64 و اپلود که 256 بود میشد همون 32 و هیچ وقت مشکلی با lol نداشتم . تنظیمات گرافیکی هم بالاترین تنظیمات بود .

درسته توی Team Fight دستورات زیادی به صورت ناگهانی ممکنه رد و بدل بشه ولی اینقدر حجم دیتای این بازی بالا نیست که سرعت بالایی لازم داشته باشه .

به فرض یه بازی 40 دقیقه ای معمولا 20 مگ حجم مصرف میکنه . یعنی به طور میانگین هر ثانیه 8.5 کیلو بایت . خوب این تازه میانگینشه و ماکزیزمم مصرف نت در هر ثانیه فکر نمیکنم از 20kb در ثانیه بیشتر بشه .
    تازه این میزان دانلودشه . اپلود شاید نصف این میزان مصرف رو داره . حتی کمتر .

البته من منظور شما رو 100 کیلوبایت فهمیدم . اینایی که گفتم در صورتیه که منظور شما از kb ، کیلوبایت باشه . اگه منظورتون از kb ، کیلوبیت بود که حرفتون درسته دیگه و من الکی این همه نوشتم

------------------------------------------

بازی های Moba مصرف نتشون خداییش خیلی کمتره . یکی از دلایلی هم که ایرانی ها بیشتر سمت Moba میرن تا MMORPG هم همینه .

هر چند بازم توصیه میشه واسه LOL ، نتی با سرعت اپلود حداقل 512 و دانلود 1 مگ داشته باشی . چون یه وقت یه برنامه ای چیزی مثل انتی ویروس میاد خودش رو اپدیت کنه کل پهنای باند رو در اون صورت میگیره .
    من زمانی که نت 512 داشتم تمام برنامه هایی که پهنای باند رو اشغال میکردن موقع LOL غیر فعال میکردم وگرنه شاید پهنای باند کم میاورد .
    با تشکر پس با این تفاسیر سرعت دانلود 35-40 میشه براحتی دوتا2 و لول بازی کرد؟؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان درسته نت خیلی مشکل داره و اینا ولی بیاید در مورد یه چیزه دیگه صحبت کنیم مثل attack move که باور کنید کل بازی رو این میچرخه و اگر استریم های imqtpie یا wildturtle یا gosu رو نگاه کرده باشید سبک بازیشون طوریه که احساس میکنی از چمپ به عنوان یه ماشین خودکار استفاده میکنن و کار خیلی سختی هم هست کسی اینجا انجام میده؟
    به نظرم باید از برنامه نویسی موس این کارو انجام داد درسته؟وگرنه معمولیش خیلی سخت میشه

- - - Updated - - -

دوستان درسته نت خیلی مشکل داره و اینا ولی بیاید در مورد یه چیزه دیگه صحبت کنیم مثل attack move که باور کنید کل بازی رو این میچرخه و اگر استریم های imqtpie یا wildturtle یا gosu رو نگاه کرده باشید سبک بازیشون طوریه که احساس میکنی از چمپ به عنوان یه ماشین خودکار استفاده میکنن و کار خیلی سختی هم هست کسی اینجا انجام میده؟
    به نظرم باید از برنامه نویسی موس این کارو انجام داد درسته؟وگرنه معمولیش خیلی سخت میشه

11. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این هم جدول فروش اسکین هایی که تو ماه بعدی اف میخورن ( اینجوری باید از اونجای ریوت خورد. یاد بگیرید )
    euw.leagueoflegends.com/en/news/store/sales/november-sales-schedule

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

- - - Updated - - -

خوب Attack Move اصلی که وقتی میگن همون استفاده از دکمه A هست . ولی فکر کنم منظورت همونیه که چمپ طرف هی اتک میده ، حرکت میکنه ، اتک میده ، حرکت میکنه که زدش سخت میشه و واسه فارم کردن هم از این روش استفاده میکنن . درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •