تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1636 از 4751 اولاول ... 636113615361586162616321633163416351636163716381639164016461686173621362636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من از شاتل سرويس گرفتم خطم رانژه شده اما نيومدن برا نصب
    من مودم رو باز كردم ميشه كانفيگ مودم zylex p660RU رو بگيد
    زنگ بزنين 23089 خودشون ميگن.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به مناسب دهه فجر چیزی مفتی نمی خوان بدن؟

چرا میدن افت سرعت رو ندیدی پولی که ندادی ولی در عوض سرعت اومده پایین.

3. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرعت تهران تا یک ماه پیش 60 بود به تازگی 100 شده؟ آخه در شهرستان تغییری نداشته هنوز 60...

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سرعت تهران تا یک ماه پیش 60 بود به تازگی 100 شده؟ آخه در شهرستان تغییری نداشته هنوز 60...
    سرعت ما که 50 بود تازگی شده 20

6. 3 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگار خودمو چش زدم حالا که ترافیک رایگان شد سرعتم از 25 بالاتر نمیره در حالی که تا دیشب با 110 دان میکردم و 5 شنبه و جمعه ی هفته ییشم با 60 تا دان میکردم . یه ینجاه شصت باریم مودمو خاموش روشن کردم ولی افاقه نکرد . با اینحال تا الآن 1.3 گیگ دان کردم .

دان استریمم هم همچنان رو 1 مگ بسته شده ولی سرعت دانم یایینه .

و همچنان فلش تعطیل ...

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

انگار خودمو چش زدم حالا که ترافیک رایگان شد سرعتم از 25 بالاتر نمیره در حالی که تا دیشب با 110 دان میکردم و 5 شنبه و جمعه ی هفته ییشم با 60 تا دان میکردم . یه ینجاه شصت باریم مودمو خاموش روشن کردم ولی افاقه نکرد . با اینحال تا الآن 1.3 گیگ دان کردم .

دان استریمم هم همچنان رو 1 مگ بسته شده ولی سرعت دانم یایینه .

و همچنان فلش تعطیل ...
    منم آرت 1 گرفتم واسه این دوره...دارم با 110 میگیرم...ولی هر فایل که تموم میشه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم! وگرنه سرعت میاد رو 20.. واسه من عملی بوده..واسه تو چرا نمیشه، الله اعلم...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لطفا یکی از دوستانی که همه راه حل ها رو خونده یک پست بزنه و تمام راه حل ها رو جمع کنه یک جا. من که هم DNS عوض کردم. هم قطع و وصل، هم خاموش روشن، هم سرور دانلود عوض کردم. شاید راه حلی باشه که من خبر ندارم. سرعتم هنوز برای دانلود خیلی افتضاحه. به خصوص شب ها.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که چند شبه نمیدونم وضعیت دانلود شبانه چجوریه! چون چیزی برای دانلود نمیذارم ولی سرعت وبگردی مثل قبل خوبه و همچنین سرعت دانلود در طول روز
    حالا اوضاع دانلود شبانه شما چطوره؟
    یک کلام، افتضاح!
    با 512 بعد از 6 ساعت حدود 50mb می گیریم. اونم از Rrapidshare.

11. 2 کاربر از pooyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه radium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من که باورم شد
    شما هم بخونید تا باورتون بشه
    تابناک:یک مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام خبر قطع کابل جاسک- فجیره، گفت: علت قطعی این کابل هنوز مشخص نیست و اختلال در شبکه اینترنت طی چند روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.

به نوشته روزنامه ایران حسین شفیع افزود: حدود ساعت 18 دوازدهم بهمن ماه، کابل جاسک - فجیره قطع شد و به این ترتیب حدود 30 درصد ظرفیت اینترنت کشور کاهش یافت.

وی افزود: عیب یابی و اتصال دوباره کابل جاسک - فجیره ممکن است چند روز طول بکشد، بنابر این نمی توان زمان دقیقی برای برگشت شبکه اینترنت به حالت عادی عنوان کرد.

شفیع گفت: کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت در تلاشند تا ظرفیت قطع شده را از دیگر مسیرها تأمین کنند و در این خصوص مذاکراتی با شرکت‌های تأمین کننده پهنای باند صورت گرفته است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن، تأمین امکانات یادشده فراهم شود. سخنان شفیع در حالی است که وی عصر روز 12 بهمن ماه علت اختلال در شبکه اینترنت کشور را انجام عملیات توسعه در مسیر تهران - مشهد عنوان کرده بود. شفیع در مورد این اظهارات خود نیز گفت: این دو مشکل (قطعی کابل جاسک - فجیره و بروز اختلال در شبکه بعلت انجام عملیات توسعه تهران - مشهد) تقریباً بطور همزمان اتفاق افتاد و در زمان حاضر مشکل اختلال بدلیل انجام عملیات توسعه برطرف شده است.

13. 5 کاربر از radium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم آرت 1 گرفتم واسه این دوره...دارم با 110 میگیرم...ولی هر فایل که تموم میشه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کنم! وگرنه سرعت میاد رو 20.. واسه من عملی بوده..واسه تو چرا نمیشه، الله اعلم...!
    یکی از مودم های قبلیم خراب شد، یعنی روی خط رانژه چراغ adsl ثابت نمی شد. علت خراب شدنش بعد از مدت ها که مودم جدید خریدم معلوم شد، این بود که زیاد روشن خاموش شده بود.
    مودم Huaweii بود. به شما پیشنهاد می کنم زیاد روشن خاموش نکنید. سعی کنید علت اصلی رو پیدا کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •