نه فعلا ما ایست کردیم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پاورقی پست بالا:
ما:من و ارش
فرقی نداره مثل اینکه.
خوب پس منم وقتی پیداشون کردم به هیچ کدوم نمیدم..
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
فعلا که 2 ساعته اسلحم رو در اوردم پرتقال رو گرفتم دستم رفتم شکر جمع کنی ولی هنوز بهم ایتمش رو نداده..
حالا کدوم ورلد جای پیشرفت داره
اون قدیما که اینجا بودیم یه ورلد بیشتر نداشت الان 14 تا داره lol
بیا ورلد 9 :![]()
از من نخواه که به اندروید خیانت کنم !!![]()
یع توضیح کوچلو در مورد نحوه کارکرد GM
در حقیقت GM یه افزونست که اسکریپت های نصب شده رو در سایتی که براش مشخص کردیم ضمیمه میکنه
اسکریپت به زبان جاوا اسکریپته و تحت کلاینت هستش . (یعنی تو پی سی خودمون اجرا میشه)
داخل هر اسکریپت GM که وارد بشید چند خط اول تگی به نام userscript وجود داره که فقط برای GM استفاده میشه
اینجا به جز مشخصه @include و @exclude که خیلی مهمه , بقیه نقش اب دوغ خیار دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سئوال : این مشخصه ها چطور کار میکنه ؟
زمانی که GM شما فعاله , هر بار که داخل سایتی میشید GM میاد این دو تا مشخصه رو میخونه تا بر اساس اون تصمیم بگیره که ایا اسکریپت را در سورس این سایت ضمیمه کنه یا خیر...(بعدا مثال میزنم)
سئوال معنی این مشخصه ها چیست ؟
include به معنای ضمیمه شدن(در صورتی که عبارت روبروی این تگ با url همخانی داشته باشد)
exclude به معنای جلوگیری از ضمیمه شدن (در صورتی که عبارت روبروی این تگ با url همخانی داشته باشد)
سئوال کارکتر * اون وسط چه نقشی داره ؟
چون که هر سایتی میتونه میلیارد های url های مختلفی برای کاربران مختلفی داشته باشه ما نمیتونیم بیایم برای هر url یه include تعریف کنیم عوضش از یک ستاره استفاده میکنیم که به معنی (هر کارکتری) رو میده.
به این مثال توجه کنید :
اینجا هر urli به جز url ورلد 10 اسکریپت مارو ضمیمه میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون ما تو دستور include قبل از dot یه ستاره گذاشتیم که به معنی (هر کارکتری) هستش و
در دستور exclude عبارت en10 هستش پس فقط زمانی که ورلد 10 بود نمیاد ا اینکارو انجام بده .
لول
مطمئنی جای پیشرفت داره جزو 100 رنک اول شیم ؟![]()
سئوال : چطور سایت هایی مثال تریبال افزونه GM رو شناسایی میکنند ؟
خیلی ساده !!!
چون اکثر اسکریپت های که برای بازی ها ساخته میشه public هستن . و دست عموم ازاده ...
و طبیعیه که هر اسکریپت یه سری ابزار هایی برای کنترل بازی داره .
از این رو سایت میاد این ابزار های بازی رو صدا میزنه ...
اگه مقداری برگشت داده شد .. اسکریپتی ضمیمه فایل هستش .
نتیجه میره تو سایت بازی ذخیره میشه و به صورت گروهی ایمیل فرستاده میشه ...
سعی کردم ساده توضیح بدم تا کسایی که برنامه نویسی بلد نیستن متوجه بشن
شرمنده اگه خوب نبود .
در ضمن اینم بگم که یه کاربر حرفه ای هیچ وقت قابل شناسایی نمیشه .(قضیه هکر)
الان قطعا ربات هایی که برای بازی هایی مثل تریبال وجود داره !!!! ولی هیچ وقت public نمیشن
جمله اخر اینکه خاصیت شبکه جوریه که همیشه میشه چنین سایتی هایی رو دور زد.
نظرتون چیه یه تاپیکی تو اینترنت و شبکه باز کنم و از اول همه چی رو اونجا اموزش بدم ؟
بازی the-west که GM ازادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا نیازی نیست ... در هر صورت GM همه جا کاربرد داره ...
Last edited by alizshah; 27-10-2010 at 20:28.
نمی تونی بشی چون 100 رنک اول لول 9 هستندالبته به زودی لول 99 را می کنند 120 اون موقع به احتمال اگه دوپینگ کنی می تونی برسی !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)