تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1636 از 4428 اولاول ... 636113615361586162616321633163416351636163716381639164016461686173621362636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقـا یکی منو روشن کنه ببینم چـه خبره! ایـن تـرافیک چجوری واسـه من رایگـان حساب شـده الان؟!!یکی توضیح بده!

بـعد 6 روز حسابم رو چـک کردم از اول فروردین تا امروز رو که چـک کـردم فقط همـین یه دونه رو نوشـت واسم!!(بعد 5 روز مودم رو خاموش و روشن کردم!)
    تـــرافیـک رو رایـگان کـردن کلا؟!!!
    ای بابا
    این هم یه توضیح بدید و بگید چرا من 7600 دقیقه کانکت بودم ولی حجمم مصرف نشده؟! بـگید شاید یـه راهی پیدا باشه ترافیک رایگان بشه!

2. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان
    اول از همه این که رو هایبرنیت هیچ کاری نمیشه کرد چون هارد خاموشه
    دوما قضیه کانکشن های IDM رو دیشب تست کردم،به این نتیجه رسیدم که که برنامه با یک کانکشن نمیونه خوب دانلود کنه و سرعت دانلود رو در حد مرگباری کم میکنه
    6 تا فایل از 3 سرور مختلف رو برای دانلود گذاشته بودم و هر کدوم با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت داشتند دانلود میشدند و مشخص بود که از همه ی سرعتم استفاده نمیشه،و در همون حین دانلود یک فایل با 8 کانکشن از یکی از همون 3 سرور رو برای دانلود گذاشتم و دیدم در همون لحظه اون فایل 8 کانکشنه داره با سرعت 50 کیلوبایت دانلود میشه،مطلب رو گرفتین؟
    در ضمن اصلا توی دانلود شبانه مگه حجم از دست رفته مهمه؟به نظرم مقداری حجم از دست بره بهتره تا اینکه از همه ی حجم و سرعتت نتونی توی شب استفاده کنی
    جانا سخن از زبان ما میگویی.
    خب اینکه واضحه دوستان
    شما باید حداکثر سرعتی که دارید رو تقسیم بر سرعت دانلود یک فایل تنها بکنید و تعداد فایلهای دانلودی همزمانتون رو حداقل به اون تعداد انتخاب کنید

به عنوان مثال برای شما اگر فرضاً در بهترین بهترین شرایط سرعت دانلود 200 کیوبایت بر ثانیه باشه با توجه به سرعت 10 کیلوبایتی دانلود هر فایل، شما باید حداقل 20 فایل همزمان برای دانلود قرار بدید
    در صورتی که این تعداد برای شما زیاد باشه میتونید از حداقل 10 فایل همزمان با هر کدوم 2 کانکشن و یا 5 فایل همزمان هر کدوم با 4 کانکشن استفاده کنید
    منظور من اینکه تا جای ممکن به جای افزایش کانکشنا سعی کنید تعداد فایلهای همزمانتو افزایش بدید

خود من قبلاً 3 فایل همزمانو با هر کدوم 16 کانکشن دانلود میکردم و طبق اکانت 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم ولی عملاً حجم دانلودم بین 500 مگ تا 1 گیگ کمتر بود! خب این مقدار قابل صرفنظر کردن نیست

بنابراین 8 فایل همزمانو (هر کدوم با یک کانکشن) برای دانلود قرار دادم و هم تونستم 4.8 گیگ (طبق اکانت) دانلود کنم و هم اینکه وقتی به طور دقیق حجم فایلهای دانلودیمو جمع کردم 4.7 گیگ شد

(برای من سرعت دانلود هر فایل با یک کانکشن به طور میانگین بین 25 تا 30 کیلوبایته و با انتخاب 8 فایل همزمان به سرعت میانگین مجموع 210 کیلوبایت رسیدم)

تشکر از توجه دوستان
    Last edited by Kaiser 2006; 23-03-2012 at 20:52.

4. این کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ايني كه تو سايتشون زدن 256 و 2 گيگ ماهانه 8000 تومان يعني چي و چرا ستاره داره ؟
    و اينكه من الان 4 گيگ 256 بخوام بايد چيكار كنم چون توي 256 از 2گيگ پريده به 8 گيگ.؟

6. این کاربر از hosft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام داداشم این هشت تومان مایک ماهه در ضمن باید مالیات و عوارض و ابنومان مخابرات بهش اضافه کنی که میشه حدود 10 تومن فکر کنم من که 256 3 ماهه گرفتم نوشتن 23500 تومن اما با موارد فوق میشه 27650 تومن

8. 2 کاربر از mostafabad2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

3 سوال :
    1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
    2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
    3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟
    Last edited by hosft; 23-03-2012 at 21:13.

10. این کاربر از hosft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ايني كه تو سايتشون زدن 256 و 2 گيگ ماهانه 8000 تومان يعني چي و چرا ستاره داره ؟
    و اينكه من الان 4 گيگ 256 بخوام بايد چيكار كنم چون توي 256 از 2گيگ پريده به 8 گيگ.؟

تو لیست ارائه شده که میتونی انتخاب کنی 2 گیگ و 8 گیگ داره و اگر بخوای ترافیک مازاد بخری باید جدا پول بدی

12. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

3 سوال اخر :
    1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
    2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
    3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟

14. این کاربر از hosft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب اینکه واضحه دوستان
    شما باید حداکثر سرعتی که دارید رو تقسیم بر سرعت دانلود یک فایل تنها بکنید و تعداد فایلهای دانلودی همزمانتون رو حداقل به اون تعداد انتخاب کنید

به عنوان مثال برای شما اگر فرضاً در بهترین بهترین شرایط سرعت دانلود 200 کیوبایت بر ثانیه باشه با توجه به سرعت 10 کیلوبایتی دانلود هر فایل، شما باید حداقل 20 فایل همزمان برای دانلود قرار بدید
    در صورتی که این تعداد برای شما زیاد باشه میتونید از حداقل 10 فایل همزمان با هر کدوم 2 کانکشن و یا 5 فایل همزمان هر کدوم با 4 کانکشن استفاده کنید
    منظور من اینکه تا جای ممکن به جای افزایش کانکشنا سعی کنید تعداد فایلهای همزمانتو افزایش بدید

خود من قبلاً 3 فایل همزمانو با هر کدوم 16 کانکشن دانلود میکردم و طبق اکانت 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم ولی عملاً حجم دانلودم بین 500 مگ تا 1 گیگ کمتر بود! خب این مقدار قابل صرفنظر کردن نیست

بنابراین 8 فایل همزمانو (هر کدوم با یک کانکشن) برای دانلود قرار دادم و هم تونستم 4.8 گیگ (طبق اکانت) دانلود کنم و هم اینکه وقتی به طور دقیق حجم فایلهای دانلودیمو جمع کردم 4.7 گیگ شد

(برای من سرعت دانلود هر فایل با یک کانکشن به طور میانگین بین 25 تا 30 کیلوبایته و با انتخاب 8 فایل همزمان به سرعت میانگین مجموع 210 کیلوبایت رسیدم)

تشکر از توجه دوستان
    دوست عزیز کاری که شما فرمودید من انجام دادم 3 فایل هر کدوم با حجم 400 مگ با هم برای دانلود گذاشتم اما صبح هر کدوم فقط 30% دانلود شده بود اما وقتی تکی تکی با 8 تا کانکشن میزارم راحت 1.5 گیگ دانلود دارم
    اگه جایی اشتباه کردم بگین تا دوباره تست کنم
    فقط من با تکی تکی دانلود کردن حجم دانلود و حجم کم شدن از اکانتم یکسان بود
    Last edited by alijigari; 23-03-2012 at 22:02.

16. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این روش هایبرنت و اینارو شما چی کار دارید خودتون رو به دردسر می زارید.

این روش رو می گم خیال خودتون رو راحت کنید.
    اول که باید لینک های خودتون رو که تو صف IDM قرار بدید.

حالا طبق این عکس می گید که هر روز ساعت 12:35 شروع به دانلود می کنه اتوماتیک و ساعت 6:00 یا هر ساعتی که تنظیم کنید هم دیس کانکت شه و برای اینکه شما بیدار نشید اون تیکی که زدم رو بزنید یعنی گزینه
    Hang Up Modem When Done
    و وقتی صف دانلودتون تموم شد یا سر ساعت 6:50 رسید کانکشنتونو رو دیسکانکت می کنه و اینترنت قطع میشه
    اون 2 تا تیک پایینی هم بزنید که بهتر ، کلا ساعت 6:50 شد سیستم خاموش میشه اتوماتیک و به قبل ساعت 7 نمیرسه که بخواد از حجم بره.

البته کسایی که یوزر پس رو توی مودم تعریف می کنن و اینترنت بدون کانکشن دارن نمی دونم اون گزینه
    Hang Up Modem When Done جواب میده و اینترنتشون رو قطع می کنه یا نه

بعدم برای اینکه سیستمتون خاموش نشه فقط برید کنترل پنل بخش برق سیستم و گزینه Put Computer Sleep رو ، رو گزینه Never بزارید که همیشه روشن بمونه

دیگه این حرکات چیه انجام می دید

حالا یه سری برنامه هم دارم سر ساعت کانکشن رو وصل می کنه مثلا 12:35 وصل کنه ، شما ساعت 10 شب بخوابید خودش همه کار رو می کنه ، خواستید اونم می زارم
    Last edited by personal_68; 23-03-2012 at 22:19.

18. 2 کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

دروغ ز این بدتر اپلودمو نگاه کنین

20. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •