تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1636 از 2199 اولاول ... 63611361536158616261632163316341635163616371638163916401646168617362136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

داداش ارش از کجا باید شروع کنیم من پایه هستم
    منم حالم از مبین نت بهم میخوره واقعا بدطور ریده
    پشتیبانی هم فقط بلده چرت وپد بگه
    اینا باید روشون فشار باشه تا کار انجام بدن
    فکر کردن مردم هالو هستن
    پینگ افتحضاح+سرعت نت پایین+سرعت دانلود پایین+ دکلا پوکیده+قیمتا بالا وغیره.......
    منم پایه ام 100%.
    اجازه نمیدم کسی به شعور و حقم توهین کنه . اگه حقمو ندن و درستش نکنن حداقل کاری که میکنم اینه که انقدر بدشونو میگم و تبلیغ منفی میکنم که دیگه هیچکس سراغی از مبین زرت نگیره . هر کدوممون دستکم 30 تا رفیق نت باز داریم و تو 10 تا فروم و ... عضویم .
    خدا شاهده اگر نخان آدم بشنو درست سرویس بدن فقط از مبین زرت رفتن درست و کافی نیست . باید دهن اینجور شرکتا رو چنان سرویس کرد که برای بقیه هم درس عبرت بشه !!

2. 4 کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

آخه خرابی 1 روز 2 روز 1هفته ...

1/3 سال یا قطع یا سرعت افتضاح !
    تقی به توقی میخوره اولین جایی که تمام پورتها رو میبنده ...و از خود مخابرات جلو میزنن !
    جیمیل و گوگل هم ... نگو !
    قیمت گیگ اضافه از همه جا
    بیشتر و بدون تخفیف ! فرقی براشون نداره 1 گیگ بخری یا 10 گیگ. از بس سیرن !
    محض رضای خدا یه بار هم عیدی و مبعث و ... ترافیک اضافه هم ندادن که هیچ !!
    انقدر پر رو شدن که ضرر و زیان روزا ساعتا رو هم نمیدن .
    سرعت 1/6 تا 1/20 قرارداد !!
    پشتیبانی هم که صداشونو باید ضبط کنی بدی خنده بازار ! البته بعد از نیم تا یکساعت گوش کردن به اراجیف انتظار !!

حالا هی بنده خداهای تازه وارد میان میپرسن بگیریم ؟ چی بگیریم؟
    آقا دزدن اینا . والسلام.
    من اگه نیم میلیون خرج خط و آنتن و مودم و ... هم بشه میکنم به کوری چشم هر چی دزده اما نت میگیرم و میرم هر جا تونستم میگم که اینا چکاره ان .
    از ماست که بر ماست .....

4. 5 کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه‌های اهواز مشکل قطعی شبکه دارن که دیگه واقعا خیلی حاده و واقعا حقشونو دارن میخورن با این خدمات ولی من از تهران، اصفهان، کرمانشاه و ارومیه خبر دارم که کیفیت چندان خوب نیست مثلا الان خود من توی دانلود شبانه با خط ۱ مگ نوروزی ۶۵کیلوبایت دانلود دارم...در حالیکه همین چند هفته پیش ۳۰۰ تا بود! چند وقت پیش هم به همین شکل. در اصفهان و تهران هم مشکل همینه و شبکه افت کرده (حداقل تا جائي که آشناهای من گفتن). از همه مهمتر قیمت سرویس‌های مبین‌نت خیلی به نسبت بقیه بالاست در حالیکه کیفیت خدماتش به اون مقدار نیست!

من همین دیروز یکی از اقوام می‌خواست مبین‌نت بخره (۳۸۰ تومن) واسش همه چیز رو گفتم اینکه مودم رو میخری وابسته میشی در حالیکه سرویس‌هاش گرونه و کیفیت هم آش دهنسوزی نیست هیچ بعضا نسبت به شرکت‌های خصوصی ADSL هم پائین‌تره. پشتیبانیش هم فقط و فقط و فقط حرفه مفته. کسی نیست یه اقدام عملی کنن. هرچی بگی جواب خودشون رو میدن اصلا حالیشون اوضاع از چیه، جای پشتیبانیشم یه IVR بذارن سنگین‌ترن....

بره میلیاردی خرج تبلیغ توی صدا و سیما بکنه وقتی کارش خوب نیست و مشتری‌های فعلیش ناراضی هستن همه‌ی اون تبلیغات دود میشه ضرر میشه به بخش مالی شرکت بیشتر فشار میاد. خود من سالها بود مبین‌نت رو میشناختم ولی وقتی خریدمش که دوستم خرید (اونم خودش یه جا دیگه دیده بود عملا) اون موقع کیفیتش خوب بود مقداری گرونتر بود ولی دانلود شبانه‌اش تقریبا افت سرعت نداشت و اختلاف قیمت هم قابل قبول بود. منم کمی پرس‌وجو کردم این‌ور و اون ور ولی همون دیدن از نزدیک باعث شد مبین‌نت بخرم اوایل هم تا حد ۷۰ ۸۰ درصد راضی بودم ولی حالا.....دلمون پره، میگیم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد

راستی دیشب حدود ساعت دو یه نیم‌ساعت یه ساعتی قطع بود کلا....

ضمنا یه ایراد دیگه مبین‌نت داره و اون اینکه قانونا موظف هست سرویس نامحدود ارائه بده ولی به اسم ۱ به ۱۰ که عملا DialUp هست و سرویس اداری (۸ صبح تا ۸ شب) که کمتر کسی سراغش میره این قانون رو دور زدن. دودره بازی این شرکت از همین‌جا شروع شد....فشار بد عمل کردنشو روی مشتری انداخته
    Last edited by MasterGeek; 14-07-2013 at 03:00.

6. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

می فهمم

فعالا 1-2 روز دیگه هم صبر می کنیم ببینیم تعمیراتشون تموم میشه یا نه بعد یه گروه تو انجمن تشکیل میدیم با هم قکری هم کار رو پیش می بریم.

هرچند حداقل انتظار میرفت کاربرها رو در جریان عملکرد شون تو این چند روز قرار میدادن. بخدا اگه صاف و ساده بیان مشکلاتشون رو بگن هم کاربرها کمتر اذیت میشن و هم تا یه جایی که حق باهاشون باشه

صبر می کنن.

یادم میاد اوایل مبین نت یه وبلاگ داشت که اشخاص حقیقی و کاربران واقعی راحت توش نظر میدادن و مشکلات و سوالاتشونو مطرح میکردن و عین موشک جواب میگرفتن

و این وبلاگ شد مثل همون قضیه جمعه ها رایگان، یه دفعه به صورت کاملا نینجایی همه چی ناپدید شد ، البته در این کار خیلی تبحر دارن و الان شده تابلو

و الان این وبلاگ رو کردن جای چنتا خبر و تبلیغات مبین نت که اولین خبرش هم اینه "اولین و بهترین اوپراتور کشور....."
    کمم نمیارن

همین هفته قبل برای من قطع بود که من دیگه بیخیال شده بودم و چون adsl داشتم زیاد دیگه پیشو نگرفتم یعنی حال نداشتم

الانم من یکی از مودمامو بردم پارکینگ و کلا خابوندمش و دیگه شارژ نکردم

بنظرم اولین قدم میتونه همون نظر سنجی باشه که توی اشتراکتون وجود داره اونا افتضاح پر کنید تعداد زیاد باشه یه سیلی براش میشه

8. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اقا سرعت در حد زیر دیالوپ هست اما وقتی پیلترشکن روشن میکنم میزن بالای 200. مردیم اخر نفهمیدیم حکمتش چیه؟؟

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوش به حال شما كه حداقل اينترنت دارين كه سرش بحت كميد. من بعد از 2 ما پيگيري تازه ديروز به من ميگه كه مبين نت گفته مدارك شما ناقص بوده دقيق نفهيمدم براي چي ولي ايرانسل مدارك شما رو نداده بوده. من كپي كارت ملي و نامه از شركت رو به طرف دادم چه ربطي به ايرانسل داره. الان ميگه ديروز خودم ديدم كه آي پي مك ايرانسل رو سوزوندن و براي مبين دادن گفت فقط فعلا به نام من شده چون مدارك شما كامل نبوده بعد تحمل كنيد درست ميشه. گفت من هم ديگه خسته شدم شما حق داري. حالا گفت تا 72 ساعت ديگه مودم تحويلت ميشه خلاصه همچنان سر كار هستيم. رفيق خودم تو مبين نت هست قسمت وايرلسش اصلا چيزايي كه ميگه خوب نيست مدير يكي از بخش ها هست. 2 تا كشتي از محصولاتش هم به علت تحريم گرفتن... خوب اين ضرر و زيان ها رو بايد از ملت بگيره ديگه. من يعني اشتباه كردم به جاي تبديل مودم ميرفتم سراغ يه شركت وايرلسي خيلي بهتر بودش

12. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا سرعت در حد زیر دیالوپ هست اما وقتی پیلترشکن روشن میکنم میزن بالای 200. مردیم اخر نفهمیدیم حکمتش چیه؟؟
    برای منم همین جوریه! با هیلترشکن حتی میتونم برم یو*تیوب فیلم ببینم بدون قطعی!

14. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستان اگه به نمایندگی ها مبین نت توی شهر ستان ها فشار بیارن بهتره
    به نظر بنده بهتر جواب میده

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان دو روزه که اون نمودار میزان مصرفو اصلا رسم نمیکنه.برای شمام همینطوره؟یا مثلا میخوام ببینم توی تاریخهای گذشته چقد استفاده کردم اصلا چیزی نشون نمیده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت من بالای 200 شده !
    چند ثانیه رو 900 رفت !!!!
    جالبه همه آنتن های رو مودم چراغ شون خاموشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •